آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 عزیزم مواظب چشم هات باش کور نشی یه وقت ربطش چی بود الان تو نگران من نباش به فکر خودت باش کم نیاری
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 اره این ارنوس ملقب به کلاغ همین مونه تو یکی بخوای برام لقب انتخاب کنی
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 معمعار جماعت امثال تو از همون اول چپ نگا کره هستن این هنراتم قدیمی شده تو همون میتینگ شسته شدی دیگه اونم توسط یه عمرانی پس دیگه صوبت نباشه :vahidrk:
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 همین مونه تو یکی بخوای برام لقب انتخاب کنی:vahidrk: مونده برو بچه با من کل کل نکن میام تک تک پر هات رو میکشم هاااااااا
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 :vahidrk: اینم آخر جوابت میونستم خیلی زود کم میاری تا تو باشی دوباره با من کل ندازی
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 موندهبرو بچه با من کل کل نکن میام تک تک پر هات رو میکشم هاااااااا صوبت نباشه خیلی زود کم آوردی دیگه تو پر چمیدونی چیه آخه ؟
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بچه ها بیاید تالار شهرسازی پذیرایی کنیم ازتون بیاید عید دیدنی شهرسازا بترکونه تالار شهرسازی 2
اتیکا 246 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 یاد باد آن روزگاران یاد باد...حالا بگو کدومی دیگه!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نهدیگه از اون روزها توبه کردم. همین که دوباره همتون رو میبینم کلی خوشحالم.:hapydancsmil: 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 اینم آخر جوابت میونستم خیلی زود کم میاری تا تو باشی دوباره با من کل ندازی دیکته هات رو چند می شدی عزیزم یکمی در تاپ دقت کن
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نهدیگه از اون روزها توبه کردم. همین که دوباره همتون رو میبینم کلی خوشحالم.:hapydancsmil: یادش بخیر چه دل خجسته ای داشتیم ها اون روز ها 1
اتیکا 246 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 دوستان نیوترون و شاهین، پروفایلتو رو بستین، بعدا از من سئوال میپرسین من کجا جواب بدم؟ 1
Astraea 25351 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نهدیگه از اون روزها توبه کردم. همین که دوباره همتون رو میبینم کلی خوشحالم.:hapydancsmil:آره بابا...برا سرگرمی بود ولی من که خیلی خاطره ازش دارم و خیلی هم برام جذاب و به یاد موندنی بود و هست..... 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 دیکته هات رو چند می شدی عزیزم یکمی در تاپ دقت کن تو فخط همین سوتیتو جمع کن بعد به بقیه گیر بده:ws28::ws28: 2
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مگه غیر از تو حتی یک کبوتر هم اینجا هست؟ به دلت نشستم نیایی شکارمون کنی. نبینم کسی به شاهین تیز پرواز من چپ نگاه کنه هاااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!! :84eb3ampc0vsywihe0i مهرداد انگار شاهین اذهان عمومی رو منحرف کرده بدججووور جواب غیر متبط دادن چه هنریه آخه حالا هی بشین واسه من حرف در بیار من هی قسم و آیه بیارم من پسر خوبیام و .... 1
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 هیچ کدوم از دوران اسپم بازی تو مهندسان به پای تابستون 89 نمیرسید یادش بخیر ... یه شیطونکی بود به نام گلرخ مهندسانو بهم ریخته بود یاد تاپیک بی خوابان و پاتوق دوستی اینجاست تو مهندسان بخیر شبی تا 100 صفحه میرفت جلو 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 :84eb3ampc0vsywihe0i حالا هی بشین واسه من حرف در بیار من هی قسم و آیه بیارم من پسر خوبیام و .... شکلک سبزو خوب اومدی واس تو که حرف در نمیارم حقیقت و میگم داماد دارم واس زندگی آجیم تلاش موکنم شاید بشه بندش زد پسررررر؟ حالا صب کن بینیم چی میشه تا مهر آجیمو تمام وکمال ندی که اصن حرفشم نمیشه زد 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 هیچ کدوم از دوران اسپم بازی تو مهندسان به پای تابستون 89 نمیرسید یادش بخیر ... یه شیطونکی بود به نام گلرخ مهندسانو بهم ریخته بود یاد تاپیک بی خوابان و پاتوق دوستی اینجاست تو مهندسان بخیر شبی تا 100 صفحه میرفت جلو دقیقا موافقم لذت اون موقع رو هیشوخت دیگه نداشت 2
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 شکلک سبزو خوب اومدیواس تو که حرف در نمیارم حقیقت و میگم داماد دارم واس زندگی آجیم تلاش موکنم شاید بشه بندش زد پسررررر؟ حالا صب کن بینیم چی میشه تا مهر آجیمو تمام وکمال ندی که اصن حرفشم نمیشه زد دقیقا همین شکلک سبزو لازم داشتن پ نه پ ، پیر مرد مهرشم میدم ، هر چند خودش رفت ولی باشه میدم تو از همین الان دست به کار شو دقیقا موافقم لذت اون موقع رو هیشوخت دیگه نداشت 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 دقیقا همین شکلک سبزو لازم داشتن پ نه پ ، پیر مرد مهرشم میدم ، هر چند خودش رفت ولی باشه میدم تو از همین الان دست به کار شو دقیقا آره خو بیشتر بت میاد باس بری تو لیست آخه بقیه هم بهم سپردن اول همون که گفتم از آجیم مطمئن شم بعد در غیر اینصورت چیطوری تو چشای آجیم نیگا کنم؟ 1
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 دقیقا آره خو بیشتر بت میاد باس بری تو لیست آخه بقیه هم بهم سپردن اول همون که گفتم از آجیم مطمئن شم بعد در غیر اینصورت چیطوری تو چشای آجیم نیگا کنم؟ باشه ، برو مطمئن شو و بیا ، با هم بیشتر صحبت می کنیم منم فعلا میرم راستی چای زعفرونیتم ریختم ، برو بخور تا یخ نکرده 1
ارسال های توصیه شده