رفتن به مطلب

.:. گاه نوشـــــته های نواندیشـــــانی ها .:.

ارسال های توصیه شده

ای کاش اونا هم میفهمیدن که حتی وقتی ناراحتمون میکنن بازم میریم طرفشون.

اصلا میدونن ناراحتیم ازشون؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

يه چيزي رو خوووووووب فهميدم!

اينكه هميشه مشكلات با گفتمان حل نميشه!!!:ws37:

خب اگه طرف مقابلت بخواد كه حل بشه، واقعا حل ميشه!بارها تجربه كردم و چه لذتي داره اينجوري مشكلاتو حل كردن!:hapydancsmil:

اما اگه طرف مقابلت نخواد! پدرت در مياد تا يه چيز كوچيكو حاليش كني كه آخه فلاني!اينجوري كه فكر ميكني نيست!!...فقط اتلاف انرژيه!:icon_pf (34)::ws27:

اول ببينيم اوني كه ميخوايم باهاش حرف بزنيم اصلا آدم حرف زدن هست!بعد بخوايم براش وقت و انرژي نازنينمونو بذاريم!:ws37:

• Like 11
لینک به دیدگاه

چرا بعضی ها هر چقدرم که بهشون خوبی میکنی نمیبینن

باید بهشون گفت همیشه غرور آدمو تنهاتر میکنه

چرا تا وقتی میتونن محبت کنن دل میشکنن

چرا حواسشون نیست ممکنه خیلی زود این فرصتا از دست بره

چرا به این فکر نمیکنن وقتی یکی از چشم اوفتاد....... دیگه افتاده

• Like 11
لینک به دیدگاه

ای کاش می دانستی چگونه مرا_بی آن که بخواهی_روی جزر و مد احساساتت به این سو و آن سو می بری..

ای کاش می دانستی چگونه دلم لحظه ای به یک نگاه تو شادمان است و روزها در فراق تو غمگین..

• Like 8
لینک به دیدگاه

ای خدا این کیه جفت پا اومد تو زندگی من / از همه دارو ندار از تاریخچه زندگی من مو به موی زندگی من خبر داره حتی واکنش های منو هم حدس میزنه / اعصابمو بهم ریخته / خیلی دوست دارم بدونم کیه ولی هرچی سعی کردم بیشتر گیج شدم به هیچ وجه جنس صداش برام اشنا نیست واقعا این یکی دو ساعته خیلی بهمم ریخت

• Like 7
لینک به دیدگاه

این کار که تموم بشه میریم سراغ هزارویک کاری که حتی فرصت فکر کردن به استراحت هم بهمون نمیدن

چه جنونی داریم برای از کار انداختن خودمون

• Like 7
لینک به دیدگاه

چند روزی نت نداشتیم فرصت مطالعه داشتیم به موارد جدیدی در زندگی برخوردیم باشد که آدم شویم:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

یه حرکت از یکی دیدم که حتی نمیتونم برای دیگران بازگو کنم یا بهتر بگم جرات بازگو کردنش تو ذهن خودمم ندارم...

همش از خدا میخوام که من اشتباه کرده باشم...

براش متاسفممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

[h=3]يه سري لذتها هم مختص ايرانه

.

.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

.

.

.

.

مثلا يه پول پاره پوره رو يه جوري به يه راننده‌اي ، بقالي … بندازي و ازش خلاص شي !

آدم احساس پيروزي ميکنه ؛ حتي ديده شده که اشک توي چشماي طرف جمع شده ...[/h]

• Like 7
لینک به دیدگاه

وقتی کسی در کنارت هست،خوب نگاهش کن به تمام جزئیاتش... به لبخند بین حرف هایش.. به سبک ادای کلماتش، به شیوه ی راه رفتنش،نشستنش.. به چشم هاش خیره شو.. دستهایش را به حافظه ات بسپار... گاهی آدم ها انقد سریع میروند که حسرت یک نگاه سرسری را هم به دلت میگذارند..

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...