Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ این اشک نیست ، اندوه نبودن کسی است که به وسعت دل دریاییش برای او دلتنگم 16 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ کسی چه میداند به قول دکتر شریعتی اگر پیاده هم شده است سفر کن در ماندن می پوسی 13 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ هیچی زجراورتر از دوختن یه لبخند مصنوعی و مسخره برای مواقعی که مجبوری شخصیو تحمل کنی نیست 11 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ تموم شد بالاخره ولی هنوز دلم یه چیزایی میخواد که نداره. دلم میخواد یه برنامه بریزم واسه زندگیم. که اونجور باشه که دلم میخواد! ترس از اما و اگر و احتمال نباشه. میخوام یه مرخصی بدم به عقل و مصلحت اندیشیاش. آخخخخخخ که دلم لک زده واسه زندگی! میخوام برنامه بریزم واسه خودم، واسه اون چیزایی که دوس دارم، دیگه مدرک نمیخوام!! :( وقتی که تو این مملکت به هیچ دردی نمیخوره دنبال به دست آوردن فرصتها دویدم فرصتای اصلی رو از دست دادم 13 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ من دنبال گامهای بلندتر و هدف های بزرگترم...هرچقدر هم این کار از نظر بقیه بی ارزش بیاد ، چون عشقم انجام همین کاره ، حتما اون رو به یک سرانجام خوب می رسونم..دلم نمی خواد شکست بخورم... 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ هیچ وقت فکر نمیکردم بتونم انقدر راحت قولی رو بشکنم. 14 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ این هفته خبر فوت 3 نفر از آشناهامونو شنیدم! هر سه تاشونم جوون بودن هرسه هم با تصادف جونشونو از دست دادن! یکی نامزد بود ,یکی یه بچه ی 4 ساله داشت , یکی هم والیبالیست بود همش 23 سال داست! یاد اون پسره 4 ساله که می افتم دلم می گیره ! خدایا...............:sigh: 9 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ آدما همیشون از یه کرباسن ! سوء استفاده گر ، خود خواه ، بی توجه به حق و حقوق یا احساس دیگران ، بی ظرفیت ... بی ... همشون همینن ! فقط بعضی ها دیر تر خودشونو نشون میدن ، بعضی ها زود تر ! 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ روزی رضاشاه با هیات همراه در حال حرکت به سوی جنوب بودند که سر راه از شهر یزد رد می شدند و میبیند که مردم زیادی در یک منطقه تجمع کرده اند. رضا شاه به جلو می رود و از حاضرین می پرسد که چه خبر شده؟؟ در پاسخ می گویند که: شیخ فلان مسجد یک دعایی خوانده که کور مادرزاد را شفا داده است. رضا شاه می گوید: آخوند و فرد شفا یافته را بیاورید تا من هم ببینم. چند دقیقه پس از آن، شیخ را به همراه یکی دیگر که لباس دهاتی به تن داشت و شال سبزی به کمر بسته بود، نزد رضاشاه می برند. رضا شاه رو به شفا یافته می کند و میگوید: تو واقعا کور بودی…؟؟ ... دهاتی میگوید: بله اعلا حضرت.. رضاشاه می پرسد: یعنی هیچی نمی دیدی و با عنایت این آخوند بینایی خود را بدست آوردی..؟ دهاتی میگوید : بله اعلاحضرت. رضاشاه میگوید: آفرین… آفرین… خب این شال قرمز رو برای چی به کمرت بستی…؟ دهاتی میگوید: قربان… این شال که قرمز نیست… این سبز رنگ است. بلافاصله رضاشاه شلاق را بدست میگیرد و به جان دهاتی و شیخ دروغگو می افتد و آنها را سیاه و کبود میکند. سپس رو به دهاتی کرده و می گوید تو دو دقیقه نیست که بینایی بدست آوردی … بگو ببینم فرق سبز و قرمز رو از کجا فهمیدی…؟؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ سر دوراهی موندن خیلی بده دو راهیه برگشتن و خودم شدن یا گذشته رو فراموش کردن و یه آدم جدید بودن....!؟؟؟ کاش میدونستم چی خوبه چی بد...! من تو تعریف ساده ترین چیزا موندم خدایا یاسی کوچولوت نیاز به کمک داره نمیخوای کمکش کنی ؟نمیخوای مثل همیشه دستشو بگیری ؟ 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ چرا آدما بعضی وقتا دلشون نمیخواد با واقعیت ها رو به رو بشن ؟!! اتفاق فردا یه واقعیته حتی اگه من نخوام به پیشوازش برم !!! 12 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ چقد سخته که آدم اختیار دل خودشم نداشته باشه! 11 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ اين فروت نينجا چي ميخواد از جون آدم؟ هربار كه با گوشي كانكت ميشم بايد منو بترسونه....نميخوام آپديت شي؟اوكي؟:vahidrk: قلبم متلاشي شد با صداي پيغامش.... 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ من نمی فهمم این شرکتایی که کار آموز( دانشجو) می خوان با این توانایی ها ...دیگه برای یه فارغ التحصیل چه شرایطی می خوان در نظر بگیرن خدا می دونه؟ Excellent model-making, SketchUp, Revit, Photoshop, Illustrator, and InDesign skills Strong design skills in Maya, Rhino, Grasshopper, and/or VRay Strong graphic and design talent Fluent in written and spoken English 11 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ الان دقیقا چرا قلب من تو دهنمه؟؟ :164: 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ حساب کردم عید 13 روز برم آنتالیا کمتر خرجم میشه تا آجیل بخرم بذارم جلو مهمونا...! :| 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ دیروز رفتم برای خرید انقدر لباس و کیف و... گرون شده بود که خدا میدونه ،خدا بدادمون برسه 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ یه وقتایی باید خودتو بزنی به اون راه... بگی ندیم...نشنیدم...بگی اشکال نداره ناراحتم کرد حتما از قصد نبوده... یه وقتایی باید به زور اون نیمه پر لیوان و نشون خودت بدی تا دیگه ازت سوالای بی جواب نپرسه...که آخه چرا؟...چطور؟...چی شد؟ 17 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ ک روز میرسد که دیگر جایی نیست تا از خودت به آن فرار کنی چمدانت را باز میکنی کنار یکی از همین دیوارها اتراق میکنی کنار یکی از همین رنجهای کهنه یکی از همین زخمهای قدیمی مینشینی و پایت را در رودخانهای میکنی که سالهاست از تو گذشته ... رودخانهی بیخانهای که دیگر هرگز رود نمیشود و رودی که هرگز دیگر تکرار 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده