رفتن به مطلب

سوالات خود در رابطه با solidwork را اینجا مطرح کنید

S.F

ارسال های توصیه شده

سلام خسته نباشید

من یه حجم با سالید کشیدم که با parasolid و acis هم سیو کردم اما نمیتونم وارده گمبیت کنم قسمت brows اصلا پیداش نمیکنه !!!

خیلی هم واسم مهمه شروع کار اصلیم با گمبیت و فلوئنته .......:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام خسته نباشید

من یه حجم با سالید کشیدم که با parasolid و acis هم سیو کردم اما نمیتونم وارده گمبیت کنم قسمت brows اصلا پیداش نمیکنه !!!

خوب. ی جا داره ک بروز می کنه میتونید انواع پسوند هایی رو ک باید نشون بده فعال کنید.

اگر میشه از پنجره بروز یک عکس بزارین.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام خسته نباشید

شما باید ایمپورت کنید نه بروز

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما باید ایمپورت کنید نه بروز

راستی حمید یه زمانی ورزنهای پایین سالید هفت هشت سال پیش وقتی میخواستی محیط قمبیت واردش کنی بصورت یکپارچه نبود و مشکل بود الالن یه مدتیه کار نکردم الان این مسئله دیگه وجود نداره؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
راستی حمید یه زمانی ورزنهای پایین سالید هفت هشت سال پیش وقتی میخواستی محیط قمبیت واردش کنی بصورت یکپارچه نبود و مشکل بود الالن یه مدتیه کار نکردم الان این مسئله دیگه وجود نداره؟؟؟

نه مشکلی نداره تا الان که استفاده میکردم:ws52:احتمالا وارد همون قمبیت میشده،ببر تو گمبیت

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه مشکلی نداره تا الان که استفاده میکردم:ws52:احتمالا وارد همون قمبیت میشده،ببر تو گمبیت

ولی با ق هستش ها راحت وارد میشه نه گ :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام من تو محیط make Drawing from Assembly زمانی که میخوام از یه جهت خاص و بازوم بیشتری از کارم پرینت بگیرم و زمانی که میزنم روی 3D Drawing View و تغییرات رو اعمال میکنم و بروی تیک سبز رنگ میزنم تمامی تغیرات میپره و اعمال نمیشه و دوباره همون دید کلی از طرح رو نشون میده . لطفا راهنمایی کنید . ممنون .2015_03_10_130852.png2015_03_10_130950.png2015_03_10_131903.png2015_03_10_131119.png

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام من تو محیط make Drawing from Assembly زمانی که میخوام از یه جهت خاص و بازوم بیشتری از کارم پرینت بگیرم و زمانی که میزنم روی 3D Drawing View و تغییرات رو اعمال میکنم و بروی تیک سبز رنگ میزنم تمامی تغیرات میپره و اعمال نمیشه و دوباره همون دید کلی از طرح رو نشون میده . لطفا راهنمایی کنید . ممنون .

برای تغییر سایز نماهای موجود در محیط نقشه بعد از انتخاب نما در پنل سمت چپ در قسمت scale گزینه use custom scale رو انتخاب کنید و از مقادیر پیشنهادی 1:2 و 1:5 یا ... استفاده کنید

• Like 1
لینک به دیدگاه
برای تغییر سایز نماهای موجود در محیط نقشه بعد از انتخاب نما در پنل سمت چپ در قسمت scale گزینه use custom scale رو انتخاب کنید و از مقادیر پیشنهادی 1:2 و 1:5 یا ... استفاده کنید

این کارو فقط برای بزرگ و کوچیک کردن کل نقشه هست ولی اون راهی که من گفتم از خود نقشه اصلی یه قسمت رو بزرگ میکنه:4564::4564::4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام من تو محیط make Drawing from Assembly زمانی که میخوام از یه جهت خاص و بازوم بیشتری از کارم پرینت بگیرم و زمانی که میزنم روی 3D Drawing View و تغییرات رو اعمال میکنم و بروی تیک سبز رنگ میزنم تمامی تغیرات میپره و اعمال نمیشه و دوباره همون دید کلی از طرح رو نشون میده . لطفا راهنمایی کنید . ممنون ./QUOTE]

درود

گزینه ای ک گفتید برای زمانیست ک در فایل دراوینگ نیاز هست نمایی با دوران خاص نشان داده شود.

اگر بعد از تیک سبز هم تغییرات اعمال نمیشود، موارد زیر را بررسی کنید

1- هنگام وارد کردن، در ابتدا عمل ترجیحا نمای روبرو (فرانت) را انتخاب کنید. و بعد اقدام ب استفاده از ابزارک مذکورتان نمایید.

2- کرک برنامه به طور صحیح انجام شده باشد و سازگاری نسخه با ویندوز بررسی شود.

راه حل پیشنهادی، کنار گزینه تیک، گزینه نماد فلاپی جهت ذخیره کردن نما وجود دارد. نما را پس از دوران دلخواه با نام دلخواه ذخیره کنید و از این نما استفاده نمایید.

مثلا از یه موتور احتیاج داری فقط تخته کلم موتور رو بزرگ کنی و پرینت بگیری و نه کل نقشه رو :w000:

این سوال، مورد دیگر را مطرح میکند.

گزینه بزرگ کردن قسمتی خاص از یک طرح با ابزار detail view امکان پذیر است.

در پناه حق

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام من تو محیط make Drawing from Assembly زمانی که میخوام از یه جهت خاص و بازوم بیشتری از کارم پرینت بگیرم و زمانی که میزنم روی 3D Drawing View و تغییرات رو اعمال میکنم و بروی تیک سبز رنگ میزنم تمامی تغیرات میپره و اعمال نمیشه و دوباره همون دید کلی از طرح رو نشون میده . لطفا راهنمایی کنید . ممنون .

این کارو فقط برای بزرگ و کوچیک کردن کل نقشه هست ولی اون راهی که من گفتم از خود نقشه اصلی یه قسمت رو بزرگ میکنه:4564::4564::4564:

فکر کنم منظورتون رو متوجه شدم.

.

شما بعد از اینکه در نمای سه بعدی از دستور 3D drawing view در بالای صفحه کاری برای استفاده از نما با زاویه و بزرگنمایی دلخواه استفاده میکنید بعد از زدن گزینه تیک سبز کل مجموعه رو نمیخواید ببینید.

.

برای اینکار از دستور crop view استفاده کنید.

در نمای مورد نظر یک مستطیل بکشید سپس از view layout دستور crop view رو اجرا کنید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

با سلام,

من تعداد زيادى مدل دارم که با ساليد انجام دادم,اما کارفرما مى خواد که اونها رو در محيط کتيا اديت کنه,ما تونستيم فقط با سيو کردن با پسوند stp و igs مدل رو باز کنيم ولى نتونستيم مدل رو اديت کنيم و نمودار درختى رو نشونمو نداد.آيا راهى هست؟ممنون ميشم اگر راهنمايى بفرماييد,خيلى مهمه

• Like 1
لینک به دیدگاه
با سلام,

من تعداد زيادى مدل دارم که با ساليد انجام دادم,اما کارفرما مى خواد که اونها رو در محيط کتيا اديت کنه,ما تونستيم فقط با سيو کردن با پسوند stp و igs مدل رو باز کنيم ولى نتونستيم مدل رو اديت کنيم و نمودار درختى رو نشونمو نداد.آيا راهى هست؟ممنون ميشم اگر راهنمايى بفرماييد,خيلى مهمه

درود

نه دوست عزیز راهی وجود نداره که بتونید نمودار درختی رو ببینید و فایلهارو ادیت کنید. چون هر کدوم از این نرم افزار ها تکنیک های خاص مهندسی خودشون رو برای طراحی دارن و تنها میتونید جسمی که در یکی طراحی شده رو به صورت صلب در دیگری نمایش بدید و ازش در برخی موارد استفاده کنید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام,

میتونید به مدل اضافه کنید یا ویژگیهای مثل پخ و سوراخ و اینا رو بهش اضافه کنید

ولی تغییرات در نمودار درختی ممکن نیست

البته بستگی داره چه تغییری رو بخوای بدی

ترفند های زیادی برای تغییرات هست که میتونید بعد از وارد کردن استپ اعمال کنید ولی نمودار درختی بازم تغییری نمیکنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
سلام . چطور میتونم فایل اتوکد رو ببرم سالید؟

درود

از قسمت open در نرم افزار سالید ورک فایلتون رو وارد کنید.

سالید ورک فرمت های dwg که مربوط به اتوکد هستش رو میخونه و میتونید مستقیم این فایلهارو بیارید.

برای اینکار بعد از زدن گزینه open کادری باز میشه و شما میتونید نوع قایل رو روی dwg بگذارید و به آدرسی که اتوکد رو ذخیره دارید برید.

موفق باشید

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...