آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ یکی از کم نظیرترین حسای دنیا وقتی هست که ببینی تو دنیای واقعی حداقل اینقدی مورد اعتمادی که آدماش تورو امین رازترین رازاشون بدونن و از گفتگو باهات احساس آرامش کنن. این حس میتونه برات التیام بخش حس دنیای مجازی باشه ، این حس که آدمای مجازی تورو (منو) مشکوک، مرموز و اینا میدونن غافل از اینکه شخصیت هر آدم از دیگری متفاوت هست . 14 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ آدما قشنگ حرف میزنن اما بدتر از اون چیزی که فک کنن عمل میکنن....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این اتفاق تو دنیای مجازی که بیشتر حرفامون دیده میشه تا عملمون خیلی بیشتر برامون اتفاق میفته ..... همین که پای عمل پیش بیاد معلوم میشه چند مرده حلاجیم و چقد توانایی موندن پای حرفامونو داریم :| 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ دیروز تو دانشگاه بودم و داشتم قهوه می خوردم که خواهرم زنگ زد... می گه: چی داری می خوری؟ :(50): می گم: قهوه ی بدون کافئین؟:mornincoffee: می گه: وااااااااااااااااااا اینم شد قهوه؟ اگه کافئین نداره پَ واسه چی می خوری؟ می گم فقط به خاطر بو و مزشه که دوست دارم...و چون دیشب هیچ چی نخوابیدم و می خوام امشب بخوابم دارم این مدلیش رو می خورم....:mornincoffee: باز گفت واااااااااااااااااااااا خو بخور ببین چی می شه ... 8 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ خط به خط نوشتن قطره قطره گریستن سال به سال پیر شدن ... سهم من شد از بودن تو... با این همه هنوز برای شادمانیت دستی به آسمان دارم... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ من با دختر 20 ساله فرق دارم . . . حداقل فرقم اینکه فرق بین حرف و عمل رو می فهمم و سکوت می کنم . . . 14 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ چقدر خوبه آدم یکی رو دوست داشته باشه نه به خاطر اینکه نیازش رو برطرف کنه ، نه به خاطر این که کس دیگری رو نداره ، نه به خاطر اینکه تنهاست و نه از روی اجبار ، بلکه به خاطر اینکه اون کس ارزش دوست داشتن رو داره 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ دکتر یه قرص داده بهم...120% عوارضه! گچ بخورم عوارضش کمتره 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ شانسه ما داریم آخه :icon_razz: بعد یکی دوسال که کلاً قحطی عروسی مروسی بود، همزمان تو یه روز دونفر دعوت میکنن به عروسی. بعد حالا ضدحالش به اینه که درست بعداز ظهر همون روز امتحان داشته باشی و نتونی به هیچ کدوم از عروسیا بری 17 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ خداییش اگه همت میکردم به خر خوندن نوشتن یاد بدم الان موفق شده بودم ، تا حالی کردن بعضی بدیهیات به بعضی انسان نماها 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ فک کنم فردا روز مهمی باشه...منتظر اتفاقای خوبم 8 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ چقد خوبه بعد از كلي تلاشو و سختي يهويي ببيني تلاشت نتيجه داده. دقيقا من اين حسو دارم. بعد از 3 ماه كارم تاييد شد. 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ دلتنگت که میشوم آسمان را می نگرم،دلم قرص است که تو هم زیر همین آسمانی 10 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ اینقدر دلم پره از این دنیا و آدماش که فقط یه چیز آرومم میکنه .... مرگ... 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ خیلی بده مغزت به یه آهنگ گیر بده خییییییلییییالان دو ماهه دارم یه آهنگو میخونم :4564: 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ گاهی آدما، خودشون ...با کاراشون... با حرفاشون طوری داغونت میکنن که دلت می خواد اسمشونو از اد لیست قلبت پاک کنی . . . ولی آدمه دیگه...اینکارو نمیکنه که هیچ لبخندم میزنه و سعی میکنه به زورم که شده فراموش کنه عجیبه ...فقط همین 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ پشت پلکهایم نام تو را نوشتم تا وقتی چشمهایم را به روی کسی میبندم بداند چرا.. 2 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ مرز بین بودن و نبودن روح آدمی است نفس امروز را اعتمادی نیست امان از فردای که حواس را برای خودش میگیرد و از حال غافلت میکند......... 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ برای یکی از اتفاقای زندگیم انقد ذهنم بالا پایین شد...که داشتم دیوونه میشدم! اما امروز فهمیدم که بهترین تصمیم گرفتم...خودت بهم نشون دادی خیلی خوشحالم خدایا شکرت کمکم کن....بیشتر 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ دلم 1 اتاق کاهگلی میخواد با 1 موسیقی بی کلام ..... 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ ای خدا بعضیا رو باید بگیری تا میخورن بزنی!!:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده