raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زندگی واسه ما آدما مثل یه دفتره برگه اولش روخوش خط می نویسی و دوست داری به اخرش برسی وسطاش خسته میشی ، بد خط مینویسی و هی برگه حروم میکنی اما اخرش که رسید جا کم میاری و حسرت میخوری که چرا برگه هاشو حروم کردی .... 12 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه نفر دیگه باید ته خط باشه که حاضره همچین کاری کنه! 18 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به خدا اون بیرون هیچ خبری نی همه چی همینجاست ، تو خونمون ، تو همین خاک سلامتی همه اونایی که تو همین خاک متولد شدن واسه همین خاک جنگیدن و جزوِ همین خاک شدن سلامتی شهیدا ، حاج حسینا ، تو دلی ها سلامتی ناصر حجازی ها ، ایرج قادری ها سلامتی استعدادایی که ، ستاره نشدن اما ، ایرونی موندن و اسطوره میشن سلامتی اسطوره هایی که با بی لطفی خدافظی کردن آقا مهدوی کیا ، علی آقا کریمی سلامتی داداشیای تو زندون دست فروشای تو میدون سلامتی پدر مادرا سلامتی دست تنگا سلامتی درد دیده ها ، داغ دارا ، بیمارا :sigh: 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ارمغان این روز ها تنها نا امیدی و باز هم شکنجه خاموش 7 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احساس شکست میکنم . خدایا دوست ندارم این طوری بشه ! لطفا معجزه کن ... 20 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز ساعت 6 صبح تو جاده بودم یه تصادف وحشتناک دیدم که دونفر کشته داشت دیدمشون و گفتم خدایا بخیر بگذرون روزم چطور شروع شده اما آخرش هم به بیمارستان ختم شد عزیزترین فرد زندگیم داشت جلو چشم میمرد و کاری ازم برنمی اومد فقط اینور و اونور میدویدمو کمک میخواستم خدا رو شکر بخیر گذشت خیلی روز سختی داشتم :4564: 17 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای دل در نظرت معجزه یعنی چه؟؟؟ چطور است مرور کنیم تمام اتفاقات عجیب را...عصای موسی؟؟؟ نه این کار ناچیز است.....شکافتن رود نیل؟؟؟ بس کن این افکار کودکانه را....شق القمر؟؟؟ بس کن زبان به دهان بگیر تا بگویم معجزه یعنی عشق مادر به فرزند که چگونه برایش فداکاری می کند....معجزه یعنی شب آسوده به بالین می روی درحالی که سلامت هستی و دیگری در بیمارستان در انتظار معجزه است....معجزه یعنی دستان زبر و خشن پدر که درحال نوازش فرزند خود است و یتیمی در انتظار معجزه ای نشسته است....معجزه یعنی چیزهای کوچکی که هر روز از جلوی چشمانت رد می شود و تو آنقدر به بودنشان عادت کرده ای که آن ها را نمی بینی....تو زمانی شکست خورده ای که این ها را فراموش کرده باشی...پــــــــــــــــــــــــس ای دل همیشه شکرگذار باش آری معجزه یعنی این... 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بازهم احساس گند سکوت سکوت شده و حرف زدن برای من شده مثل جن و بسم الله نمیدونم چه کنم که این چنین سرم نیاد خدا میدونم نیستی پس حرفی هم نمیمونه که بهت زده بشه... دلم پره از هیاهو و هزاران سوال بی جواب که کسی قادر به پاسخ گوئیش نیست هر کسی هم ادعاش میشه میدونه پاسخش چیه آخرش میمونه تو جواب دادنش ................. یه عمره خسته ام هرچی هم میگم گور پدر این معضلات هیچ سودی نداره انگاری قرار نیست این وضعیت درست بشه.... خسته ام به قد تمامی لحظات خوب و بد هستی 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه به این جمله ایمان آوردم: وقتی همه چیز روبه راهه باید بترسم 11 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بی تو ، به اوج نخواهم رسید چون پیچکی که بی ستون تا همیشه سهمش خاک است و حسرتش آسمان 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ لبخند که می زنم پیدایم می کنی باران می بارد، تو از کنارم می گذری فریاد نمی کشم که بازگردی می دانم امشب این آسمان تاب ماه را ندارد لبخند می زنم، فراموش می کنم.. 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خدایاااااااا جون مادرت بزن بکش منو......تو که قرار بری بزن همین الان ببر دیگه....اَه 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بالاتر از سیاهی هم رنگی هست رنگ فضای این روز ها 10 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مجری اخبار ص دا و سی ما جوری با شعف از سیل در آمریکا سخن می گوید ، گویی عروسی والده ی محترمشان است امان از این بی خردی 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ از کودکی تا به امروز از سه چیز متنفر بودم کلم پلو موی دماق و مجری های ص دا و سی ما و دیگر هیچ 18 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خدایا تا امروز اینقد مرگ کسی برام آرزو نبوده ، خدایا بکشش کمه کم یک روز تعطیلی نصیب میشه اگر هم وضع بهتر نشه 15 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ چه بگویم که نگفتن بهتر است...چه آسوده است آنکه نمی فهمد 16 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بقول عالیجناب بهرام بیضایی در یک نمایشنامه که نامش را فراموش کردم: آی دشمن بی خردم بمیر که میخواهم بر سنگ فرش گورت به سور بنشینم من باب پست های گذشته 16 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ وصف حال ما درین سرای بیکسی کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند یکی ز شبگرفتگان چراغ بر نمیکند کسی به کوچه سار شب در سحر نمیزند نشستهام در انتظار این غبار بیسوار دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند گذرگهی است پر ستم که اندر او به غیر غم یکی صلای آشنا به رهگذر نمیزند دل خراب من دگر خرابتر نمی شود که خنجر غمت ازین خرابتر نمیزند چه چشم پاسخ است ازین دریچههای بستهات؟ برو که هیچ کس ندا به گوش کر نمیزند نه سایه دارم و نه بر، بیفکنندم سزاست اگر نه بر درخت تر کسی تبر نمیزند 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده