ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ چه زود 91 هم تموم شد ... گذر زمان اصلا حس نمیشه....:icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ حوصله داشتي بخون اين متن رو...جالب بود اين تجربه واسم...شايد واسه شما هم جالب باشه... . . . از لابه لاي صندلي آهني پارك زُل زدم به يك منفذ كه هي مي رن و مي آن از توش مورچه ها... چه قاب خوبي...حيف دوربين همراهم نيست.... يكي يكي مي آن بيرون تو دهنشون يك تيكه سنگ هست...دارن باز مي كنن جاشون رو انگار... ي چيزي توجهم رو جلب كرد... جند تاشون...سنگ ها رو مي ندازن فاصله ي يك بند انگشتي منفذ... ديگرون سنگ ها رو مي برن يك وجب اونورتر... تو اين رفت و آمد ها...بعضي سنگ هاي كه تو يك بند انگشتي هستن سُر مي خورن مي رافتن تو منفذ باز... جالب شد برام....تو جامعه ي مورچه ها هم يكي هست كه وجدان كاري نداره! تو همين فكر ها بودم كه ديدم چند تا مورچه اومدن سنگ هاي نزديك منفذ رو برداشتن بردن دور تر... و من باز فهميدم..تو جامعه ي مورچه هستن كساني كه جور ديگران رو مي كشن... . . . همه جا خوب و بد هست...همه آدم فاقد وجدان كاري هست....همه جا جور كش ديگران هست... كم و زياد داره....اين همه كه بي وجدان ها رو مي بينيم...با وجدان ها رو هم ببينيم...هوم؟! 19 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ من امروز 22 سال و 2 ماه و 2 روزه که تو این دنیا دارم زندگی میکنم دیگه پیر شدم رفت 18 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ این روزها فهمیدن زبان مادری سخت شده است قبلتر ها وقتی می گفتند: دوستت دارممعنی فارسی اش ساده بوداما حالا “دوستت دارم” هزار معنی مختلف می دهدالا دوست داشتن . . . این روزها فهمیدن زبان مادری سخت شده است قبلتر ها وقتی می گفتند: دوستت دارممعنی فارسی اش ساده بوداما حالا “دوستت دارم” هزار معنی مختلف می دهدالا دوست داشتن . . . 13 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی بدبختی ، اگر بدونِ سختی بتونی یه کاری واسه دیگران انجام بدی ، ولی انجامش ندی . 20 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ خعلی دلم میخواد دیگه نیام اینجا..نمدونم چرا نمیشه.. 12 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ چشمم به تالار انجمن سياه شد..... افسوس... از بس که آمدم ونبود یک پيام ازتو 13 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ چه صفایی داره از طرف عزیزت دعوت رسمی بشی به رستوران بخاطر شب تولدت:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ برام درد جسمی نازل کن که نا علاج باشه اما درد روح رو ازم بگیر الان هر دوشو بهم دادی . انصاف نیست :sorry: 14 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ هوا رنگ و بوی بهار رو داره....خبری از زمستون نیست..... تهران که اینجوریه.... 13 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ امیدوارم این دعارو خدا همیشه تو زندگی همه بذاره شاید در احوال همه فرجی بشه [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]خدایا [/TD] [TD]کمک کن دیرتر برنجم [/TD] [/TR] [TR] [TD]زودتر ببخشم [/TD] [TD]کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم. [/TD] [/TR] [/TABLE] 15 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سالها پیش روزی که ... یه دوست ازم پرسید چی شده ومن با یه صدای غمگین و یه بغض باور نکردنی جواب دادم: "همه رویاهام نابود شد" وقتی بعد از مدتها دوباره اون دوست رو دیدم بهم گفت هرگز اون جمله و حالت منو فراموش نمیکنه چون هرگز هیچ کس رو اونطوری غمگین ندیده روز ها گذشت وهنوز چیزی نتونسته اون رویای از دست رفتمو بهم برگردونه رویای...!؟ 16 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ می خوام دست گل به آب بدم.. آخرش یه چیزی می شه دیگه 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ انرژیم فوق العاده زیاده نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا دلم میخواد آروم بشینم یه جا اما نمیشه:icon_pf (34): 14 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ به یاد تمام دوستان مجازی نقطه چینی تا خدا.......... 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ دلــــــم یه چیزی میخواد که تو این روزها به راحتــــی پیدا نمیشه !! یه معجــــــزه ..... یه آرامش محض ! یه سکوت مطق ...! شایدم .... ، یه مـــرگ موقتی بتونه منـــــو برگردونه به روزگار و دنیــــای از دست رفته ام ! من دلـــــم کُمـــــــــــا میخـــــواد 11 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سالها پیش بود، اونقدر پیش از این بود که یادم نمیاد کی بودو سر چه موضوعی اما مهم اینکه تونستم، تونستم بعد از این مدت طولانی یه دل سیر گریه کنم. خدایا نمیخوام اونقدر کوچیک باشم که آدمای کوچیک روی روحم زخمای عمیق بزارنو شاد بشن.بازهم بهم صبر بده. 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده