pianist 31129 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي 23
anjello 2427 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي سعی میکنم تا جایی که میتونم با هیشکی شوخی نکنم مگر درحد بسیار جزئی 3
pianist 31129 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2010 سعی میکنم تا جایی که میتونم با هیشکی شوخی نکنممگر درحد بسیار جزئی پس معلومه کلا آدم جدي هستي!! جالبه 2
Occ.Health 1065 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 منم شوخی می کنم البته بستگی به طرف مقابلم داره که جنبه شوخی داره یا نه 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2010 منم شوخی می کنم البته بستگی به طرف مقابلم داره که جنبه شوخی داره یا نه خوب از کجا ميفهمي که جنبه داره يا نه؟؟؟؟ خوب براي مثال من يه دوستي دارم که با ديگران زياد شوخي ميکنه ولي با خودش اصلا نميشه شوخي کرد 1
*--T--* 1699 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 شوخی نمیکنم ولی زیاد با من شوخی میکنن و عکس العملی نشون نمیدم معمولا . . .حتی اگه ناراحت شده باشم . . ! 2
VINA 31339 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من خیلی شوخم پیش نیومده کسی از شوخیام ناراحت بشه یا اگه هم شده من نفهمیدم حد و مرز خاصی داره واسه من 4
pianist 31129 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2010 شوخی نمیکنم ولی زیاد با من شوخی میکنن و عکس العملی نشون نمیدم معمولا . . .حتی اگه ناراحت شده باشم . . ! خوب دوست عزيز به نظرت اين کار درسته که شما از دست کسي برنجي و لي به روش نياري و خودت عذاب بکشي؟؟ 3
Ka!SeR 1333 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 بستگی داره که طرفم کی باشه. اگه دوستای صمیمیم باشند چون با هم راحتیم شوخی زیاد می کنیم .ولی با بقیه نه زیاد 4
*--T--* 1699 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 خوب دوست عزيز به نظرت اين کار درسته که شما از دست کسي برنجي و لي به روش نياري و خودت عذاب بکشي؟؟ خب کار درستی نیست . . . ولی باید در نظر بگیری که اونام دوستاتن و شاید واقعا منظوری نداشتن و با عکس العملی که نشون میدی بیشتر در نظر دیگران یه آدم بیخود و بی جنبه بیای . . . بهتره خودتو با جمع وفق بدی در هر جایی . . اونطوری بیشتر بات حال میکنن . . . 2
Occ.Health 1065 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من با دوستام شوخی می کنم و دوستام رو هم میشناسم که کی جنبه داره کی نه شما که میدونی دوست ناراحت میشه خوب شوخی نکن 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2010 بستگی داره که طرفم کی باشه. اگه دوستای صمیمیم باشند چون با هم راحتیم شوخی زیاد می کنیم .ولی با بقیه نه زیاد يعني پيش نيومده که با همون دوست صميميت شوخي بکنيو ناراحت بشه و يا بالعکس؟؟ من تو عمق فاجعه هم نتونستم جدی باشم .....:ws37::w00: فکر ميکني اين خوبه؟؟ 3
DCBA 8191 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 يعني پيش نيومده که با همون دوست صميميت شوخي بکنيو ناراحت بشه و يا بالعکس؟؟ فکر ميکني اين خوبه؟؟ نه دیگه این:w00: واسه همین بود.... 3
Ka!SeR 1333 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 يعني پيش نيومده که با همون دوست صميميت شوخي بکنيو ناراحت بشه و يا بالعکس؟؟ خیلی کم .چون خیلی وقته هم دیگه را میشناسیم برای همین با خلق و خوی هم کاملا اشنایم 3
VINA 31339 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 خوب از کجا ميفهمي که جنبه داره يا نه؟؟؟؟ خوب براي مثال من يه دوستي دارم که با ديگران زياد شوخي ميکنه ولي با خودش اصلا نميشه شوخي کرد من تو عمق فاجعه هم نتونستم جدی باشم .....:ws37::w00: منم همینطوریم طرف داره داد میزنه من میزنم زیر خنده شوخی میکنم:icon_pf (34): 2
danielo 15239 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 شوخی داریم تا شوخی. بعضی از شوخی ها دیگه از حد خارج میشوند. 7
mehrshad53 433 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 اگه خدا قبول کنه اندازه اسب آبی شوخم! البته وقتی هم سگ بشم،اوه اوه ، خدا نصیب گرگ بیبون نکنه!!! 6
mamadj 1361 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 منم اینقدر آدم شوخی هستم ...بعضی مواقع از خودم دیگه بدم میاد:icon_pf (34):...ولی بیشتر با دوستای صمیمیم.....با بقیه کاری ندارم..............شوخی بدنی هم زیاد دوست ندارم.... با کسی که جنبه نداره شوخی نکن............یا کسیو سوژه نکن...چون کاره خوبی نیست 4
mamooshak 8194 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي با دوستام و اطرافيان آشنا كه خيلي زياد همينجا درخواست دارم اگه ميشه مدتش رو زيادتر كنيد با كسايي هم كه نميشناسم شوخي ميكنم البته بي احترامي و بي ادبي نميكنم، اگه ديدم جنبه دارن كه ادامه ميدم، مثل همين ادميني كه روز اولي كه عضو شدم رفتم كلي اذيتش كردم، بعد ديگه االان معتاد به اين كار شدم وگرنه اگه جنبه نداشته باشن زيادسراغشون نميرم روابط خشك خوشم نمياد :icon_razz: 8
ارسال های توصیه شده