Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ امشب حس اذیت کردنم گل کرده به همراه افسردگیم باهم قاطی شده چه شود:icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ وااااااای چرا این سر درد لعنتی دست از سر من بر نمیدارههههههههههههههه دیونه شدم دیگه 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ من امشب صاحب یک فرزند خوانده شدم 11 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ امشب باز دارم به مرگ فک می کنم! 8 لینک به دیدگاه
parisa.javan 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ امروز سخت بود ولی گذشت. امشب یک شکست خورده سرافرازم. 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ امشب دارم فکر میکنم ، فردا چطور درس بخونم که بشه توی یک روز معادلات دفرانسیل رو خوند و قبول شد .... تازه نمره خوب هم گرفت مثل اینکه بخوای کره زمین رو از تور بسکتبال رد کنی ... جر میخوره منم جر نخورم ، صد درصد از خوشحال پاره میشم 8 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بعد یک هفته سخت و شیفت شب کاری و امتحان دادن بلخره امشب خونه هستم و در کمال آرامش....... 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ امشب فینال جام باشگاهاست!!! 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ جام باشگاهها الان دیگه شروع شد........امیدوارم بایر مونیخ ببره......... 7 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دنیز فقط ده دقیقه خوشحالم کرد، بعدش دوباره افسردگی گرفتیم 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ جام باشگاهها الان دیگه شروع شد........امیدوارم بایر مونیخ ببره......... با اینکه طرفدار یوونتوس هستم، ولی این بازی فقط دورتموند!!! 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ شب بسیار آرومی بود و نمیدونم چرا انقدر من امشب امیدواری نصیبم شده و احساس خیلی خیلی خوبی دارم.... 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ امشب....یه جای خالی تو روحم احساس میکنم یه حفره که انگار با هیچی پر نمیشه 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ با اینکه طرفدار یوونتوس هستم، ولی این بازی فقط دورتموند!!! بسلامتی باختین دیگه....... بایر مونیخ بازی رو برد ....دم همه بایریا گرم......... 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ بسلامتی باختین دیگه....... بایر مونیخ بازی رو برد ....دم همه بایریا گرم......... تبریک! بایرن هم مثل بارسا. حالا همه میان طرفدار بایرن میشن :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ سرعت و شدت باد خیلی زیاده و صدای مهیبی تولید میکنه... 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ تبریک!بایرن هم مثل بارسا. حالا همه میان طرفدار بایرن میشن :icon_razz: اصلا هم اینطوریا نیست...من خودم همیشه طرفدار پر و پا قرص مادرید بودم و هستم ..........بایر هم خب دوست دارم روبن هم که دیگه حرف نداره....... 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ امشب احساس سبکی دارم بعد کلی وقت کارم یکم پیش رفت هر شب کابوسشو میدیدم اما یه چیزی که هس اینکه امشب دقیقا به این پی بردم که آدما به هیچ چیزی قانع نیستن خیلی وقت بود فکر میکردم این کارم پیش بره یکم یه خورده راحت میشم اما الان درسته یکم سبکم اما چیزای دیگه مثه خوره افتاده به جونم چیزایی که 1 مدتی خودمو ازش دور کرده بودم 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ امشب به وسعت تمامِ آسمونا... به وسعت تمامِ زمین و زمینی ها... به وسعتِ تمامِ زندگی... خسته ام... دلم تولدِ دوباره میخواد ؛ میشه؟!!! 13 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ دلم نوشیدنی خارجی میخواد.خیلی هوس کردم.. یاد چن سال پیش بخیر . "هر سال باید بگیم دریغ از پارسال".از سال که گذشته به روز رسیده. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده