Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ " سِنی " گــوردُیــوم زامــان ، گُـــزلَـــریـنـه بـاکـیــنـجـا دُنیالار بَـــنـــیــم اولـــار ... 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ وقتي ميبيني نزديكات از ناراحتي سر شامم نميان ديگه واسه آدم چي ميمونه.. همه ميگن قدر اين روزاتو بدون، ولي اين روزا سختترين روزاي منه.. 13 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ بعضی وقتا یهویی دلم میگیره... بیخودی... امشبم از اون شباست که تا دیروقت بیدارم و چشم میدوزم به سقف اتاقم.....همه جور فکری میاد تو ذهنم. دلم دوباره کوچولو شده... هعی خدااااااااااا 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ این دخترایی که دُمِ ابروشوش رو تیغ میزنن و بعد با یه مداد ابروشون رو ۳-۴ برابر پهنای واقعیش می کشن و انتهاش رو میبرن تا شقیقه شون، احساس خوشگلی بهشون دست می ده یا ترسناک شدن؟!!! :th_scratchhead: 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ من دوست ندارم 5 شنبه شب رو تو خونه باشم 12 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ ههموو ڕۆژێك له دوورى تۆ ... دهتوێمهوه له چهشنى مۆم ... لهوه زیاتر چیت لێم دهوێت... كهتۆم خۆشتر دهوێت له خۆم.. 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ يك رفيق داري ! بعضي رفتارهاش عجيبه ... زيادي با همه گرم ميگيره و چاق سلامتي ميكنه ! كم ناله ميكنه ! اما زياد هم اميدوارنه حرف نميزنه ! با صداي بلند قاه قاه قاه ميخنده دقيقا با همين صداي قاه قاه قاه ! كه صداش تو كل دانشكده ميپيچه ! فكر ميكنه اين خنده ها ابلهانه و ديوانه واره ! برخي رفتارهاي به ظاهر ساده و معمولي ! كه زياد جلب توجه نميكنه .... خب در آخر يك آدم عادي ، با تعدادي رفتار عجيب ( كه همه همينجوري هستند ديگه ) ... زياد فكرت رو مشغول نميكنه ! اما يك مرگ ناگهاني و نا مشخص ورق بر ميگردونه ! حالا همون رفيقه همه رفتارهاش برات سوال ميشه !! ؟؟ چرا هميشه ميخنديد بيخودي ؟؟؟ لبش خندون بود و دلش داغون ؟؟ اون تو چه خبره ؟؟ چرا ؟؟؟ كجا ؟؟ چطور ؟؟ واس چي ؟؟ چي شد آخه چيزي نميفهمم 16 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ خدايا اين كلش چيست كه عالم همه معتاد اوست !!! :| 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ دوست داشتن آدمها توهم نیست . وقتی یه نفر رو دوست داری این نیست که بگن توهم زدی . این چیزها رو بدونید . 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ گاهی توهم ِ خب... . . . . . کاش یک روزتمدیدمیشد.میخواستم ثبت کنم توقف های چندساله ام رو... 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سلام. ببخشید اینجا پست میذارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون از دوستانی که به یادم بودین و ببخشید که نتونستم به پروفایل همتون بیام و جویای حاتون بشم. مرتب از انجمن پرت میشم بیرون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با این انجمنش محمدِعارفِ خیابانی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ بگذار عفریتهای پیر خاورمیانه به توطئه های حقیرشان برای آدم کشتن و غلبه کردن مشغول باشند. آینده از آن ماست 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ غرور چیزی نیست که بشود باهاش افتخار کرد، بخصوص برای دوستانت، اما گاهی رفتارهای بعضی باعث میشود که بفهمی بعضیا ارزش دوستیت رو ندارند حتی یک جمله تبریک گفتنم به هر دلیلی و مناسبتی از سرشان زیادیست. 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ وقتی با خودت کنار میای و عادت می کنی به شرایطت درست همون موقع با یه پیام که برات میاد قلبت می لرزه وباز روز از نو و روزی از نو 7 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ خـدایـا آنقدر در میزنم تا در به رویم باز کنی آخه قربونت بشم من جز تو کی دارم تو دنیا؟!!! فدات بشم دستم رو بگیر ببر به اون مسیری که خودت میخوای دیگه التماس نمیکنم من رو اینجا اونجا ببر...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آنجا که بَری خوشترین اســت...:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ یه حرفایی هست که نمیشه گفت تند تند تایپ می کنی اما آخراش که میرسی همه رو پاک میکنی حرفایی که میخوای به یکی بگی. یکی غیر از خودت و دفترو خودکارت اما نمیشه بگی تا قضاوتت نکنن، اونم اشتباهی 12 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ من نمیدونم این سرطان چیه که گریبان گیر جوونای این مملکت شده تا کی کسانی رو که دوس داریم بخاطر این مریضی بی رحم از دست بدیم... :4564:حالا هم یکی از مهربونترین دوستام.... غمگینم... امیدوارم روزی بیام این حرفا رو پاک کنم و بگم : حالش خوب شد... 13 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ حس ميكنم همه دارن ازم دور ميشن.. نميدونم شايد من دارم دور ميشم!! كلا حالم خوب نيست.. 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ هچوقت این موقع از سال رو دوست نداشتم با خودم میگم این سال هم گذشت... سال بعدی هم میاد و میره... بعد اونم همینطور... و این روند مُدام تکرار میشه... همینطور که تو این 20 و اندی سال تکرار شد موهامُ نگا میکنم... چقد بلند شده... مگه چند وقت پیش کوتاشون نکردم؟؟ نه بیشتر که فک میکنم انگار نزدیک 1 سال گذشتهچقد همه چی زود میگذره همه چیز داره گذر روزها رو نشونم میده هر سال وقتی میخوام خدافظی کنم با سالی که گذشت دلم میگیره... اونم خیــــلی پ ن : من خدافظی رو دوس ندارم... نه از کسی نه از چیزی و نه حتی از سالی یه وقتایی دلت طوری میگیره که مغزت فلج میشه 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده