Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي بله ، البته بستگی به طرف مقابلم داره. خیلی اما محتاطم با کسایی که جنبه داشته باشن ولی کلا" شوخی می کنم با همه اوووووووم بستگی به جمع و بحث داره خب...وسط بحث جدی که نمی شه شوخی کرد ( منظورت این بود؟) 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي اصولا با كسي كه حس ميكنم جنبه شوخي داشته باشه شوخي ميكنم خودم هم جنبه شوخي دارم منتها تو بعضي موقعيت ها مثلا تو فضاي مجازي يا در مورد كسي كه آدم روشون شناخت نداره و يا نميدونه داره شوخي ميكنه يا جديه دچار ترديد ميشه و مجبوره جدي جواب بده كه بعضيا ناراحت ميشن و ميگن قصدشون فقط شوخي بوده ولي با دوستام وكسايي كه ميشناسم خيلي شوخي دارم مثل خونوادم يا دوستاي جونجونيم 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نمیدونم ولی پس از شناخت از طرفم باهاش شوخی میکنم. بعضی از شوخی ها زننده است که وارد اون حیطه نمیشم و از شوخی دستی بدم میاد. یکی دوبار هم بی جنبه بازی درآوردم برای دوستام بدجوری تلافی کردم. :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ در مجموع آدم شوخ طبعی هستم چقدر شوخي ميکنيد؟؟ بستگی زیادی به محلی حضورم و طرف مقابلم داره با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ معمولا با دوستام ،خانواده گاهی هم غریبه ها با احتیاط البته حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي - در مجموع آدم شوخ طبعی هستم ، فقط شوخی زبانی - بستگی زیادی به محلی حضورم و طرف مقابلم داره - معمولا با دوستام ، خانواده و گاهی هم غریبه ها با احتیاط البته - تا حدی که با هم بخندیم ، بیشتر از این برام خط قرمزه . چگونه نگه ميداريد؟؟؟ - از سکوت طرف مقابل یا طرز نگاه کردنش معمولا متوجه می شم که از خط قرمز عبور کردم اینجاست که نگه می دارم . من به این نکته معتقدم که نباید شوخی رو بدون مرز ادامه داد . 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم شوخ هستم اما بستگی به طرف مقابلم داره اصولا با دوستام بیشتر شوخی میکنم 6 لینک به دیدگاه
خاک 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ بستگی داره که طرفم کی باشه. اگه دوستای صمیمیم باشند چون با هم راحتیم شوخی زیاد می کنیم .ولی با بقیه نه زیاد __________________ 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من بیشتر آدمه جدی ای هستم ....البته بستگی به جمعی که توش هستم داره ...شوخی میکنم گاهی ...شاید بشه گفت بینابین....ولی کلا خیلی بذله گو و نقل مجلس نیستم ...کسی باهام شوخی کنه جواب میدم ولی معمولا من شروع کننده شوخی نیستم ... اگرم کسی زیاده روی کنه تو شوخی دیگه کلافه میشم کلا به بحثای جدی بیشتر علاقه مندم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من نه تو دنیای مجازی نه واقعیت با احدی شوخی ندارم و با هیچکس هم شوخی نمیکنم. 6 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ تا چن سال پيش زياد شوخي ميكردم. اما چن ساليه دل و دماغشو ندارم. پير شديم رفت:دي كلا خودم شوح نيستم ولي شوح طبعارو دوست دارم. 3 لینک به دیدگاه
karkas20 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من هم در مورد شوخی کردن , احتیاط میکنم ...ولی بمانه از کسایی انتظار داشتیم که جنبه شخیشون بالا باشه ولی متاسفانه اینطور نبوده !! ولی بعضی از کاربرا اینقدر باهم صمیمی هستیم که حتی...تلفنی هم با هم در تماس هستیم... (منظور من یک انجمن غیر از این انجمن هست ) ولی شوخی زیاد اخرش, باعث کدورت میشه !! ولی در کل من ادمه شوخ طبعی هستم. 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ در صدد هستم هر چی تاپیک خوب هست از زیر خاک بکشم بیرون کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ بله شوخی می کنیم،اعتقاد داریم : نباشیم سخت می شه هضم بعضی شرایط اندازه ی شوخی هم کاملا معقول و به اندازه ظرف طرف مقابل هست.امکان نداره تا با طرف آشنا نشدم شوخی کنم باهاش.باید بشناسمش بعد سر شوخی رو وا کنم مهم ترین نکته تو شوخی کردن ترمز داشتن هست بعضی ها با نمک شروع می کنن ولی بد جوری شورش می کنن،در واقع ترمز می برن،این ترمز بری نتیجه اش این هست که می رن به جهنمِ لودگیآدم لوده هم یا خواهان نداره یا وقتی داره که صداش می کنن و می خوان مثه یک دلقک براشون برنامه اجرا کنه که در آخر هم با زیاده روی طرف باز طرد می شه. بیشتر کسانی که خودشون رو شوخ می دونن در واقع متلک پران هستن و توهم شوخ بودن دارنباید یک خط بکشیم بین متلک پرانی و شوخی! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ در صدد هستم هر چی تاپیک خوب هست از زیر خاک بکشم بیرون کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ بله شوخی می کنیم،اعتقاد داریم : نباشیم سخت می شه هضم بعضی شرایط اندازه ی شوخی هم کاملا معقول و به اندازه ظرف طرف مقابل هست.امکان نداره تا با طرف آشنا نشدم شوخی کنم باهاش.باید بشناسمش بعد سر شوخی رو وا کنم مهم ترین نکته تو شوخی کردن ترمز داشتن هست بعضی ها با نمک شروع می کنن ولی بد جوری شورش می کنن،در واقع ترمز می برن،این ترمز بری نتیجه اش این هست که می رن به جهنمِ لودگیآدم لوده هم یا خواهان نداره یا وقتی داره که صداش می کنن و می خوان مثه یک دلقک براشون برنامه اجرا کنه که در آخر هم با زیاده روی طرف باز طرد می شه. بیشتر کسانی که خودشون رو شوخ می دونن در واقع متلک پران هستن و توهم شوخ بودن دارنباید یک خط بکشیم بین متلک پرانی و شوخی! شدیدا با این قسمت حرفهات موافقم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده