vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب .......... خیلی خوب شروع شد برام رفتم ستاد انتظامی دوستای هم خدمتیم رو دیدم تازه شام هم مهمونشون بودم بیاد گذشته حالا فردا شب هم برای عروسی دعوتم کردن :w330: یکی از دوستام وقتی که منم سرباز بودم نامزد بود منم همیشه 5 شنبه جمعه هواش رو داشتم و براش برگه می گرفتم بره مرخص فردا عروسیش هست و همه دعوتیم اینو گفتم که که دیگه فردا شب نیستم دلش نگیره که چرا ننوشتم عروسی هستم 12 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینو گفتم که که دیگه فردا شب نیستم دلش نگیره که چرا ننوشتم عروسی هستم اینو برای امشب فردا نوشتم مخاظب هم فرداشب بود 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به یاد بانوی آواز ایران هایده تو تنهایی قلبم یه شب نقش تو افتاد مث اینکه خداوند تو و عشقو به من داد .. :dancegirl2: 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اغلب وقتا آرامش شب، لذت بخشه!آرامش شب انجمن... اما امشب اصلا اين سكوت و آرامشو دوست ندارم!اصلا... 11 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشبم مثل هر شب... فقط فکر کردن به ارزوهایی که عقده شده واسم که به واقعیت تبدیل شه.... 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دلم گرفته هوای گریه داره 14 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب لپتاپم رو ندارم....به گوشي اكتفا بايد بكنم... سخته.... 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب یه دوست به طور شگفت اور غافلگیرم کرد، خیلی حال کردم 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب من بعد یه کوهنوردی در روز تعطیل به شدت خسته هستم ولی کارامم برا فردا مونده الانم نمیدونم دقیقاً دارم تو نواندیشان با این همه کار و خستگی چیکار میکنم؟ اگه کسی فهمید به منم بگه 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب من بعد یه کوهنوردی در روز تعطیل به شدت خسته هستم ولی کارامم برا فردا مونده الانم نمیدونم دقیقاً دارم تو نواندیشان با این همه کار و خستگی چیکار میکنم؟ اگه کسی فهمید به منم بگه من فهمیدم . بگم بگم ؟ :mrsbeasley: داری اواتار عوض میکنی 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب هوای بابلسر عالی میزنیم بیرون.. مسافرا شعررررن؛ تو برف و بارونی! قطـــــــــــــار قلب منه، چشمِ تو پنجره هاش! پنجره ها بستـــــــــه ن مسافرا خستــــــــــه ن ببـــــــــــار تا دمِ صبح، به فکر هیچچی نباش...!!! ... بگو شب بخوابه، مــــــــــن بیدارم... من شبُ زنده نگه میدااارررم... بگو شب بخوابه، مــــــــــن بیدارم... من شبُ زنده نگه میدااارررم... 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فهمیدم . بگم بگم ؟ :mrsbeasley:داری اواتار عوض میکنی نه بابا این که همش تو یک دقیقه عوض میشه مابقیش رو نمیدونم اگر راست میگی بعدش رو بگو 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا این که همش تو یک دقیقه عوض میشه مابقیش رو نمیدونم اگر راست میگی بعدش رو بگو خلاقیت اشپزی 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خلاقیت اشپزی اینجاها که جسمم میره روحم رو بگو کجاها میره 5 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب خوبه مثل اون شبی که گفتم امشب خعلی خوش گذشت - فردا هم خوب خواهد بود چون فردا رو هم خودم خواهم ساخت - پس فردا چی ؟؟!!! نگران نباش ............. 10 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب بد جوری دلم هوای مادرم رو کرده ..........خدایا فرشته ی مهربانم رو بدست خودت میسپارم........... 12 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب با خواهرم رفته بودم خرید.... یه بستنی قیفی مهمونش کردم... میخواستم از مغازه داره بپرسم کرم ضد افتاب الارو دارین؟ به خاطر همین بستنیمو تن تن خوردم اون نونشم قورت دادم که زشت نباشه بعد رفتم تو پرسیدم .. اقاهه گفت دیگه این مارک وارد نمیشه به خاطر تحریم بعد از من چرا ؟ از اون دلیل بعد دیدم خواهرم با یه هیجانی اینجوری بستنی رو میخوره زل زده به اقاهه انگار داره فیلم میبینه خیلی صحنه بدی بووود ....... من باشم دیگه بستنی قیفی نخرم 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب خیلی در مورد انسانها و خوی و خصلت و رفتارشون فکر کردم اصلا موجوداتی هستن غیر قابل شناخت، حدس و عجیب 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب یکی از قانونای خودمو زیر پا گذاشتم... اون موقع خوب بودم ولی حالا تکلیف آدمی که خودشو دور میزنه چیه؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده