*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جانِ من زود بيابغلم کن پدرم...!آنقَدَر حسرت آغوش تو دارم که نگو یه آهههههههه خیلی بلند و از ته دل 14 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به پدرم فکر نمیکنم. به این که چه جور پدری خواهم شد و دیگران منو چه جوری خواهند دید بیشتر فکر میکنم. پدر بودن هم اجباری بیش نیست برای اینکه یه عده رو بدنیا بیاری و رنجشونو تماشا کنی. کاش دنیا یکم کمتر صاحب پدر میشد. اگر نداشتم الان اینهمه رنج زنده بودن رو تحمل نمیکردم. 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سپاسگزار معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت ، نه اندیشه ها را . . . ------ بهترینم روزت مبارک....استاد زندگیم. دبیر ودوست نازنینم مهندس بانو سلیمانی...♥ 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دنیا به اون پیچیدگی که فکر میکنیم نیست، اگر ساده گرفتی ساده میگذره 16 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیش از حد دل تنگمچشمم همش دنبال خواهرمه امیدوارم زود برگرده 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دارم رو ماسه های کنار دریا نقاشی میکشم.... قیافه بچه های انجمنم کشیدم:-) حس خوبیه... خودم و طوفانی بودن دریا و آهنگ...عالیه. 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دارم رو ماسه های کنار دریا نقاشی میکشم.... قیافه بچه های انجمنم کشیدم:-) حس خوبیه... خودم و طوفانی بودن دریا و آهنگ...عالیه. 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هيچكدام از آنها در سطح او نيستند. مي خواهد دردش را بگويد، حرفش را بزند، گوش نيست، دلي نيست، و فهمي نيست تا بفهمد. چقدر تنها بودی مرد 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روز مرد هم واسه خانوماس تنها مزیت این روز گذاشتن 320 هزارتومن خرج رو دستم بود 15 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بابا ؛ کجایی -سرکار زنگ زدم جلو دوستات تبریک بگم بگن چقدر دخترت با ادبه -بس سیاست داری روزت مبارک سلام روزت مبارک -سلام .مرسی جوراب چه رنگی میخوای بخرم -نمیخام **من دلم برای اطرافیانم میسوزه بس مرض دارم 15 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا نمیتونم از خودم دفاع کنم!!! 8 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای خیانت, هزار راه هست اما هیچ کدام به اندازه تظاهر به دوست داشتن کثیف نیست... 15 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا دلم گرفت از خنجر بی صدایی که پاره کرد قلبم را خودت آرامم کن مثه همیشه 12 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دَرد دارَد وَقتے مـَטּ عــاشـقــانــﮧ هــایــَمـ رامـیـنویـســَمـ و دیـگــَراטּ یــاد عِــشقشــاטּ مے اُفــتَــند امــا تــو بــے ـخــیــآل ... !! 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تا خــــدا بنده نـــــواز است به خلقــــم چه نیــــاز! می کشـــــم ناز یــــکی تا به همــــه ناز کنــــم! 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچی برام تهوع آورتر از نشستن پای صحبت های مسئولینی که تا خرخره شکم هاشون پره و دم از حقوق مردم میزنن نیست. پ ن: به بهانه تهوع از جلسه اومدم بیرون واقعا داشتم بالا میاوردم 17 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به لبخنـــــــدتان اجازه دهید تا دنیــــایتان را تغییر دهد ولی به دنیــــایتان اجازه ندهید که لبخنــــــــدتان را تغییر دهد… 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی از تاپیکهایی که شدیدا ازش انرژیِ منفورِ ناامیدی رو دریافت میکنم اینجاس که نود درصد پستا آه و ناله و فغان و داد و بیداده منتظر کی هستیم که حالمونو خوب کنه..جز خودمون؟!!! 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده