mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ ای کاش اونا هم میفهمیدن که حتی وقتی ناراحتمون میکنن بازم میریم طرفشون. اصلا میدونن ناراحتیم ازشون؟ 14 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ قبول دارين بهشت ،آب و هواش خوبه ولي بچه هاي جهنم باحال ترن؟ ! 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ روزگار! ميدونم قرار نبود هميشه باهم رفيق باشيم!!! ولي لااقل گاهي روي خوش نشون بده!فقط گاهي نارفيق... 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ يه چيزي رو خوووووووب فهميدم! اينكه هميشه مشكلات با گفتمان حل نميشه!!! خب اگه طرف مقابلت بخواد كه حل بشه، واقعا حل ميشه!بارها تجربه كردم و چه لذتي داره اينجوري مشكلاتو حل كردن!:hapydancsmil: اما اگه طرف مقابلت نخواد! پدرت در مياد تا يه چيز كوچيكو حاليش كني كه آخه فلاني!اينجوري كه فكر ميكني نيست!!...فقط اتلاف انرژيه!:icon_pf (34): اول ببينيم اوني كه ميخوايم باهاش حرف بزنيم اصلا آدم حرف زدن هست!بعد بخوايم براش وقت و انرژي نازنينمونو بذاريم! 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ چرا بعضی ها هر چقدرم که بهشون خوبی میکنی نمیبینن باید بهشون گفت همیشه غرور آدمو تنهاتر میکنه چرا تا وقتی میتونن محبت کنن دل میشکنن چرا حواسشون نیست ممکنه خیلی زود این فرصتا از دست بره چرا به این فکر نمیکنن وقتی یکی از چشم اوفتاد....... دیگه افتاده 11 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ ای کاش می دانستی چگونه مرا_بی آن که بخواهی_روی جزر و مد احساساتت به این سو و آن سو می بری.. ای کاش می دانستی چگونه دلم لحظه ای به یک نگاه تو شادمان است و روزها در فراق تو غمگین.. 8 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ ای خدا این کیه جفت پا اومد تو زندگی من / از همه دارو ندار از تاریخچه زندگی من مو به موی زندگی من خبر داره حتی واکنش های منو هم حدس میزنه / اعصابمو بهم ریخته / خیلی دوست دارم بدونم کیه ولی هرچی سعی کردم بیشتر گیج شدم به هیچ وجه جنس صداش برام اشنا نیست واقعا این یکی دو ساعته خیلی بهمم ریخت 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم ا... الرحمن الرحیم دوباره شرو میکنیم خوندن واسه کنکور سال بعد رو 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ دلم یه روز استراحت میخواد 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ امروز این نی نی چقد مردم رو خندوند خدا حفظش کنه ه ه 14 لینک به دیدگاه
h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ این کار که تموم بشه میریم سراغ هزارویک کاری که حتی فرصت فکر کردن به استراحت هم بهمون نمیدن چه جنونی داریم برای از کار انداختن خودمون 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ laptopamo dorost kardam che hesse khoobi daram va che hesse khoobi dare bichare kheili halesh bood 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ تو این شلوغی افکار و اخلاق گاهی باید تشکر کرد واسه مراعات کردن واسه ملاحظه کردن واسه احترام گذاشتن 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ چند روزی نت نداشتیم فرصت مطالعه داشتیم به موارد جدیدی در زندگی برخوردیم باشد که آدم شویم 7 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ تمام چسب زخم هایتت را که بخرم نه زخم من مداوا میشود نه زخم تو 13 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ یه حرکت از یکی دیدم که حتی نمیتونم برای دیگران بازگو کنم یا بهتر بگم جرات بازگو کردنش تو ذهن خودمم ندارم... همش از خدا میخوام که من اشتباه کرده باشم... براش متاسفممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم. 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ [h=3]يه سري لذتها هم مختص ايرانه . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . . . . مثلا يه پول پاره پوره رو يه جوري به يه رانندهاي ، بقالي … بندازي و ازش خلاص شي ! آدم احساس پيروزي ميکنه ؛ حتي ديده شده که اشک توي چشماي طرف جمع شده ...[/h] 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی کسی در کنارت هست،خوب نگاهش کن به تمام جزئیاتش... به لبخند بین حرف هایش.. به سبک ادای کلماتش، به شیوه ی راه رفتنش،نشستنش.. به چشم هاش خیره شو.. دستهایش را به حافظه ات بسپار... گاهی آدم ها انقد سریع میروند که حسرت یک نگاه سرسری را هم به دلت میگذارند.. 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ تلقین فوق العادس . . . فوق العاده . . . 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده