*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ حوصله ام ته گرفته است بفرمایید . . . ته دیگ با طعم ِزهر ِمار !!! 16 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ این بار شاید دزدیدی نگاهت را.. که ندیدی...دائم چشمانش دو دو می زد... شاید فکر کردی این گونه برایش بهتر است... شاید حق با تو باشد....شاید.. اما این حس در خاکستری ترین رنگ...به سیاهی می زند...حتی اگر نیت تو سفید باشد... 9 لینک به دیدگاه
zx1 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ فرق داری... هنوز با خیلی ها فرق داری بی منی ... با اینکه دنیا دنیا درد داری شمال و جنوب بهونست بگو از غرب ... گله هایی که از شرق داری سر به سرم با تنهایی ... بگو به من هر چه غم داری باز بغض کردی و رفتی... این همه زخم، عجب دلی داری؟! . . . ع.د {تقدیم به ممول عزیز} همیشه منتظریم... 8 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ دلم با تو بود تو ولی سرد شدی آنقدر سرد که به ناچار گرمایم را به تو بخشیدم و تو به من تهمت سرد شدن زدی ! 9 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دو وقــت دلــم مــي گــيــرد .. يكــي وقتــي بــا "بــــلــــه" جــواب مــي دهــي يــكــي وقــتــي "شــــمــــا" صــدايم مــي كــنــي ..!!! چــگــونه صــدايــت كنــم كـه بــا "جــــانــم" جــواب دهــي؟ و "تــــو" صــدايــم كــنــي؟!! 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ آقا گمانم من شما را دوست... حسی غریب و آشنا را دوست... نه نه! چه می گویم فقط این که آیا شما یک لحظه ما را دوست... منظور من این که شما با من... من با شما این قصه ها را دوست... ای وای! حرفم این نبود اما سردم شده آب و هوا را دوست... حس عجیب پیشتان بودن نه! فکر بد نه! من خدا را دوست... از دور می آید صدای پا حتا همین پا و صدا را دوست... این بار دیگر حرف خواهم زد آقا گمانم من شما را دوست... 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو هم می دانی با گلوی لبریز از بغض و نگهداشتن باران پشت چشم ها لبخند زنان در میان جمع نشستن چقدر دشوار است...! 10 لینک به دیدگاه
afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه خبر ای همه کابوس پریشانی من؟ دیدی آخر به سر آمد شب بارانی من؟ خنده غمزده خشکید به روی دو لبم آه از بغض غم و گریه پنهانی من درج یک بوسه ات ای خواب دلم را سوزاند داغ عشق است که وامانده به پیشانی من رخت اندوه فراق تو که آویزان است روی بند دل فرسوده ز حیرانی من! کاشکی سنگ دلت رحم به جانم میکرد نشکن این آینه را ساحت ویرانی من!! 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ خوبم... درست مثل مزرعه ای که محصولش را ملخ هاخورده اند دیگر نگران داس ها نیستم.... 6 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ کـاش دفتـر خاطراتــم چراغ جادو بود تا هر وقت از سـرِ دلتنگــی به رویش دست میکشیدم تــو از درونش با آرزوی من بیرون می آمدی! 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ درختان به من آموختند: که پایبندی هردرخت به اندازه ی ریشه های اوست.... به هر درختی نمی توان تکیه کرد!! 4 لینک به دیدگاه
TA.RA 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ گرچه چشم ها باز است ولی باور کن بیداری با بی خوابی خیلی تفاوت دارد ... مثل من ، که شاد باشم یا غمگین لبم خندان است.. ! 11 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ شاید تو سکوت میان کلامم بـاشی دیده نمیشوی اما مـن، تـو را اِحساس مـیکنم شاید تو هیاهـوی قلبم باشی شنیده نمیشوی اما من، تـو را نـفس مـیکشم 13 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ تقصیر کسی نیست که از آب و چای و قهوه هم فال می گیریم ! قرن هاست معجزه ای نباریده و ما تشنه مانده ایم ... بهار منصوری 11 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ همه ی رنگ ها دیگه با هم ترکیب شدن،یک جورایی محو شدن تو هم. معلوم نیست ممکنه یکی پیراهن اون یکی رو قرض کرده باشه ولی زیر پیراهنش یک رنگ دیگه باشه! چه توقعی داریم ما از واژه ها،وقتی خالقاشون این همه دنبال پیچوندن هستن! حالا هر رنگی دوست داری به این متن نسبت بده 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ دستم بگیر دارم به یادت . . . می افتم سینا به منش 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ خداوندا ؛ قیامتت را بر پا کن!!! تو اگر خسته نشده ای ، ما عجیب خسته ایم .... 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ تو به احساست بیاموزنفس نکشد هوای دل ها آلودست اینجا فاصله یک عشق تا عشق بعدی یک نخ سیگار است .. . 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ بــرخـی از احـساس هــا را بــایــد ، مــرد بــاشی ، تــا بـفهمـی ! زن بــاشی تــا ، درک کـنی ! 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ تـــو رفتــــه اي و من مانده ام ؛ قــصه تـكراري نــوشتن نـدارد..... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده