Neutron 60972 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مولای خرت کجاست؟ کره خر و میگی؟ کره خر الان خسته اس... کره خر خسته گوساله که مولا نداره...
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 :w888: جایزه برام هیچ ارزشی نداره این ها شاگردان سالها گذشته اکادمی اسپم من هستن هیف تو هم می تونستی:icon_razz:
El Roman 31720 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 یعنی مارپله بازی میکنی؟ یه چیزی تو همون مایه ها تز فردا صبح بیدار میشم بدوئیم با بچه ها :icon_pf (34): 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 کره خر و میگی؟ کره خر الان خسته اس... کره خر خسته گوساله که مولا نداره... ما همه پی رو اسی هستیم گوش به فرمان اسی هسیتیم یعنی چی مولا نداری بدمت دست ممد 2 پا:vahidrk:
*Mahla* 3410 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 این ها شاگردان سالها گذشته اکادمی اسپم من هستن هیف تو هم می تونستی:icon_razz: من با این چیزا گول نمیخورم ولی سرویسای طلاشون خیلی خوشگله میخوام 1
eder 13733 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 یه چیزی تو همون مایه ها تز فردا صبح بیدار میشم بدوئیم با بچه ها :icon_pf (34): نههههههههههههه اینکارو نکن من پارسال عید رو میرفتم میدوییدم همش مسخرم میکردن هر کی با ماشین رد میشد یه تیکه بارم میکرد کمتر اجیل بخور و این حرفا 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 من با این چیزا گول نمیخورم ولی سرویسای طلاشون خیلی خوشگله میخوام شرمنده از برتری همچنان داری دور میشی دست بند سیمرغ این دوره رو هنوز رو نکردمش مطمئنم عاشقش میشی
*Mahla* 3410 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 شرمنده از برتری همچنان داری دور میشی دست بند سیمرغ این دوره رو هنوز رو نکردمش مطمئنم عاشقش میشی 1
El Roman 31720 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نهههههههههههههاینکارو نکن من پارسال عید رو میرفتم میدوییدم همش مسخرم میکردن هر کی با ماشین رد میشد یه تیکه بارم میکرد کمتر اجیل بخور و این حرفا بچه ها گشادن گفتن از فردا ولی عمرا بیدار شن بدوئیم یه برنامه علمی دوییدن پیدا کردم با روزی نیم ساعت دوییدن میتونی بهترین حالت چربی سوزی رو تو بدنت ایجاد کنی غلط میکنه مسخره کنه :vahidrk: 1
eder 13733 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بچه ها گشادن گفتن از فردا ولی عمرا بیدار شن بدوئیم یه برنامه علمی دوییدن پیدا کردم با روزی نیم ساعت دوییدن میتونی بهترین حالت چربی سوزی رو تو بدنت ایجاد کنیغلط میکنه مسخره کنه :vahidrk: عزیزم مودب باش اینجا خانواده رد میشه برنامت دقیقا چیه ؟ خب کلا بعد از 20 دقیقه دخایر قند تمام میشه و چربی سوزی شروع میشه الان این برنامه ای که میگی چه چیز خاصی داره؟ 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نهههههههه :w821: کریه نکن اگر قول بدی برای تو هم شاید یه چیزی گرفتم
El Roman 31720 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 عزیزم مودب باش اینجا خانواده رد میشه برنامت دقیقا چیه ؟ خب کلا بعد از 20 دقیقه دخایر قند تمام میشه و چربی سوزی شروع میشه الان این برنامه ای که میگی چه چیز خاصی داره؟ الان توضیح بدم همه اش رو؟ زیاده ها باشه بزار بنویسم 1
*Mahla* 3410 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 کریه نکن اگر قول بدی برای تو هم شاید یه چیزی گرفتم :whistles: 1
eder 13733 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 الان توضیح بدم همه اش رو؟ زیاده ها باشه بزار بنویسم :5c6ipag2mnshmsf5ju3
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 :whistles: با این کارت پشیمونم کردی میرم فقط برای نگاری دست بند میخرم تو هم هیچی بی ادب بی نزاکت:vahidrk:
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری