sweetest 4756 ارسال شده در 16 آبان، 2011 بعضی وقت ها چیزی می نویسی فقط برای یک نفر. اما تمام ذوقت کور می شود وقتی یادت می آید که هر کسی ممکن است آن را بخواند جز آن یک نفر... 9
mina_srk 1982 ارسال شده در 17 آبان، 2011 هواي خوب مثل زن خوب است هميشه نيست زماني كه هم است ديرپا نيست. مرد اما پايدار تر است. اگر بد باشد مي تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد به اين زودي بد نمي شود. اما زن عوض مي شود با بچه سن رژيم سكس حرف ماه بود و نبود آفتاب وقت خوش. زن را بايد پرستاري كرد با عشق. حال آن كه مرد مي تواند نيرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند. چارلز بوکوفسکی 8
خاله 3004 ارسال شده در 18 آبان، 2011 تو اگر این روزها .. درست همین روزها .. بیایی و عاشـــــق شوی ..! میشود دور دنیا را در ثانیه ای گشت .. میشود شاعر مُرد !.. میشود ... آنقدر بی خدا شد !.. كه بمانم تو را از كه بخواهم !!!؟ - جهنمی می شوم آخرش - 7
PinkGirl 1453 ارسال شده در 19 آبان، 2011 درد دارم ؛ آخر میدانی ؟! کمرم شکست وقتی از چشمان تو افتادم .. .. 10
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 20 آبان، 2011 تو بیا قاصدک بوته آرام خیال در میان غم وغوغای وصال مرگ مرداب مرا باور کن قصه عاشق صادق شدن ساحل را ای که فقدان تو عصیان من است غم تنهایی تو مرگ من است حاصل عمر تو بر جان من است نازنین عمر مرا باور کن 8
PinkGirl 1453 ارسال شده در 20 آبان، 2011 به همان سادگی که کلاغ سالخورده با نخستین سوت قطار سقف واگن متروک را ترک می گوید دل دیگر در جای خود نیست به همین سادگی ! حسین منزوی 8
vergil 11695 ارسال شده در 21 آبان، 2011 این روزها زیادی ساکت شده ام حرفهایم نمی دانم چرا به جای گلو از چشمهایم بیرون می آیند! / 11
mina_srk 1982 ارسال شده در 22 آبان، 2011 رویا بود انگار حس پرواز بود عشق بود اوج لذت بود . . . نه نه فکر بد نکنید دوست داشتنش را میگویم 9
taghdir 2528 ارسال شده در 25 آبان، 2011 ذهنم پــر از تو ، خــالی از دیگران است . کنارم خــالی از تو ، پــر از دیگران است ! 3
taghdir 2528 ارسال شده در 25 آبان، 2011 نـــــه نـــــام . . .!! نـــــه چــــــــهره . . .!! نـــــه اثر انگـــــشت . . .!! آدم ها را از طرز " آه " کشيدن شان بشناسيد...!! 3
taghdir 2528 ارسال شده در 25 آبان، 2011 زندگي را به بهانه خواب خواب را به بهانه درد درد را به بهانه تو فراموش کردم حال خود قضاوت کن که از من چه ماند جز تويي که وقت و بي وقت من را انکار مي کني 5
taghdir 2528 ارسال شده در 25 آبان، 2011 بازار نامردی به دنبال چه میگردی؟ نمی یابی نشان هرگز توازعشق وجوانمردی! بروبگذر از این بازار" ازاین مستی وطنازی ! اگرچون کوه هم باشی در این دنیا تو می بازی 4
taghdir 2528 ارسال شده در 25 آبان، 2011 شب را نوشيدهام . وبر اين شاخههاي شكسته ميگريم. مرا تنها گذار اي چشم تبدار سرگردان! مرا با رنج بودن تنها گذار. مگذار خواب وجودم را پرپر كنم. 4
taghdir 2528 ارسال شده در 25 آبان، 2011 شیشه نازک احساس مرا دست نزن....... چندشم می شود از لکه ی انگشت دروغ.......! انکه می گفت احساس مرا می فهمد..... کو...کجا رفت...که احساس مرا خوب فروخت! 8
MEMOLI 8954 سازنده ارسال شده در 29 آبان، 2011 تحمل کافی نیست برای هضم این روزها ! نه لبخند ... نه اشک ... حتی نمی توانی بنشینی و نگاه کنی که می گذرند ... . . . پاییز در راه است و برگی نداریم که بریزیم ...! 8
PinkGirl 1453 ارسال شده در 30 آبان، 2011 تنها تو رفتهای اما من قسم میخورم که این باران بارانی معمولی نیست حتما جایی دور دریایی را به باد دادهاند... رسول یونان 8
Ssara 14644 ارسال شده در 31 آبان، 2011 خـــــودمـــــان را پـــــیـــــدا کـــــنیـــــم . . . نیمه ی گـُـــــــــمــــشـــــده مان پیشکش 9
sweetest 4756 ارسال شده در 31 آبان، 2011 چقدر خوشحـال بود شیطـان وقتی سیب را چیدم ......... گمان می کرد فریب داده است مرا نمی دانست تو پرسیده بودی را بیشتر دوست داری . . . یا ماندن در بهشـــت را 6
raha_89 276 ارسال شده در 2 آذر، 2011 من چه می جویم در این شبهای تار من چه می پویم در این شهر غریب پای این دیوارهای نانجیب تا نپنداری گلم در دامن است گل در اینجا دود قیر و آهن است قلبهامان آشیانهای خراب خانه هامان : خلوت و بی آفتاب موی ما بسته به دم اسب غرب گر نیابی می برد با زور و ضرب بمان پاکان خسته از این آفت است روزگار مرگ انسانیت است با کسی هرگز نگویم درد دل روح پاکت را نمی سازم کسل آرزوی همزبانم میکشد همزبانم نیست آنم میکشد فریدون مشیری 5
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 3 آذر، 2011 ” سـرد اسـت و مـن تـنهایـم “ چـه جمـلـه ای ! پــــُر از کـلیـشه ... پـــُـر از تـهـوع ... جـای ِ گـرمی نـشستـه ای و می خـوانـی : ” ســرد اسـت “... یـخ نمـی کنـی ... حـس نـمی کنـی ... کـه مـن بـرای ِ نـوشتـن ِ همیـن دو کلمـه چـه سرمایـی را گـذرانـدم ... 5
ارسالهای توصیه شده