atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 دیـــدم دلــــــــــم انـــــــــــــدازه ی کــــسی نــمـیشــه زنـــــــــده بـــه گـــــورش کـــردم
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 وقتی دلتنگم … بشقاب ها را نمی شکنم … شیشه ها را نمی شکنم … غرورم را نمی شکنم ... دلت را نمی شکنم … در این دلتنگی ها زورم به تنها چیزی که می رسد … این بغض لعنتی است … !!!
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 روزي ميــرسَد. بـــي هيــــچ خَبـــَـــري. بــا کولـــــه بــــآر تَنهـــاييـَم. دَـر جـــاده هــاي بـي انتهــــاي ايـن دنيــاي عَجيـــــب. راه خــــواهم افتـــــاد. مَـــن کـــه غَريبـــــم. چـــه فَــــرقي دارد کجـــــاي ايـــن دنيــــــا بـاشــــم. همــه جــــاي جهــــان تنهـــــايي بــــا مَـــن است ..
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 به سلامتی خودم که تا آخرش پاش وایستادم آخرش برگشت گفت:تو هنوز اینجایی??خسته نشدی?!برو دیگه!!!
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 نترس بانو . . . . سیگارت را روشن کن بگذار مردم این شهر بدانند زنی که سیــــــــــگار میکشد هرزه نیست فقط کمی تنهاست و دودش میکند ! همــــین . . . !
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 دلم میخواد یه مدتی همین جور بیخیـال برای خودم زندگی کنم ، فقـط برای خودم حتی به خودم هم فکر نکنم ! همیـن جوری بی فکر بدون این که منتظر چیزی باشم ، یا منتظر کسی... !
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 گاهی برای او چیزهایی می نویسی ، بعد پاک می کنی ! پاک می کنی... او هیچ یک از حرف های تو را نمی خواند ! اما تو تمام حرف هایت را گفته ای.... مورات هان مونگان 2
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 دیر آمدی... تمام شده ام دیگر... بس که بلعیده ام اندوه نبودنت را... اما!!!!!! می بخـــــــــشمـــــــــت! با آنکه هزار شب بی خوابی طلب دارم از تــو... 3
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 هَـمیشه بـآید کَسـی باشد کـــہ مــَعنی سه نقطههاے انتهاے جملههایَتـــ را بفهمد هَـمیشه بـآید کسـی باشد تا بُغضهایتــ را قبل از لرزیدن چـآنهات بفهمد بـآید کسی باشد کـــہ وقتی صدایَتــ لرزید بفهمد کـــہ اگر سکوتـــ کردے، بفهمد... کسی بـآشد کـــہ اگر بهانهگیـر شدے بفهمد کسی بـآشد کـــہ اگر سردرد را بهـآنه آوردے برای رفتـن و نبودن بفهمد به توجّهش احتیآج داری بفهمد کـــہ درد دارے کـــہ زندگی درد دارد بفهمد کـــہ دلت برای چیزهاے کوچکش تنگــ شده استــ بفهمد کـــہ دِلتــ براے قَدمــ زدن زیرِ باران... براے بوسیـدَنش... براے یک آغوشِ گَرمــ تنگ شده است همیشه باید کسی باشد همیشه... 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذاشتم فک نکن بخاطر تو بود چون کار داشتم 4
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 پیک ناشنا با سیگاره بعدش یه عده آشغال که ندارن ارزش جون دادی پاشون افتادی از چشم اه... برد و باخت چه کوتاهه مرزش از خط های پیشونیم و اخم ابروم بفهمی زخمایی که لخته کرد توم یه کوه تجربه رو ساختش ازم که رو به رویام جا راستش ندم 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 خیانت است یا عدالت ؟ می نویسد دوستت دارم و برای دو نفر میفرستد 1
nazanin abedini 804 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 وای از خیال تو زمانی که می آید سرم را گرم میکند و چایم را سرد 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 هیچ کس ویرانیم راحس نکرد گریه پنهانیم راحس نکرد درهجوم لحظه های بی کسی درد بی کس ماندنم راحس نکرد آن که با آغازمن مونس بود لحظه پایانیم را حس نکرد 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 نگران نباش حال دلم خوب است !!! …نه از شیطنت های کودکانه اش خبری هست نه از شیون های مداومش ، به وقت ِ خواستن ِ تو … آرام جوری که نبینی و نشنوی گوشه ای نشسته ، و رویاهایش را به خاک می سپارد 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 بساط کرده ام و تمام نداشته هایم را ﺑﻪ ﺣﺮﺍﺝ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻡ... بی انصاف چانه نزن ﺣﺴﺮﺕ ﻫﺎﯾﻢ ... به قیمت عمرم تمام شده!! 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 می گوید دیر آمده ام... مرا محکوم کرد که پشت در بمانم...! اما نمی دانست این دل شکسته ام دیگر از این بیشتر نمیشکند.... نمی دانست که تا بی نهایت دلم سیاه است..... 4
nazanin abedini 804 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 شکنجه بیشتر از این که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد 4
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 از همه بریدم دیگه به اخر خط رسیدم دیگه کاغذ و قلمی برام نمونده که شاعری کنم این فصل گرم پاییز دیگری رو برام رقم زده طفلی دل من که مثل پیاده رو شده و همه روش پا میزارن تصمیم گرفتم سنگ باشم یه سنگ روی یه کوه به بلندی اورست که دیگه کسی نتونه مثل پیاده رو باهام رفتار کنه دیگه نمی خوام نقش پیاده رو رو داشته باشم اگه سنگ شدم دلیلشو از خودت بپرس بگو که عشق گمشده شدی مثل بعضی عشق ها که فقط تبدیل شده به هوس زود گذر دلم برای واژه ی عشق میسوزه که این روزها بازی شده برای ادم هایی که فقط به لذت فکر می کنند بیچاره دل من بیچاره واژه ی عشق دلم به هر دوی اینها میسوزد…….. 1
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 یه وقتایی آدم اونقدر تنهاست که آرزو داره یکی صداش کنه حتی اشتباهی 3
ارسالهای توصیه شده