S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ راستی دوستان بنظر شما این که صفحه 1 (قدیمی ترین صفحه) اول باشه و جدیدترین صفحه آخرین باشه،درسته؟معمولا وقتی شما وارد یک تاپیک جدید میشید باید آخرین بحث و جدیدترین اظهارنظر رو ببینید.این تو همه انجمن ها باب هست. چرا اینجا اینطوریه؟ اینجا هم ب همین ترتیب هست ک بحث صفحه نخست قدیمی و بحث صفح اخر جدید هست. می تونید این موارد رو در تاپیک هایی ک برا گفتگو هست مطرح کنید . مثل [h=3]گفتگوی به شدت صمیمانه بچه های مکانیک[/h] 2 لینک به دیدگاه
m.zarei 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ نه من منظورم خوب ادا نشد،ببینید شما همینکه از صفحه قبلی به قسمت : "سوالات خود را در رابطه با solidwork در اینجا مطرح کنید" وارد میشوید باید آخرین و جدیدترین مباحث را ببینید نه صفحه نخست و قدیمی ترین مبحث!!! 1 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه من منظورم خوب ادا نشد،ببینید شما همینکه از صفحه قبلی به قسمت : "سوالات خود را در رابطه با solidwork در اینجا مطرح کنید" وارد میشوید باید آخرین و جدیدترین مباحث را ببینید نه صفحه نخست و قدیمی ترین مبحث!!! شما تو کنترل پنل حساب کاربریتون میتونید اینو تنظیم کنید وارد کنترل پنل حسابتون که شدید گزینه ویرایش تنظیمات شخصی روانتخاب کنید قسمت تنظیمات نمایش موضوعات... حالت نمايش تاپيك : ایتدا جدیدترین - یا ابتدا قدیمیترین 1 لینک به دیدگاه
mammut10502 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به همه. من با solidworks 2008 sp3.1 کار میکنم.مشکلی که باهاش دارم اینه که قسمت Toolbox رو که فعال میکنم خیلی از اجزایی که باید باشه رو ندارم مثل پین ها و مهره ها. چیکار باید بکنم؟ چطوری میتونم یه مجموعه کامل از کامپوننت ها رو داشته باشم؟ ممنون میشم کمکم کنید. لینک به دیدگاه
ehsanv_66 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ سلام.یه سوال راجع به نحوه زدن جای اورینگ و مونتاژ تورینگ در جای خودش دارم.ممنون میشم کمک کنین؟ لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه. من با solidworks 2008 sp3.1 کار میکنم.مشکلی که باهاش دارم اینه که قسمت Toolbox رو که فعال میکنم خیلی از اجزایی که باید باشه رو ندارم مثل پین ها و مهره ها. چیکار باید بکنم؟ چطوری میتونم یه مجموعه کامل از کامپوننت ها رو داشته باشم؟ ممنون میشم کمکم کنید. متوجه نمی شم. اصلا فعال نمی شه یا فعال می شه و ناقص هست ؟ سلام.یه سوال راجع به نحوه زدن جای اورینگ و مونتاژ تورینگ در جای خودش دارم.ممنون میشم کمک کنین؟ بپرسید. ترجیحا با عکس باشه تا راحت تر باشیم. لینک به دیدگاه
lilufar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستان من میخوام با سالید ورک تحلیل کنم ( مثلا نمودار های سرعت و شتاب یک مکانیزم رو رسم کنم) کسی هست یه کمی کنه؟؟؟ کلا من نمی دونم چطور وارد محیط های انالیز سالید ورک بشم یا هر کدوم برا چی هستند ... لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ نسخه سالیدتون چند هست ؟ چ مکانیزمی دارید ؟ cosmos motion این کار رو می تونه انجام بده. با کتیا هم می تونید این تحلیل رو انجام بدید . من پیشنهاد می کنم با ورکینگ مدل 2بعدی یا با ادامز ویو این تحلیل رو انجام بدید برای اینکه دسترسی داشته باشید، می تونید از اگر اشتباه نکنم insert add-ins تیک مربوط به کاسموس رو بزنید . البته کاسموس اکسپرس فکر می کنم از ورژن 2008-2007 ب بالا خودش پیش فرض فعال باشه . ک داخل منوی اینسرت هست. کنار دی اف ام پرو اکسپرس (ب گمانم) لینک به دیدگاه
lilufar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ اقای مهندس ، راستش من از نسخه 2012 استفاده میکنم! ولی مثل اینکه اصلا cosmos نداره ، البته یه نرم افزار کمکی داره که جدا از خود نرمافزار هستش! (cosmosm) لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ حقیقت اینکه من 2012 ندارم. اما از نسخه 2003 ک با این نرم افزار کار می کردم، همیشه اسم نرم افزار جانبی cosmos بوده! دو مدل کلی وجود داره، یا در حالت اکسپرس هست ( ب همراه خود نرم افزار نصب میشه 90% ) یا باید جدانصب بشه ک باز هم داخل اکثر نصب ها هست منتهی باید فعال بشه موقع نصب . نسخه من 2010 هست و بعد از فعال کردن از ادرسی ک گفتم از قسمت پایین سمت چپ مطابق تصویر قابل دسترسی است! پیروز باشید . 1 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام به مهندسین عزیز من یک مشکلی دارم تو سالیدورک چجوری باید چرخدنده هایی رو که شعاع هاشون فرق داره رو با Gear با هم Mate کرد من Ratio رو خیلی دستکاری کردم ولی بازم یکی زودتر و یکی دیرتر میچرخه و باعث میشه برن تو همدیگه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من هم یادم هست این مشکل رو داشتم. البته فکر می کنم مشکل از درست نبودن طراحی منحنی چرخ دنده بود پیشنهاد می کنم با نرم افزار MIT-cal یا Geartrax کار کنید . پروفایل دنده رو کاملا صحیح اجاد می کنندو برای انیمیشن هم فاصله اکس تا اکس و نسبت رو با توجه ب همون تنظیمات قرار بدین . 2 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ سلام من می خوام یه گیربکس یاده که برای یه دستگاه هست رو مدل کنم... مشکلی که دارم اینه که می خوام با چرخوندن شفت چرخدنده هم بچرخه یا برعکس... با قید gear تونستم دو از چرخدنده ها رو به خوبی با هم درگیر کنم ولی مسئله شفتش هست. اگه امکان داره راهنمایی کنید دوستان؟ ممنون. لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خوب یه نمونه بصورت زیر کشیدم اگه منظورتون به همین صورته میتونید صفحه جانبی شافت و صفحه داخلی سوراخ شافت روی چرخ دنده رو انتخاب کنید و با Gear و با Ratio یک و یک این کارو انجام بدید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ سلامخوب یه نمونه بصورت زیر کشیدم اگه منظورتون به همین صورته میتونید صفحه جانبی شافت و صفحه داخلی سوراخ شافت روی چرخ دنده رو انتخاب کنید و با Gear و با Ratio یک و یک این کارو انجام بدید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ممنون از پاسختون... فقط یه چیزی دیگه. برای mate کردن خود چرخدنده باید کجای دو چرخدنده رو بگیریم و قید gear رو بزنیم..؟؟ من از temporary axes استفاده می کنم ولی خیلی سخت جواب میده... برای دو چرخدنده ای که تو فضا هستند ، مهمولا این پیغام رو میده: لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ دو سطح و خط دایره ای (یا قطاعی از دایره یا دایره مکامل باشند) رو باید انتخاب کنید . برای بحث بیش از حد قید گذاری هم، الان فقط همین دو مورد به ذهنم می رسه: دقت کنید که فاصله مرکز تا مرکز دنده ها رو ب درستی مشخص کنید. دقت داشته باشین، دنده ها در فضا fixed نباشند . اونها رو float کنید. 1 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ دو سطح و خط دایره ای (یا قطاعی از دایره یا دایره مکامل باشند) رو باید انتخاب کنید . برای بحث بیش از حد قید گذاری هم، الان فقط همین دو مورد به ذهنم می رسه: دقت کنید که فاصله مرکز تا مرکز دنده ها رو ب درستی مشخص کنید. دقت داشته باشین، دنده ها در فضا fixed نباشند . اونها رو float کنید. منظور از دو سطح و خط دایره ای کجا هستش...؟؟؟ شکلی می ذاشتی عالی بود هاااااا... 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خط می تونه منحنی، صاف یا دایره ای باشه . هر لبه ای که بشه انتخاب کرد . سطح جانبی استوانه مانند رو منظورم هست. می تونه یک سطح جانبی کامل از دایره باشه یا قطاعی از اون. متاسفانه فرصت برای تهیه تصویر ندارم. هلپ خود نرم افزار، خیلی مشخص در این زمینه می تونه کمکتون کنه. پاینده باشد . 1 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان چند وقتی هست که این Error موقع باز کردن سالیدورک بوجود میاد و طبیعتا Toolbox و hole wizard کاملا از کار افتاده اگه راه حلی برای حل این مشکل دارید لطف کنید راهنمایی کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ سلام دوستان در نرم افزار سالیدورک در محیط اسمبلی ابزاری هستش که نشون میده به ترتیب کدوم پارت باید نصب شه یعنی مراحل نصب رو بصورت فیلم نشون میده کسی از دوستان بلیده که چوریه ؟! البته با Explod view قطعات از هم باز میشن ولی چجوری باید به هم بر اساس ترتیب وصل شن رو نمیدونم. مثل عکس زیر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده