.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ وااااااااای چ باحاله اینجا.... مرسی که منو هم دعوت کردییییییییییییین اما من زیاد کسیو نمیشناسم اما همینا هم که میشناسم همشون ترترترین هستن... ایشالا سال بعد که آشناتر شدم شرکت میکنم:hapydancsmil: 37 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... ابولفضل رستگار .... بهترین مدیر تالارها ............اربنیست ..مدیرای معماری ...من با بقیه مدیران در ارتباط نیستم نمیدونم غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن.............. مرتضی شهرساز و ا.حتمالا آقای زفسنجانی... غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر.............. سام ارچ خیـــــــــــــــــلی گل و با اخلاقه و دارای ظرفیت زیاد ، مریم فلویید هم ایضا ، و ممد عارف هم ...اینا از با ظرفیت ترین افرادی ان که تو فضای مجازی میشناسم که نه یه کم اینوری ان نه اونوری و نه هیچ وری نیستن کاملا در مسیری هستن که باید باشن/:ws3:/البته کسان دیگری هم هستن که از بردن نام انها معذوریم غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ امیر گشتاسب، سجاد S.F غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن..........فائزه اربنیست که منو همیشه مرام کش میکنه و ممدمون غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ آسمان ابری معمار و انصافا نهال...خیلی با سلیقس بچم غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................عسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسل صدار، اربنیست، افسانه.ام غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است......... شیـــــــخِ گولاخِ شمپت!!ایشششششش...جات خالیه غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند..........از کدومش بگم؟؟ غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند...... اووومممم...نظری ندارم شاید خیلیا و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها..........داریم اصن؟ غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............اون دختره که تو مترو دیدمش 37 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند...............سام، فاطیما بهترین مدیر تالارها ............ میم شیمی ، ونوس غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley:alimec ، azadeh_arch _eng،معین ( moein.s) غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............Mohammad.A، فرانه(ولنتینا) غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............اسی ، اسپو غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........آتروس ،IEMAN. غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............پانیسا ، گنجشک غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................فرانه (ولنتینا) ، صبا (کلاه قرمزی) غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........نوترون ، شقایق غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... اتفاقات شبستانه ، سبزی پاک کردن پروف فرانه غرفه اسپم: اسپمر ترین.........آریودخت ، کل بچه های شبستانه غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند.......snowy غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها..........همه ی نواندیشانی ها غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............همه دخملای نواندیشانی و ترین ترین ها :ســــارا ( - Nahal -) + انتخاب خیلی خیلی سخت بود ، دوستتون دارم . . . تا همیشه 42 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ من که زیاد با کسی آشنایی ندارم ولی .... بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... fatima بهترین مدیر تالارها ............ venoos ,partow با اخلاق ترین کاربر............... sam arch لوطی هات رو رو کن........... *Mina* خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ vergil , Nahal ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است......... دختر باران . . . 37 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند...............شقایق . s.f. دلنواز و....پیانیست .spow بهترین مدیر تالارها ............ ...Urbanist... و partow, غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: خودم .. کهربا . غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر................ sam arch پیرهاید .خودم غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ . اکثر کاربرهاs.f .amirgb .spow غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... آتی یه دونه آتروس .. محمد.آ .. سجاد ها. غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ آتروس .هستی 1988. صدالبته خودم غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. اسی ( زمان جوونیهاش ) . ...Urbanist... . آتی غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... شقایق . وحید . ..و این کاربر. غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... نمایشگاه کتاب دیدار جمع کثیری از بچه ها... مرگ مشکوک نخبه مملکت غرفه اسپم: اسپمر ترین......... یه زمانی امید تک بود.. نمیشناسم جدیدها رو:th_scratchhead: غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... حمید شهرساز.. و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... داداشم ( اتروس ) :icon_pf (17):پسرم ( محمد .آ ) :girl_angel:خودم ( دیگه ژنتیک و نسبت خونیه )El Roman غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ دلنواز . و دیگر بانوان و ترین ترین ها : shahdokht *1983* این انتخابها بصورت کاملا خبیثانه بوده..:gnugghender: همه خوبند مگه خلافش ثابت بشه .. من در حد گذری میام انتخاب کردم دلتون نشکنه فقط.. سال نوتون هم پیشاپیش جدید 37 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ آخ جوون من از این نوع تاپیکا خیلی دووس میدارم. :hapydancsmil: خانم مینا دستتون درد نکنه . یادم رفته بود این تاپیکه همیشه آخر سالا زده میشه. جای پرینگ عم خالیه . قبلا این تاپیک رو خدابیامرز پرینگ میزد. به هر حال انتخاب دو نفر از بین این همه کاربر خیلی سخته ولی سعی میکنم خیلی از کاربرایی که توو ذهنم هستن رو در بخش های دیگه جا بدم. خیلیم سعی میکنم مشکلاتی که با بعضی کاربرا داشتم رو توو انتخابشون دخیل نکنم. غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند............... Amin nepo ، Polaris ( این دو نفر تالاراشون رو خوب راه انداختن اون زمانی که سوت و کور بود ) بهترین مدیر تالارها ............ Developer ، Nima_pw غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: سیندخت ، alimec غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............sam_arch ، setare.blue غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............O-N ، amirgb غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........هیشکی ! خدایی یه سال هم توو این انجمن نیام کسی خبری از من نمیگیره ولی من همیشه از خیلیا خبرگیری میکردم و میکنمبه هر حال من به تنها کسی که گـــــــــــاهی یه خبری میگیره رای میدم : M_Archi :دی غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ سلیــــــــقهههههه... توو تاپیکای خانواده و اینا راستش سر نزدم ولی ایده و اینا : Neutron و Partow توو تاپیکاشون مسابقات و ایده های جالبی مطرح میکردن. غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. میلاد و shadmehrbaz غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است.......... Maryam_alien ( که واقعا نگرانشم :| ) و eder غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... کلا اتفاق خوبی که توو این انجمن نیفتاده. ولی یه بار انجمن پکیده بود ، سمندون یه تاپیک زد توو مهندسان به اسم " به یاد قدیما " . خاطره ی جالبی بود نسبت به سایر اتفاقاتی که اینجا افتاده. قهوه خونه ی سمندونم که ماه رمضون زده بود خوب بود. خاطرات بیرونی هم که حضور نداشتم. غرفه اسپم: اسپمر ترین.........پسر ایرانی دیگه من بارها گفتم و بازم میگم که : یه فلسفه ای پشت این اسپم ها هست که ما ازش بی خبریم. غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... استعداد هنری نشکفته parikoochooloo بود که نیست الان شایدم شکفته شده ما خبر نداریم سارا افشار هم خوبه و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... آتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروس ، El Roman غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............hodaa ، zzahra و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! این ترین آخرم میذارم واسه پرینگ که ایده ی تاپیک مال اون بود و خانم Mina که تاپیکش رو زد. 38 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ این بار دوم که میام جواب بدم تا آخرش هم مینویسم ولی پاک میکنم. واقعاً نمیتونم برای خیلی از موارد فقط 2 نفر رو نام ببرم. 35 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ اول از همه اینو بگم که من تو انجمن با افراد معدودی رابطه دارم به همین دلیل آشناییم با کاربرای دیگه کمه غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند...............با مدیران بازنشسته رابطه ای نداشتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهترین مدیر تالارها ............ 1)*Cloudy sky* .و2) * Ven000s *و 3)*Mina* غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: 1) اسی و 2) azadeh_arch _eng غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر............... اکثرا اخلاقا خوبه.بد کم داریم. غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............1) اسی و 2 )*Cloudy sky* .و 3) * Ven000s * غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........1)azadeh_arch _eng و 2) فرنوش خادمی 3)Developer (خیلی به بچه ها کمک میکنه) غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............1)*Mina* و 2)*Cloudy sky* و 3) hasti1988 و کسیکه ایده این تاپیک جالب رو داده. غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. 1) فرنوش خادمی و 2)*Mina* و 3)*Cloudy sky* غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........اسی غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند..........یه خاطره بدی وجود داره که تو ذهنمه اما نمی گم.اتفاق خوبم زیاده. غرفه اسپم: اسپمر ترین.........به جرأت میتونم بگم 1)آریودخت 2) IEMAN (یعنی اصن این دوتا یه تاپیک 1000 صفحه ای اسپم دارن:gnugghender:) غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... نمیدونم.اکثر استعداد های انجمن شکفته شدن و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... آقا نمیشه به خودمون رأی بدیم؟؟ ........همه خوشتیپن. غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ندیدم که.....همینجوری ذهنی بگم؟.......1)laden و 2) Valentina و ترین ترین ها : ای بابا.....آنجه عیان است ، چه حاجت به بیان است..... ولی مردونه انتخاب خیلی سخت بود.نیم ساعته دارم فکر میکنم.خصوصا برای منی که تعداد معدودی رو میشناسم. امیدوارم تمام مردم دنیا و از جمله ما سال خیلی خیلی خوبی رو پیش رو داشته باشیم.(هرچند که بعید میدونم!!):rose: 39 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ این بار دوم که میام جواب بدم تا آخرش هم مینویسم ولی پاک میکنم.واقعاً نمیتونم برای خیلی از موارد فقط 2 نفر رو نام ببرم. ایراد نداره بیشتر از 2 نفر اشاره کنید ، خیلی از دوستان هم توجه نکردن ولی دیگه بیشتر از 4 نفر نشه 31 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند. هانیه - شقایق بهترین مدیر تالارها . هستی- صبا غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن.... آرزو(sadena ) - فرنوش خادمی غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...victoria-r سارا(نهال) غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر...........amirgb-developer غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن......آرتاش - ممد ادمین غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............شاهدخت- رویا(yosefi ) غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................سودی-snowy غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........لادن-محبوبه شب غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند..........ادبیات(شبستانه)-صنایع غرفه اسپم: اسپمر ترین.........پسر ایرانی - خودم غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند.......paeeze -ریحانه (b nam o neshan ) و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها..........امین- آتروس غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............زهرا (apameh ) -سارا افشار و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید!آریودخت(فاطمه جون) 39 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ ایراد نداره بیشتر از 2 نفر اشاره کنید ، خیلی از دوستان هم توجه نکردن ولی دیگه بیشتر از 4 نفر نشه عــــــــــه ، ایول پس من پستمو ویرایش کردم این قرمزا اضافه شدن : غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر : sam-arch و - Nahal - و آقا سهیل (s.z.e) غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن : Mohamma.A و panisa و s.z.e و مینا مینی غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین : Yekta.M وMr.101 وشهدخت غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون : مینا مینی و مینا گنجشک و متین دلنواز و زهرا پرتو 36 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند. سید مهدی YAGHOT SEFID ؛ شقایق ، ابوذر و نوترون Neutron و .... بهترین مدیر تالارها . هستی ؛ فافا و .... غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن.... آرزو sadena - فرنوش خادمی، مینا *Mina* ، امید pesare irani و مهسا blue berry و ... غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...میلاد مهندس خوش فکر ، سارا(نهال) ، پاییزان ، علی alimec و .... غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر...........مهدی ieman و جوزفیjozef و مرتضی Place.Makerو مسیح CehckMate و .... غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن......آرتاش - ممد ادمین و ... غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین........... سودی و شهدخت و هستی و سارا نهال و .... غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. مهدی ادمین صبا kolah_ghermezi ، بهاره Bahareh.S ، زهرا .Apameh، پیرهاید و ... غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........لادنladen-کامیار Architect و نرگسی judyabott و امیر padrone و .... غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند..........تاپیک تولدم و ادبیات(شبستانه) غرفه اسپم: اسپمر ترین......... من نیستما همه منتظر استارتن، من فقط استارترم غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... امیر NYC بلک black banner و ریحانه B nam o neshan و رویا khiyal21 و .... و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها......... همه واسه خودشون خوشتیپن بابا ، مگه میشه نواندیشی باشی خوش تیپ نباشی غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............این که سوال کردن نداره ، همه میدونن===> دخترا و ترین ترین ها : همه کاربرا و دوستام برترینن راستش نمیخواستم شرکت کنم ولب بخاطر میناجون نتونستم بگم نه از همه دوستام معذرت میخوام ، واسم بهترین دوست هستن و هر کدوم یه جور بهم لطف داشتن و دارن . جایگاه همشون تو قلبمه . از همشون ممنونم و بهترینارو واسشون از خدا میخوام . منو ببخشید اگه اسمی رو ننوشتم ولی همین کافیه که بدونید دل به دل راه داره :love070: 41 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ یه مدت کم بودم بچه های جدید رو نمیشناسم اگه نمیگمشون ببخشند غرفه مدیریت از نوع : چون مدیریت خیلی محافظه کار شده هیچکس غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن..............:mrsbeasley: elahe.elahe2 انقدر این انجمن رو جدی میگیره که خود محمد نمیگیره شهدخت که همچنان فعاله و vivian که تاپیکایی که استارت میکنه و رک و ساده و عدم پیچیدگی الکی بودن شخصیتش (!) رو دوست دارم غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر...............مَلمَل غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ دانش و معلومات یا دکی؟ وافن - اسپو - غرفه حافظه!!!: نگار! :icon_pf (34):لامصب این ۲ سالگی یادشه کی چی گفته دهن آدم آسفالته بخواد یه چیزی غیر از چیزی که ۱ سال پیش کفته بگه غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن...........شیما ۳ تا ۲ نقطه اینور ۳ تا ۲ نقطه اونور - نگاری - هانیه (هانیسا:icon_razz:) غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ آرپاک لامصب خیلی خوش سلیقه اس غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون.................شیما چند تا نقطه اطرافش - نگاری غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است..........خدابیامرز خودم غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... دوستیایی که از این انجمن پیدا کردم غرفه اسپم: اسپمر ترین.........جدیدا همه اسپمرن غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... من فقط با شکفته ها میپرم و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها..........نفسم! غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............نگاری - شیما اینور اونور بالا پایین نقطه کلا خوشگل زیاد داریم ماشالله هانیه آرپاک سپیده زهرا انوشه دلنواز و ... البته فقط خوب آرایش میکنن دختر خوشگل نداریم کلا و ترین ترین ها : El Roman 36 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ درود و عرض ادب ذکر چند نکته ضروریست: به ذهنم برسه سریع مینویسم. طبیعتا با خیلی ها چندان هم پست نشدم مربوط به سال 91 هست ترتیب مهم نیست و نکاتی که احتمالا یادم رفته غرفه محبوبیت : شکلک های :5c6ipag2mnshmsf5ju3 غرفه ترین هایی که نیستند: ماهرخ و خواهرش/ هیلدا غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... افتخار صحبت تلفنی با چند نفر از کاربران سایت غرفه اسپم: alimec غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند... آتوسا(Anvil)/ویویان و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... شکلک غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ شکلک . البته هر خانومی برا آقاش خوشگلترینه. تکبیر و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! اسم فرستنده چرا؟ ولی کسی که تو تموم تالارها فعالیت داشت هم دانلودی هم کپی پیستی کمیاب هم غیر کپی پیستی و غنی.. کسی که اگه جواب سوالی رو بلد نبود و وقت داشت، شب سرچ می کرد و جواب میداد بارها شاهد بودم یه کاربری گزارش لینک خراب میداد و ایشون لینک جایگزین میذاشتن ووو spow 37 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلام منم راستش چندبار اومدم وازهمه دوستان تشکر واسه پستشو زدم ولی نمیتونم ازبین این همه کاربر باصفا دس چین کنم حتی حالا که تعداد بالاتر رفته همه توهر زمینه ای برترینند باعرض معذرت ازمینا خانم 26 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان من باتعداد نسبتا کمی از کاربرهای گل نواندیشانی درتعامل بودم و طبیعتا ممکنه خیلیا راجا بیندازم تشکر بسیار فراوان از میناخانم که دعوت فرمودند منم به خاطراینکه بالاخره پیششون رودروایسی داشتم مجبور شدم پس بذارم غرفه مدیریت از نوع : بهترین مدیر انجمن که به علت باز نشستگی خانه نشین شدند...............nazfar,yuhana,yaghote sefid بهترین مدیر تالارها ............تعداد زیادند هستی خانمhasti1988,میلاد جان رفیق گلم مهندس خوش فکر وصباخانمkolah_ghermezi و اربانیست فافاخانم، mohammad A،سایر مدیران تالار غرفه کاربری: بهترین کاربر انجمن.............. همه خوبند ولی بااجازه همه دوستان iemanمهدی و مهندس خوش فکر و1716علی آقا وalimecعلی آقا کاربر ویژه مکانیک و خودم غرفه اخلاق: با اخلاق ترین کاربر... ...... همه غرفه دانش و معلومات: دکی ترین کاربر............ خودم غرفه مرام و معرفت: لوطی هات رو رو کن........... همه کارشون درسته فقط مغازه ها بدجاست غرفه سلیقه: خوش ذوق ترین و با ایده ترین و خلاصه همین............ همه ولی اگر قراره یه تعداد محدود باشه ازاونا که بیشتر باهاشون کار کردم مهندس خوش فکر،مهدی،خودم،علی مکانیک [*]غرفه محبوبیت : دلبر ترینهاتون................. [*]مهندس خوش فکر ،mohammadA,IEMAN،نمیدونم بابا ازسوال کنکورم سخت تره [*]غرفه ترین هایی که نیستند: ترین هایی که زمانی بودند و اکنون جایشان خالی است....... [*] [*]غرفه خاطره و اتفاق: ترین اتفاقاتی که در ذهنتان نقش بستند.......... [*]غرفه اسپم: اسپمر ترین......... [*]خب معلومه آریودخت [*]غرفه استعداد های نشکفته: عزیزانی که جزو فرار مغز ها محسوب میشوند اما گم نام مانده اند....... خودم و در انتها : غرفه تیپ: خوش تیپ ترین ها.......... همه غرفه زیبایی: خوشگل ترین بانوی انجمن............ واسه یه سایت علمی این سوالات چیه آخه همه بانوان انجمن زیباهستند و ترین ترین ها : که در مقابل این تنها باید نام فرستنده پست را دید! واسه اینکه روتون کم بشه اسم خودمو نمی نویسم همه ترین ترین ترین ها هستند 29 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ هر چی تحمل کردم هیچی نگم نشد :vahidrk: آغا این چه وضعیه ؟ همه منو فقط به اسپم میشناسن همتون خیلی بدین اگه من دیگه با کسی حرف زدم 31 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ هر چی تحمل کردم هیچی نگم نشد :vahidrk:آغا این چه وضعیه ؟ همه منو فقط به اسپم میشناسن همتون خیلی بدین اگه من دیگه با کسی حرف زدم برای خیلی از صفتهای خوب تو نظرسنجی نبود. مثلا بی آلایش ترین دختر.. 25 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده