آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزم مواظب چشم هات باش کور نشی یه وقت ربطش چی بود الان تو نگران من نباش به فکر خودت باش کم نیاری لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اره این ارنوس ملقب به کلاغ همین مونه تو یکی بخوای برام لقب انتخاب کنی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ معمعار جماعت امثال تو از همون اول چپ نگا کره هستن این هنراتم قدیمی شده تو همون میتینگ شسته شدی دیگه اونم توسط یه عمرانی پس دیگه صوبت نباشه :vahidrk: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ همین مونه تو یکی بخوای برام لقب انتخاب کنی:vahidrk: مونده برو بچه با من کل کل نکن میام تک تک پر هات رو میکشم هاااااااا لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ :vahidrk: اینم آخر جوابت میونستم خیلی زود کم میاری تا تو باشی دوباره با من کل ندازی لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ موندهبرو بچه با من کل کل نکن میام تک تک پر هات رو میکشم هاااااااا صوبت نباشه خیلی زود کم آوردی دیگه تو پر چمیدونی چیه آخه ؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها بیاید تالار شهرسازی پذیرایی کنیم ازتون بیاید عید دیدنی شهرسازا بترکونه تالار شهرسازی 2 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ یاد باد آن روزگاران یاد باد...حالا بگو کدومی دیگه!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نهدیگه از اون روزها توبه کردم. همین که دوباره همتون رو میبینم کلی خوشحالم.:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اینم آخر جوابت میونستم خیلی زود کم میاری تا تو باشی دوباره با من کل ندازی دیکته هات رو چند می شدی عزیزم یکمی در تاپ دقت کن لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ نهدیگه از اون روزها توبه کردم. همین که دوباره همتون رو میبینم کلی خوشحالم.:hapydancsmil: یادش بخیر چه دل خجسته ای داشتیم ها اون روز ها 1 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان نیوترون و شاهین، پروفایلتو رو بستین، بعدا از من سئوال میپرسین من کجا جواب بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ نهدیگه از اون روزها توبه کردم. همین که دوباره همتون رو میبینم کلی خوشحالم.:hapydancsmil:آره بابا...برا سرگرمی بود ولی من که خیلی خاطره ازش دارم و خیلی هم برام جذاب و به یاد موندنی بود و هست..... 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دیکته هات رو چند می شدی عزیزم یکمی در تاپ دقت کن تو فخط همین سوتیتو جمع کن بعد به بقیه گیر بده:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مگه غیر از تو حتی یک کبوتر هم اینجا هست؟ به دلت نشستم نیایی شکارمون کنی. نبینم کسی به شاهین تیز پرواز من چپ نگاه کنه هاااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!! :84eb3ampc0vsywihe0i مهرداد انگار شاهین اذهان عمومی رو منحرف کرده بدججووور جواب غیر متبط دادن چه هنریه آخه حالا هی بشین واسه من حرف در بیار من هی قسم و آیه بیارم من پسر خوبیام و .... 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ هیچ کدوم از دوران اسپم بازی تو مهندسان به پای تابستون 89 نمیرسید یادش بخیر ... یه شیطونکی بود به نام گلرخ مهندسانو بهم ریخته بود یاد تاپیک بی خوابان و پاتوق دوستی اینجاست تو مهندسان بخیر شبی تا 100 صفحه میرفت جلو 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ :84eb3ampc0vsywihe0i حالا هی بشین واسه من حرف در بیار من هی قسم و آیه بیارم من پسر خوبیام و .... شکلک سبزو خوب اومدی واس تو که حرف در نمیارم حقیقت و میگم داماد دارم واس زندگی آجیم تلاش موکنم شاید بشه بندش زد پسررررر؟ حالا صب کن بینیم چی میشه تا مهر آجیمو تمام وکمال ندی که اصن حرفشم نمیشه زد 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ هیچ کدوم از دوران اسپم بازی تو مهندسان به پای تابستون 89 نمیرسید یادش بخیر ... یه شیطونکی بود به نام گلرخ مهندسانو بهم ریخته بود یاد تاپیک بی خوابان و پاتوق دوستی اینجاست تو مهندسان بخیر شبی تا 100 صفحه میرفت جلو دقیقا موافقم لذت اون موقع رو هیشوخت دیگه نداشت 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ شکلک سبزو خوب اومدیواس تو که حرف در نمیارم حقیقت و میگم داماد دارم واس زندگی آجیم تلاش موکنم شاید بشه بندش زد پسررررر؟ حالا صب کن بینیم چی میشه تا مهر آجیمو تمام وکمال ندی که اصن حرفشم نمیشه زد دقیقا همین شکلک سبزو لازم داشتن پ نه پ ، پیر مرد مهرشم میدم ، هر چند خودش رفت ولی باشه میدم تو از همین الان دست به کار شو دقیقا موافقم لذت اون موقع رو هیشوخت دیگه نداشت 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دقیقا همین شکلک سبزو لازم داشتن پ نه پ ، پیر مرد مهرشم میدم ، هر چند خودش رفت ولی باشه میدم تو از همین الان دست به کار شو دقیقا آره خو بیشتر بت میاد باس بری تو لیست آخه بقیه هم بهم سپردن اول همون که گفتم از آجیم مطمئن شم بعد در غیر اینصورت چیطوری تو چشای آجیم نیگا کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ دقیقا آره خو بیشتر بت میاد باس بری تو لیست آخه بقیه هم بهم سپردن اول همون که گفتم از آجیم مطمئن شم بعد در غیر اینصورت چیطوری تو چشای آجیم نیگا کنم؟ باشه ، برو مطمئن شو و بیا ، با هم بیشتر صحبت می کنیم منم فعلا میرم راستی چای زعفرونیتم ریختم ، برو بخور تا یخ نکرده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده