Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ خیلیییییییییی خوشجالمممممممم. مبارکههههههههههههههههههه . بازم رفتیمممممممم جام جهانیییییییی. خدا این شادی رو از ما نگیررررررررررررررر 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ تبریـــــــــــــــــــــک میگم:hapydancsmil: هوراااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: دماغ یارو سرمربی کره سوخت شاد شدم:hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ من یه چیزی کشف کردم در حد تیم ملی به سرمربی کیروش. روحانی = رو + حانی. حانی = honey = عسل. بی جهت نیز این روزا خیلی چیزا عسلی شده، از صعود ایران به جام جهانی تا خوشحالی چند روزه مردم و بازگشت یک امید موقتی. به امید اینکه کامتون همیشه رو عسل باشه با رو حانی. 19 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ انصافا خرداده دلچسبی بود....:hapydancsmil: به همگی تبریک میگم:hapydancsmil: به امید خردادای دلچسبتر....هورااااااااااااااااااااااااااااااا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v یکی به من بگه دعوای کیروش با این سرمربیه چشم قشنگ سر چی بوده؟ 16 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ ایران رفت جام جهانی برزیل روحانی مچکریم 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ [h=5]رییس جمهور من آن روحانی تپلی است که وقتی خبرنگار خارجی سوال میپرسه عین بز منتظر مترجم نمیمونه واسه فهمیدنش ...[/h] پ ن : اون مورد بالا حد اقل یک سال زمان میبره هنوز خیلی زوده 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ امیدوارم این شادی هایی که این چند روزه واسه مردم بوده، همیشه ادامه داشته باشه. 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ من امتیاز طلایی نیاز دارم خو 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ شاگرد گاليله گفت: واي به حال ملتي كه تو قهرمانش باشي گاليله گفت: واي به حال ملتي كه نياز به قهرمان داشته باشد ..................................................................................... کی یاد می گیریم اينقدر قهرمان سازي نكنيم در عوض بيشتر به خواست و اراده جمعي مون متكي باشيم 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ چرا آخر فیلمای درام همیشه اون آدم خوبه باید بمیره؟؟ 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه هیچ وقت به این کتابهای شیرینی پزی خصوصا اعتماد نمیکنم.. همون حس خودم بهتر و درست تر جواب میده.. نون کشمشیش یا به قول خودش کلوچه کشمشیش شد نون کماچ با قابلیت مرگ آور عین سنگ فعلا جای تزئین میشه ازش استفاده کرد..... 14 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ رمان "خداحافظ گاری کوپر" خیلی ادعا داره، ولی در نهایت اونم همون داستان قدیمیِ عشق پسر زیبا و دختر زیبا به هم رو روایت میکنه. :| نمیگم اصلا همچین چیزی اتفاق نمیفته ولی تو واقعیت دختر نازیبارو هم هست. تا جایی که یادم میاد تنها قهرمانان زن "جین ایر" و "مرغان شاخسار طرب _جاستین البته_" صورت زیبایی نداشتند. البته معیارهای زیبایی نسبی ان، ولی توصیفات بیشتر داستان ها از زنان اولشون همان توصیفات معمول و کلیشه ای زیبا دانستن هست. موضوع نفرت انگیز دیگر خبیث بودن مردان بدچهره در خیلی از داستان هاست، انگار که شخصیت بد داشتن مستلزم چهره بد داشتن هست. 17 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دیروز بلاخره تونستم برم فروشگاه و همه مایحتاج خونه رو بخرم روحانی مچکریم 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دوررو بریامو میبینم قدر چیزایی رو که دارن نمیدونن و مدام بابت نداشته هاشون نق میزنن منم مدام نق میزنم اگه انجور بود ... اگه اینجور میشد... اگه اینو داشتم اگه اگه اگه ... من چه چیزایی دارم که قدرشونو نمیدونم کاش یکی اینا میدید و بهم میگفت شاید یه کمی به زندگی امیدوارم میشدم ... 18 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ خدایا برنامه های آیندتو رو کن دیگه تحمل غافلگیر شدن ندارم 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ کسی که فکرشم نمیکنی یه کارایی میکنه که آدم شاخاش میزنه بالا.... وجدان کجا رفته ؟کجــــــــــا؟ دیگه داره از همه بدم میاد................. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ امروز اعلام کردند مراسم شادی در ورزشگاه یک صد هزار مذکری آزادی، فقط ویژه آقایان هست. به راحتی نیمی از جمعیت جامعه را حذف میکنند و نه صدای مردی در می آید نه صدای زنی !!! یک لحظه فکر کردم اگر جامعه به کل در دست زنان بود و مردها را محدود میکردند، من چه میکردم؟ آیا باز همین شیوه سکوت و نبود یکپارچگی؟ :icon_razz: http://www.noandishaan.com/forums/thread51220-8.html#post1262115 18 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ شاید جاش تو گاهنوشته ها نیست اما می نویسم... همتونو خیلی زیاد دوست دارم...حتی کسایی که تو لیست دوستام نیستن اما هر موقع با خوندن نوشته هاشون لبخند زدم ، گاهی بغض کردم ...گاهی حتی با یه سلام و یه شکلک خندون کلی ذوق کردم... اسمش را می گذاریم دوست مجازی... اما آن سو یک آدم حقیقی نشسته ...خصوصیاتش را که نمی تواند مخفی کند...وقتی دلتنگی ها و آشفتگی هایش را می نویسد... وقت می گذارم برایش...وقت می گذارد برایم... نگرانش می شوم...دلتنگش می شوم... وقتی در صحبت هایم به عنوان دوست یاد می شود مطمئن می شوم که حقیقی ست... هر چند کنار هم نباشیم هرچند صدای هم را نشنیده باشیم من برایش شادی آرزو دارم هرکجا که باشد... یه کوچولو دعام کنید... 16 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دوست داشتن و نه مینویسند نه میگویند بلکه ثابت میکنن 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده