شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 یه دوست قدیمی، مهم الانه که اتیکا هستم. راستش رو بگو من رو از کجا میشناسی؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 برو بچه بگو بزرگ ترت بیاد منو از چی می ترسونی؟:vahidrk: ههههه همیشه جواب غیر مرتبط مییی تو هم خودم بزرگترم اولا بعدش بزرگترم بیاد که باس دنبال سوراخ موش بگردی ولی تجربه زندگی اول کمک میکنه بهتر ساخته بشه مگه من گفتم بره ،خودش رفت هیچ هم معلوم نیست کجاست. منم هنوز اول جوونیمه ، نمیتونم بشینم چشم به در بدوزم تا همه موهام سفید شه ، آیا بیاد ، آیاد نیاد ، اوری هم که میگفت تقاضای طلاق غیابی داده. از اولشم زن زندگی نبود ، فقط مادر خوبی واسه بچه هاش بود خو اون رف تو چرا نرفتی دنبالش ها ؟ اصن از خودت پرسیی تو براش مرد خوبی بوی ؟ حدااقل اون مادر بود تو چی ؟ ها با احساسات منم بازی نکن این وسط
Astraea 25351 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نبینم کسی به شاهین تیز پرواز من چپ نگاه کنه هاااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 تیز پرواز کجا بود ، 4 تا بپر بپر کرد ، فکر کرد پرواز کزده واجب شد سوار موشکت کنم تا بفهمی بپر بپر یعنی چی 1
اتیکا 246 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 راستش رو بگو من رو از کجا میشناسی؟ اگه کسی شاهین تیزپرواز رو نشناسه باید تعجب کرد. فقط یک شاهینه که میتونه ساعت ها بدون وقفه اسپم کنه و اوج بگیره. 1
Astraea 25351 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 واییییییییی،ببین کی اینجاست.تو هم ستاره سبز اینا بودی توی مهندسان درسته، همتون اینجا جمع هستین که !!!عععه درود..ببخشید شووووووووما؟؟؟؟؟ 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 خواهش می کنم عزیزم قابل تو رو نداره بعضی ها چشمشون داره کور میشه از حسادت (ارنوس)می خواد منو جلوی شما خراب کنه شما جدیش نگیر باشه عزیزم؟ جک قرننننننننننننن من حسودی کنم ؟ آخه به چی واس کی هااااااااااا؟ شاهین یه دوره باس روت کار بشه ها بدجوووووووووور خرابی از من گفتن بود ستاره هرکاری موخوای بکن تیز پرواز کجا بود ، 4 تا بپر بپر کرد ، فکر کرد پرواز کزده :ws28:
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 ههههه همیشه جواب غیر مرتبط مییی تو هم خودم بزرگترم اولا بعدش بزرگترم بیاد که باس دنبال سوراخ موش بگردی نیگاه نکن به موی سفیدم هنوز یه شلنگ تو دستم هست که کسی جرعت نکنه به معمار جماعت چپ نگاه کنه
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 اگه کسی شاهین تیزپرواز رو نشناسه باید تعجب کرد. فقط یک شاهینه که میتونه ساعت ها بدون وقفه اسپم کنه و اوج بگیره. با مویی؟چقد خوب حرف میزنی تو یره:hapydancsmil:چقدر به دلم نشستی
اتیکا 246 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 عععه درود..ببخشید شووووووووما؟؟؟؟؟ یکی از اون بیشمارها که دیگه بیشمار نیست، از اعضای راه سبز امید.
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مهرداد انگار شاهین اذهان عمومی رو منحرف کرده بدججووور جواب غیر متبط دادن چه هنریه آخه
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نبینم کسی به شاهین تیز پرواز من چپ نگاه کنه هاااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!! فداتشم عزیزم ناراحت نشو به قول اسی حرف بچه مثل صلوات می مونه 1
اتیکا 246 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 با مویی؟چقد خوب حرف میزنی تو یره:hapydancsmil:چقدر به دلم نشستی مگه غیر از تو حتی یک کبوتر هم اینجا هست؟ به دلت نشستم نیایی شکارمون کنی. 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مهرداد انگار شاهین اذهان عمومی رو منحرف کرده بدججووور جواب غیر متبط دادن چه هنریه آخه عزیزم مواظب چشم هات باش کور نشی یه وقت
Astraea 25351 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 فداتشم عزیزم ناراحت نشو به قول اسی حرف بچه مثل صلوات می مونهحالا شومام جدی نگیر.........
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نیگاه نکن به موی سفیدم هنوز یه شلنگ تو دستم هست که کسی جرعت نکنه به معمار جماعت چپ نگاه کنه معمعار جماعت امثال تو از همون اول چپ نگا کره هستن این هنراتم قدیمی شده تو همون میتینگ شسته شدی دیگه اونم توسط یه عمرانی پس دیگه صوبت نباشه
Astraea 25351 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 یکی از اون بیشمارها که دیگه بیشمار نیست، از اعضای راه سبز امید. یاد باد آن روزگاران یاد باد...حالا بگو کدومی دیگه!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مگه غیر از تو حتی یک کبوتر هم اینجا هست؟ به دلت نشستم نیایی شکارمون کنی. اره این ارنوس ملقب به کلاغ
ارسال های توصیه شده