ایلین1366 5544 ارسال شده در 7 مهر، 2014 روزے مے رسـد کـﮧ در خیال خـود جای خالے ام را حس کنے در دلت با بغض بگـویے : " ڪاش اینجآ بود " اما مـטּ دیگر بـﮧ פֿـوآبت هم نمے آیم 2
nazanin abedini 804 ارسال شده در 7 مهر، 2014 شـــایعه کنید کـــه ختم مــــــن است....ツ دلتــــ♥ـــنگش شـــده ام....ツ شـــاید اینـــجور بیـــــــــاید....ツ 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 7 مهر، 2014 گــاهی وقــتا اونــقد خــسته مــیشی که حــوصله توضیح دادنم نداری…. میذاری هر جور دوس دارن برداشــت کنن… کلا دیگه مهم نیــس برات… 5
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 9 مهر، 2014 ﺧﻮﺑﻢ ... ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ ... ﺍﺷﮏ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﻡ ... ﻏﺼﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﻧﺒﻮﺩﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﻤﺮﺩﻩ ﺍﻡ ... ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﺬﺭﺩ ﺧﺎﻟﯽ ﺍﻡ ... ﺧﺎﻟﯽ ﺍﺯ ﺧﺸﻢ ، ﻧﻔﺮﺕ ، ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ .. ﻭ ﺣﺘﯽ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ... ﺧﺎﻟﯽ ﺍﻡ ﺍﺯ ﺍﺣﺴﺎﺱ ................... 5
Eavin 81 ارسال شده در 11 مهر، 2014 وللّٰه که شهر بی تو مرا حبس میشود... آوارگی کوه و بیابانم آرزوست...! 3
sara kia 3158 ارسال شده در 11 مهر، 2014 من مانده ام تنهای تنها... من مانده ام تنهای تنها، میان سیل غم ها 2
nazanin abedini 804 ارسال شده در 15 مهر، 2014 نـانــوشــته هـــایمـ بســـیارنـــد مِـــثل بیــقــراریـــهـایــمـ … !!! 6
nazanin abedini 804 ارسال شده در 17 مهر، 2014 چه پر جرأت و مغرور میشـود کسی که می فهمد .... از ته دل دوستش داری ... 3
nazanin abedini 804 ارسال شده در 18 مهر، 2014 ﺩﯾﺸﺐ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﺏ ﺭﻓﺘﻢ ﭘﻴﺶ ﺧﺪﺍ ... . . . ....... . . ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ : ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻣﺶ ﺑﻬﻢ ﺑﺪﻩ 5 ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﻋﻤﺮﻡ ﮐﻢ ﮐﻦ ﮔﻔﺘﺶ : ﻧﻤﯿﺸﻪ ﮔﻔﺘﻢ : ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﻋﻤﺮﻡ ﮐﻢ ﮐﻦ ﮔﻔﺘﺶ : ﻧﻤﯿﺸﻪ ﮔﻔﺘﻢ : ﭘﻮﻧﺰﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺍﺯﻋﻤﺮﻡ ﮐﻢ ﮐﻦ ﮔﻔﺘﺶ : ﻧﻤﯿﺸﻪ ﮔﻔﺘﻢ :ﺧﺪﺍﺟﻮﻥ ﮐﻞ ﻋﻤﺮﻣﻮ ﻣﯿﺪﻡ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻤﻮﻧﻢ ﺍﻣﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﻭﻥ !! ﺧﺪﺍﺑﻐﻀﺶ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﻟﻌﻨﺖ ﺑﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺁﺩﻣﺎ . "" ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺩﺕ "" . ﺑﻤﯿﺮﯼ ﻫﻢ ﻓﺎﯾﺪﻩ ﻧﺪﺍﺭﻩ 4
uzf 1982 ارسال شده در 18 مهر، 2014 شعرهایم سپید شدند ازبس زیر آفتاب روی طناب بی کسی پهن ماندند کاش کسی می آمد کاش کسی بود که بیاید وانها را جمع کند. 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 19 مهر، 2014 قامتم خم شده دلــ ــــم گرفته ... حس عجیب تنهایی پاهایم را میلرزاند خودت میدانی ... من به این نبودنت عادت ندارم 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 19 مهر، 2014 نمی نویسم... چون می دانم هیچگاه نوشته هایم را نمی خوانی ! حرف نمی زنم... چون می دانم هیچگاه حرف های مرا نمی فهمی ! نگاهت نمی کنم... چون تو اصلا نگاهم را نمی بینی ! صدایت نمی زنم... زیرا اشک های من برای تو فایده ای ندارد ! فقط می خندم... چون تو در هر صورت می گویی که من دیوانه ام !!! 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 19 مهر، 2014 سکــ ـــــ ـــوت … و دیگـــ ــر هیـــ ــچ نمی گویـــ ــم ... کـــ ــه ایـــ ــن بزرگترینـــــ , اعتراضـــــ دل مـــ ــن اســ ـــت ... بــ ـــه " تــــ ـــ ـــو "..............…! 3
Eavin 81 ارسال شده در 21 مهر، 2014 گاهی اوقات ... باید ساکت بود ... باید هیچ نگفت ... گاهی اوقات ... باید صبر کرد ... و فقط شاهد بود ... حتی اگر تصور از پایانش خوب نباشد ... گاهی اوقات ... باید بعد از دویدن و نافرجام ماندن ، گوشه ای ایستاد و فقط تماشا کرد ... گاهی اوقات ... فقط باید بقیه اش را بسپرید دست خدا ... همین ! 4
maryam39 8211 ارسال شده در 26 مهر، 2014 نه بسته ام به کس دل نه بسته دل به من کس چو تخته پاره بر موج رها رها رهـــــــا من 1
ارسالهای توصیه شده