One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ کــــــــــــاش بعضیا می فهمیدن وقتی یکی بهشون می گه خاک پاتیم معنیش این نیست که اجازه دارن زیر پاهاشون لهش کنن... غــــــــــــــــرور بیجا زمین می زنه آدمو... کسی که جنبه ی محبت دیدن نداره و هی واسه خودش توهم خودبزرگ بینی و احتمال دلبستگی طرف رو می زنه لیاقت محبت نداره..."خـــــــــــدایا بده خــــــــــروار خروار جنبه واسه آدمای بی جنبه..." آهای اونی که زیر پاتو نمی بینی هوا برت نداره ...اینقد خودتو جـــــــــدی نگیـــــــــر... آخه لامصب شاید باحال به نظر بیاد رک بودنت... اما نه در حـــــــــدی که نشه تحمل کرد توهین ها و غرور و خودشیفتگی کاذبت رو ...کسی که راحت یه آدم رو خط می زنه طوری که انگار اون آدم هرچند مجازی هویت نداره و بیخوده ، راحت تر از اون خودش یه روزی خط می خوره... "هـــــــــرچند ما که دلی نداریم چیزی رو به دل بگیریم...اینم رفت رو تمام چیزایی که باعث میشه آدم فقط بخواد سکوت کنه ..." "غمگینم... مانند عکسی در اعلامیه ی ترحیم... که لبخندش... دیگران را می گریاند... همین...! " "پایان یه اعتماد مجازی" 17 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ از دل نوشته هایم ساده نَگذر به یاد داشته باش این «دل نوشته» ها را یک «دل»، نوشته ...! 8 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ گاه شکستی و گاه شکستنت ای دل از شکستن باکم نیست اما از آشنایانم دل گیرم که چرا دوباره شکستنت ای دل.....با خود می گویم که دل شکسته مگر دوباره می شکند؟ نه ولی خیلی ها شکسته های دلت را هم زیر پا بیشتر می شکنند درست بمانند کسی که بر روی خرده شیشه های یک بطری شکسته راه می رود تا صدای خورد شدن خرده شیشه هارا بشنود....ای دل تو حواست را جمع کن که هر شکستنیی ارزش خود را از دست می دهد جز دل چرا که دل شکسته نزد خدا ارزش بیشتری دارد...پس هر گاه شکستی خودت برو و خرده هایت را تحویل خدا بده تا شاید ببیند که روزی هزار بار می شکنی و به رحم بیاید دل رحمان و رحیمش و تو را با خود ببرد از این دنیای بی وجدان......... 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ تا حالا تو عمرم سرم اینجوری درد نکرده بود از صبح داره میترکه با این حالم درسمم خوندم وسر دردم بتر شد 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ من خیلــــــــــی خوشبختم :dancegirl2: 11 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ عاشق این پسر بچه کوچولوهایی ام که کچلشون می کنن. پسر فامیلمون 2سالشه، کچلش کردن، طفلک میترسه خودشو تو آینه نگاه کنه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ We made ourselves a home out of our dreams Brought with us this love now bittersweet And maybe I could say now that I always thought of you How you've run to walk with me your whole life through And I know, we go deeper than skin But what lies within is still deeper than we know And for all this pantomime, you should see the state I'm in I couldn't heal myself with time alone I have you tattooed on my skin This house is full of stories we both told These rooms their very stage where they'd unfold These walls they whisper secrets and memories thereof But this door no longer leads us to that love Yeah, I know, we go deeper than skin But what lies within is still deeper than we know And for all this pantomime... All I ever wanted was to hold you What can I do now to make things new I ain't trying to write you into a song Cos you're too sacred and I would feel wrong But what irony life holds, I was finally ready to meet you halfway You turned and walked away And for all this pantomime... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ فردا و فرداها بهتر از دیروز و دیروزها خواهد بود. چون من میخوام که بهتر باشن:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ یه سفر 4 روزه رفتی اااا ولی چقد جات برام معلومه و دلتنگتم 9 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ وقتي منجي بيايد وقتي شما در طنين انقلاب بپيونديد به او من از تن جان خواهم كند من جان كنده از تن زير پا صاف خواهم كرد من جان صاف شده خون چكان پرچم شما خواهم كرد . ولاديمير ماياكوفسكي 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ اینقدری که این روزها سرم از بیکاری شلوغ بود که حجم موهام رو سرم سنگینی میکرد در یک عمل انحتاری زدم کوتاهشون کردم سرم یکم سبک تر بشه. نتیجه اش زدن شونصدتا تاپیک آموزشی اینجا بود..... الانم دیگه نمیکشه مغزم برم بخوابم... شاید خدا هم خواست منم یکم حال روحیم خوب شد 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ مرتب لباس میپوشی پسر تیکه میندازه میگی غلط اضافی نکن میگه اگه میخواستی نکنم که مرتب لباس نمیپوشیدی اخه با این طرز تفکر جامعه چی بگیم .... 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ دارم یواش یواش کمرنگ میشم محوشو نمیدونم کی ولی به گمونم نوبت منم داره میرسه دیگه ه ه 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ کلی گشنمه سرما خوردم اساسی، حالم خوب نیس شکلات خوردم با شیر، الانم دارم چیپس میخورم صدام در نمیاد دیوونم:icon_pf (34): 16 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ دل کندن اگر حادثه ای آسان بود فرهاد بجای بیستون ، دل میکند 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ به شدت از آدمایی که جای خالی کسی رو با کسای دیگه پر میکنن متنفرم ... اینم یه تلنگر دیگه برا شناخت دور و بریام 12 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ آخیش، بالاخره پروژه ام هم تموم شد. فردا تحویل میدم و خلاص. شنبه 11 خرداد 92، ساعت 21:22 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ دکتر مرتضی راستی عضو هیئت علمی دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان ، یه دوست خوب و یک انسان پاک ، برات خوشحالم دکتر جون مایه افتخاری 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ بی نظمی فقط این نیست که وسایل اتاقمون پخش و پلا باشه و پراکنده بی نظمی گاهی میتونه روحیه خودبرتری ما باشه یا حتی ترس و اظطراب یا جلب توجه کردن های بیش از حد و غیرو...ما وقتی منظم میشیم که این بی نظمی ها را ببینیم اون وقته که میتونیم از درونمون نظم را متولد کنیم نظم را بیافرینیم و به اتاق و محیط زندگیمون بیاریم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده