poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ همه پشت در گیر کرده بودن ؟ اقا هول نده ... همه مون جا میشیم .. :| خخخخخخخخخ 18 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ من بعد چند ساعت اومدم باز کردم دیدم سایت بالا اومد. نگو اتفاقی همون موقع که من اومدم درست شده بوده 16 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ 10دقیقه پیش تعداد کاربران 11تا الان 39 تا یعنـــــــــــــــــــــــــی با چه سرعتی رشد میکنه 15 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ در این لحظه 320 کاربر در سایت آنلاین و در حال فعالیت هستند. تعداد 37 عضو و 283 مهمان موتورش روشن شد 14 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ این رشد تصاعدی نشان دهنده یک خصوصیت فطری در انسانهست واون هم علاقه به تشکیل وشرکت در کلونی ها است .همیشه این نظریه رو میخوندم اما امشب اینو احساس کردم ... 16 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ با ادمین صوبت کن شما به عنوان تز پایان نامه. برای آزمایشم هی پیچ سایتو میگیم باز و بسته کنه قشنگ شما بتونی یه نتیجه گیری درست و کامل انجام بدی. 16 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ نــــــه،این نشان از مهر و محبت بچه هاست،با وجود مشکلات انجمن پشت اینجارو ومدیریتشو خالی نمیکنن........ از همگیتون ممنونم............ 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ این رخت شستن ها تو دلم نمی زاره بخوابم . . . 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ منم یه حسی داشتم تو دلم نمیدونستم چیه الان فهمیدم دارن رخت میشورن تو دلم احتمال زیاد دستی میشورن چون مشت و لگدم حس میکنم ، در ضمن پودرشم خیلی نامرغوبه احتمالا اسیدیه 14 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ حذف و اضافه داشتم امروز ساعت 8 یادم رفته بود خواب بودم بیدار شدم دیدم 16 میس کال 11تا اس ام اس هنگ کردم دوستم بیچاره نا امید شده بود خودش برام برداشته بود 13 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ مرگ از زندگی پرسید :چه چیزی باعث می شود که تو زیبا جلوه کنی و من تلخ؟؟ زندگی لبخند زد و گفت:دروغ هایی که در من هست و حقیقتی که در توست! 14 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ کاش انتخاب عشق هم مثل انتخاب نام کاربری بود... وقتی که انتخاب میکردی میگفت : ایشان توسط فرد دیگری انتخاب شده است.. عشق دیگری بجوی:icon_razz: آدم تکلیفشو میفهمید والا 16 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ دیشب مراسم عقدکنان یکی از صمیمی ترین دوستانم بود.. موقع رقص دست عروس رو گرفت ول نمی کردجوگیر شده بود آخر یکی بهش گفت:بسته دیگه حالا دستشو ول کن و برقصین ایشالا قسمت من و شما هم بشه 13 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ آخه این طرح خصوصی سازی باید تو محیط کار و بین همکارا باشه؟ متنفرم از این رفتار زیر خط شعور:thumbsdownsmiley: 11 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ باشه................ ایول................... تو بردی............... هورااااااااا......................شا دی کن از ته دل!!!!!!!! فقط لطف کن ................پاتو از رو خورده های قلبم بردار!!!!!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ امــــــــروز با همه ی دنـیــــــــا قهــــــرم … امــــــا … تــــــــــو صدایــــــم کــن … بـرمـی گـــــــــــــردم... 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ با هرکی باید مثه خودش رفتار کرد بیشتر که تحویلشون می گیری ازت سواستفاده می کنن! 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ باید خیلی پوست کلفت و احمق باشم که هنوزم امیدوارم؟؟ شاید دیگه امیدوار بودن عادتم شده ! حتی تو شرایط بد...امید واهی... 7 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ حق با دوستم بود از اول ترم ، به بعضی از استادا، به جای "کار" باید " چیزای دیگه" ای نشون بدی تا نمره بگیری !!!!! مرتیکه ی ... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده