آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 باشه ، برو مطمئن شو و بیا ، با هم بیشتر صحبت می کنیممنم فعلا میرم راستی چای زعفرونیتم ریختم ، برو بخور تا یخ نکرده باشه ولی صوبت خالی خالی که نمیشه منم همینطور آها دیدم میسی خیلی خوب بود زعفرونشم درجه یک بود میسی 1
Astraea 25354 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 شکلک زبون درآوردن برای ارانوس و اون آقاهه با اسم سختش ....که فکر کنم فارسیشو میگن مهرداد... 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 شکلک زبون درآوردن برای ارانوس و اون آقاهه با اسم سختش ....که فکر کنم فارسیشو میگن مهرداد... تخصیر من چیه خو اینم جواب خوبی و روشن کردنت بود دیگه؟ 1
Astraea 25354 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 تخصیر من چیه خو اینم جواب خوبی و روشن کردنت بود دیگه؟ نخیرم...شما دارید رابطه منو و شاهین رو بهم میریزید!!!!حسودااااااااا...شکلک زبون!!! 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نخیرم...شما دارید رابطه منو و شاهین رو بهم میریزید!!!!حسودااااااااا...شکلک زبون!!! به فکرتیم خو موخوایم که بزرگترین اشتباهه زندگیتو نکنی عسیسم 1
Astraea 25354 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بنده در حال حاضر فقط یک هدف دارم و آن خرید ساعت با پول عیدی میباشد!!!!!!!!!!!!!!!انگشترشم که بدلی بود !!!!!!!!!!!!اگه دسم بهش نرسه!!!!راسی عیدی ما یادت نره!!!
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 شکلک زبون درآوردن برای ارانوس و اون آقاهه با اسم سختش ....که فکر کنم فارسیشو میگن مهرداد... زشته ... دختر مودب و با شخصیت زبون درازی نمی کنه ، ببرش تو تا گربه نیومده بخوردش 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1
کتایون 15177 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
کتایون 15177 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Norooz (Trimmed).swf[/FLASH] 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری