شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مگه نمیخوای عیدی منو بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: این گل با احترم تقدیم تو باد امید وارم در طول زندگیت مثل گل باشی و لی عمرت مثل گل نباشه
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 باز اینجا داری چش چرونی میکنی؟ اینجا چشم چرونیه کیو بکنم آخه !!! مجتبی یا شاهین ؟؟؟؟ :icon_pf (34): تو چرا هی به من گیر میدی آخه !! چه گناهی کردم چرا باور نداری به خوبیه من :sigh: بابا من معدلم 19/15 شد .... نمیخااای عیدی بدی چرا دوروخ میگی .... تو اصن میدونی من رشته ورزشیم شیههه؟!! :gnugghender: اون که مال ترم پیشت بود !!! منظورم به این ترمته ورزش ورزشه دیگه چپه میدونم میری چه ورزشی میکنی ! فقط میبینم هی داری ازم پول میگیری واسه باشگاه ولی جدی رشته ورزشیت چیه ؟ نمیدونم .... این بابات ورزش نمی کنه ولی ورزش کاران را دوست میدارد ای شیطووووون 1
Astraea 25354 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 این گل با احترم تقدیم تو باد امید وارم در طول زندگیت مثل گل باشی و لی عمرت مثل گل نباشه وای مقسیک:girl_blush2: اما این شعارهارو برا خودت نگه دار :w589::w589::w589::w589::w589::w589: 2
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 وای مقسیک:girl_blush2: اما این شعارهارو برا خودت نگه دار :w589::w589::w589::w589::w589::w589: خیلی گداست این شاهین همین یه گلم که داده مثل یه مو از خرس کندنه 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 وای مقسیک:girl_blush2: اما این شعارهارو برا خودت نگه دار :w589::w589::w589::w589::w589::w589: قابلت رونداره 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 خیلی گداست این شاهینهمین یه گلم که داده مثل یه مو از خرس کندنه مهرداد جون عیدت مبارک ایشاالله لذتش رو ببری 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 :ws28::ws28: نیس باز تو خیلی بهترییییییییی اینجا چشم چرونیه کیو بکنم آخه !!!مجتبی یا شاهین ؟؟؟؟ :icon_pf (34): تو چرا هی به من گیر میدی آخه !! چه گناهی کردم چرا باور نداری به خوبیه من :sigh: غیر مشتبی و شاهین یعنی هیشکی نیس اینجا؟ خو چون مرد زندگی نیتی باس هواسم باشه نری یکیو ببخت کنی دوباره احواااااااااال مااااااااادر عروسسسسسسس قابلت رونداره اوه اوهههههههه مخ کیو موخوای بزنی شاهین بوگو روشنش کنم؟:gnugghender: 2
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مهرداد جون عیدت مبارک ایشاالله لذتش رو ببری ایووول بذار یه چهار تا سوسیس بذارم سرخ شه با سس بزنیم به بدن راستی تا من سوسیسا رو آماده کنم بپر سر کوچه 2 تا باگت و یه نوشابه هم بگیر بیار خونه دانشجوییه و امکانات کم
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 اینجا چشم چرونیه کیو بکنم آخه !!!مجتبی یا شاهین ؟؟؟؟ :icon_pf (34): تو چرا هی به من گیر میدی آخه !! چه گناهی کردم چرا باور نداری به خوبیه من :sigh: /QUOTE] بابا سیتی هم به خاطر همین چشم چرونی هات ولت کرد و رفت خواهرت تردت کرد و.... مهرداد در این سال جدید متحول شو
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 قابلت رونداره اوه اوهههههههه مخ کیو موخوای بزنی شاهین بوگو روشنش کنم؟:gnugghender: بدلیه بابا ، تابلوهه .... این شاهین گور نداره تا کفن داشته باشه 2
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بابا سیتی هم به خاطر همین چشم چرونی هات ولت کرد و رفت خواهرت تردت کرد و.... مهرداد در این سال جدید متحول شو اتفاقا خودمم تو همین فکرم ... اینطوری فایده نداره . اگه یه زن داشته باشی ، هر آن ممکنه ولت کنه و بره .. باید چند تا داشته باشی که هیچ وقت تو مضیقه قرار نگیری 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بدلیه بابا ، تابلوهه ....این شاهین گور نداره تا کفن داشته باشه خو همین دیگه شاااااااااااااااهین از اینکارا میگم طرف هر کی هس باس روشن شه:gnugghender: اتفاقا خودمم تو همین فکرم ... اینطوری فایده نداره . اگه یه زن داشته باشی ، هر آن ممکنه ولت کنه و بره .. باید چند تا داشته باشی که هیچ وقت تو مضیقه قرار نگیری من باش بزارم یکیو تو داشته باشی تا به چنتا برسه در مور تو هم طرفتو روشن موکنم 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نیس باز تو خیلی بهترییییییییی غیر مشتبی و شاهین یعنی هیشکی نیس اینجا؟ خو چون مرد زندگی نیتی باس هواسم باشه نری یکیو ببخت کنی دوباره احواااااااااال مااااااااادر عروسسسسسسس اوه اوهههههههه مخ کیو موخوای بزنی شاهین بوگو روشنش کنم؟:gnugghender: اسمت خیلی برام اشناست من شما رو جایی ندیدم از اون دست افرادی نبودی که از من جواب منفی شنیدی؟
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 خو همین دیگه شاااااااااااااااهین از اینکارا میگم طرف هر کی هس باس روشن شه:gnugghender: من باش بزارم یکیو تو داشته باشی تا به چنتا برسه در مور تو هم طرفتو روشن موکنم زنگ بزنم 125 بیاد خاموشت کنه؟
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 اتفاقا خودمم تو همین فکرم ... اینطوری فایده نداره . اگه یه زن داشته باشی ، هر آن ممکنه ولت کنه و بره .. باید چند تا داشته باشی که هیچ وقت تو مضیقه قرار نگیری افرین بیا بریم با هم با جناق بشیم هر چند که تو برای من فامیل نمیشی و لی باز از بی هیچی بهتر 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 اسمت خیلی برام اشناست من شما رو جایی ندیدماز اون دست افرادی نبودی که از من جواب منفی شنیدی؟ هههههههههه اینووووووووووووووووووووو:ws28: بلا دور باشه جایی که تو هستی من باشم که بخوای منو ببینی تو اگه بخوام به امثال تو فک کنم کل زندگیم میشه همین اولا در ثانی اگه متاسفانه دااش عمو میلی باشی اصن عمو میشی 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 زنگ بزنم 125 بیاد خاموشت کنه؟ تو به فکر خودت باش من زنگ بزنم 110 بیاد روشنت کنه؟ 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 هههههههههه اینووووووووووووووووووووو:ws28: بلا دور باشه جایی که تو هستی من باشم که بخوای منو ببینی تو:vahidrk: اگه بخوام به امثال تو فک کنم کل زندگیم میشه همین اولا در ثانی اگه متاسفانه دااش عمو میلی باشی اصن عمو میشی ای تو روح این بابات مهرداد این میلی چرا درس تنظیم خانواده رو پاس نمی کنه هروز یکی میگه سلام عمو جون عیدی بده من بچه میلادم خسته شدم 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 تو به فکر خودت باش من زنگ بزنم 110 بیاد روشنت کنه؟ تو باشگاه ساندیس خور ها نبودی تو میتینگ مشهدی ها؟ 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 ای تو روح این بابات مهرداد این میلی چرا درس تنظیم خانواده رو پاس نمی کنه هروز یکی میگه سلام عمو جون عیدی بده من بچه میلادم خسته شدم مودب باشه چه ربطی به میلی داره اون عمو هه مگه اون باس تنظیم پاس کنه ؟ بلا دور باشه که من بخوام از تو عیدی بگیرم تو باشگاه ساندیس خور ها نبودی تو میتینگ مشهدی ها؟ اگه حافظت اینقد بده که یادت نیس بهتر همون که تو کف باشی 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری