آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چوخ بیلن آز دانیشار(اونی که زیاد میدونه کم حرف میزنه):icon_pf (34): تو یه جمع کافیه یه کلمه رو اشتباه بگی انگار ملت گرگن نشستن یه اشتباه کنی اونقدر ادعای علمشون میشه که آدم نمیتونه این همه ادعا رو جمع کنه حالا خوبه خدا نیستن آدمو دار میزدنوالا 11 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چوخ بیلن آز دانیشار(اونی که زیاد میدونه کم حرف میزنه):icon_pf (34):تو یه جمع کافیه یه کلمه رو اشتباه بگی انگار ملت گرگن نشستن یه اشتباه کنی اونقدر ادعای علمشون میشه که آدم نمیتونه این همه ادعا رو جمع کنه حالا خوبه خدا نیستن آدمو دار میزدنوالا الهی بگو بیام بزنمشون دیگه 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دردم هزار ساله مثل درد " صادقه " درمونشم "رفتن و دل شکستنه" 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برام دعا کنید... رو تخت بیمارستانم....با هزار بدبختی گوشی دادن بهم که بهتون بگم... محتاج دعاتون... حلالم کنید. 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو مملکتی زندگی میکنیم که سفر تفریحی استاندارش با خانوده اونم به مدت 18 ساعت 3800000 تومن خرج رو دست بیت المال ( بیت الحال آقایون) میذاره ، و بعد یک بدبخت برای یک وام یک تومنی باید سگ دو بزنه 13 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چیکار کردی که با قلبم بخاطر " تــو " بی رحم ام ! ... 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امیدوارم حال تمنا هرچه زودتر خوب شه 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه کیف پول میدوختم اینقد که وسواس به خرج دادم اون چیزی که میخواستم نشد.البته به نظر همه خیلی خوب شده اما خودم راضی نیستم.دپرسممهم بود خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کاش خدایا یه بار دیگه حرفامو بشنوی 12 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اولیـــن ارائه ی انگلیسی تجـــربه ی خوبـــی بود کاش همیشه اولین ها خوب باشند 15 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دارم میمیرم از خستگی. سر کار کتفم میسوخت از خستگی. حال تمام بردگان تاریخ را زمان بیگاری کشیدن درک میکنم. 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من اینجا دنبال چی میگردم نمیدونم ... نمیتونم دست از سر نت بر دارم 12 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هاها، به خودکفایی در تولید سیگار رسیدم. از شر سیگار بهمن رهایی جستم. به این امید که خانواده با سیگار دستپیچ مشکل نداشته باشند. 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=2][/h] من ، خالی از عاطفه و خشم خالی از خویشی و غربت گیج و مبهوت بین بودن و نبودن... 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به نظرم روزها خیلی تکراری شده چرا اصلا هیجان نداره:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گفتم برم!یاکه نروم؟بین رفتن وماندن مانده ام!!!!باتو بودن را برای بی تو بودن,دوست دارم! 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ----- من خوبم.... ----- چقدر دورم شلوغه... ینی سلامتیه من مهمه واس کسی!!!!! چی بگم والا.... ---- چطور جبران کنم اشکای مادرم رو قرآن خوندن بابام رو.... ----- دستم بیشتر از این طاقت نوشتن نداره و من پر از حرفم... 15 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سردرد از نوع سگی چه کوفتیه ک تو جونم افتاد؟ 10 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقدر دلم گرفته خدایا... چقدر ارزش محبت کم شده.... 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده