Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ دارم بی همسفر میرم مسیر اشتباهامُ ... 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ همینجور الکی خوووووشحاااالم...:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ ديشب حالم خوب نبود.. بعد اوكي شدم اومدم خونه... بعداز استراحت رفتم سركار... اومدم دراز نكشيده دنبال كارام.. حالم زياد تعريف نداشت ولي براي اينكه يادم بره گفتم كار كنم. كه خواهرم مياد بالا ميگه ادرينا خونتونه. (خواهرزادم ) چهارسالشه.. گفتم نه.. فقط من با اون حالم اصلا اون حال خودمو فراموش كردم.. انقدر سريع پله ها رو رفتم پايين كه همسايمون مونده بود.. فقط مونده بودم چيكار كنم. از خواهرمم خبري نبود.. فقط تنها كاري كه كردم رو به اسمون كردم گفتم خدايا .. يه جز نذرقران ميكنم .. توروخدا.. همونجا نشستم.. وسط خيابون كه ديدم خواهرم اومد.. وروجك رفته بود سرخيابون.. ديگه انقدر پاهام سست شد نشستم وسط پاركينگ.. خدا بهمون خواهرزادمونو برگردوند.. هنوز حالم جا نيومده...:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ آقــــــــــــــــــــا خستم ... 9 ساله دارم و دانشگاه ها درس میخونم دیگه خسته شدم حس میکنم دیگه ذهنم واسه این چیزا یاری نمیکنه خیلی تحت فشارم کاش تموم میشد 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ من اصلا آدم كينه اي نيستم.. ولي نميبخشم.. اون دو نفري كه اين ٨ ماهو زهرمار كردن به من و خونوادم نميبخشم!!! منتظر ميمونم تا به وقتش كاري كه بايدو بكنم.. كسايي كه ي زماني برام خيييييلي عزيز بودن شدن بي ارزش ترينام تو زندگيم.. حس بديه.. وقتي يكي ديگه كار بدي كنه و بگن همش تقصير خودته!! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ امشب شب آرزوهاست... آرزو میکنم.... همه جوونا خوشبخت بشن... همه جوونا پسرا کار پیدا کنن... هیچکس مشکل ازدواج نداشته باشه.... سایه پدر و مادرامون از سرمون کم نشه... خدا همه بیمارا رو شفا بده.... هیچکس دلش نگیره... زوجا خوشبخت و باعشق کنار هم باشن... همه جوونا تو درساشون موفق بشن و به خواسه هاشون برسن.... اونایی که هم دیگرو دوس دارن بهم برسن...نرسیدنم خدا بهشون صبر بده... همه خانواده ها کنارهم سالم و سلامت و شاد باشن.... داداشمم زن بگیره:-) خواهرم کنکورش خوب باشه.... مامان و بابام سلامت باشن... خودمم هرچی صلاحمه پیش بیاد.... ممنونم خدا...شکرت... 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ در عشق سلیمانی من همدم مرغانم همین 11 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ فقط يك ماه مونده.. اين قسمت از زندگي هم رو به پايانه.. 11 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ امروز با جندتا از این مسلمونای افراطی حرف میزدیم. وقتی هر دلیلی براشون میاوردم و از قران بود داغ کرده بودن. آخر سر دیدن نمیتونن باهام از راه بحث وارد شن سریع گفتن کافر هستی و همه بهم هجوم آوردن تو که نمیتونی از خودت دفاع کنی دیگه چرا ادعا داری؟ جالب اینجا بود همشونم ادعاشون سقف آسمونو سوراخ میکرد. به این نتیجه رسیدم با هیچ فرد دین داری بحث نکنم همین مونده بود سرمو ببرن 13 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ دلم گرفته است.. بالاخره رسیدند، این روزهای... "دلم را در دستانم گرفته ام... در حال فرار! فرار از آنچه میترسم... غارت تنهایی ام... ما به هم عادت کرده ایم".. سکوت..صبر..اینها آرامش قبل از طوفان است.خدا به دادم برسد.. 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ بله بعضی وقتها مثل امشب حالم از خودم به هم میخوره میدونی چرا چون کوته فکرم چون ناپخته و نسنجیده حرف میزنم چون فکر میکنم در مورد مردم قضاوت میکنم اونم مثلا طرف دارانه .... اصلا الان فکر میکنم در حد جلبک هم فکر ندارم و خلاصه خیلی بدم اومد از خودم ..... چندتا هم شما بهم بگیم شاید آروم بشم ...... خلاصه مردشور ریختم رو ببره..... 12 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داشتم توی نت جک میخوندم اینو دیدم خیلی ناراحت شدم: ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , چون ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ... 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چند روزیه یکی از دوستانم خیلی گرفته و ناراحته آرزو میکنم به زودی دوباره شادیشو ببینم 10 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کاش گاهی وقتا برا فهموندن حرف دلت به دیگران مجبور نبودی داد بزنی 10 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعضی از آدما هستن ک فقط انرژی های خوب میدن بهت.. دوست داری کنارشون بشینی و باهم گپ بزنید.. باهمدیگه خاطره هاتونو بسازید.. حتی فکر کردن بهشون، ب آدم حس خوب میده.. حالا این حس میتونه امید باشه، خوشی باشه، خنده باشه یا هر حس خوب دیگه اما در مقابل آدمایی هستن ک اصلا دوست نداری حتی اسمشونم بشنوی از بس ک حامل و ناقل انرژی های منفی ان.. اصل دوست ندارم حتی درباره شون حرفی بزنم :icon_razz: چ خوبه ک جز دسته اول باشیم و دور و برمون پر از همون آدما باشه 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعضی از آدما هستن ک فقط انرژی های خوب میدن بهت.. دوست داری کنارشون بشینی و باهم گپ بزنید.. باهمدیگه خاطره هاتونو بسازید.. حتی فکر کردن بهشون، ب آدم حس خوب میده.. حالا این حس میتونه امید باشه، خوشی باشه، خنده باشه یا هر حس خوب دیگه اما در مقابل آدمایی هستن ک اصلا دوست نداری حتی اسمشونم بشنوی از بس ک حامل و ناقل انرژی های منفی ان.. اه.. اصلا دوست ندارم حتی درباره شون حرفی بزنم :icon_razz: چ خوبه ک جز دسته اول باشیم و دور و برمون پر از همون آدما باشه 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امروز با خدا حرف زدم اونم حرفامو شنید هیچی نگفت حتی سرزنشم نکرد ای خدا به بنده هاتم یاد بده 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهترین حس دنیا رو دارم وقتی مامانم موهامو میبافه.... هردفعه ام کلی دعوا میکنه این آخرین باره و برو کوتا کن و. . 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده