alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب بعده مدت ها تی وی. فیلم شبکه 4 ایرانی بود. اسمش بود:داشتان ما،قصه ی تو. هی بدک نبود. باز چی؟ آها خوابم میاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب بعد از ماهها تلاش برای مراقبت از کمرم ، گند زدم به همه اون کارهام :vahidrk: امشب....... بعد از یک ماه استراحت و وزنه نزدن یک هفته هست شروع کردم به ورزش اونم بیشتر کششی و وزنه های سبک ولی یه نفر امروز وسوسه کرد وزنه سنگین بزنم :icon_pf (34): یه نفر نیست به من بگه آخه توکه توی این چند روزه وزنه سنگین تر از 50 کیلو نزدی چطوری عقل کردی یهویی رفتی سراغ وزنه 200 کیلویی اونم توی حرکتی که مستقیم به کمرت فشار میاد حقته الان کمر درد میکشی تا تو باشی دیگه از این غلطا نکنی :vahidrk: 13 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب ماشینم رو تحویل گرفتم بعداز تصادفی که تو اتوبان کاشان کردم نصف شب حرکت کردم زودتر برسم یه روز کارام جلوتر بیافته اماخوب الان حدود دوهفته خیلی از کارام عقب افتاده ...هزینه هم متحمل شدم ...باور کنید هیچ چیزی مثل رانندگی انسان رو فریب نمیده ...البته به خاطر سرعت نه، به خاطر خستگی تصادف کردم ..اما خوب واقعا خدا رو شکر... ..تازه این چندروز بهونه ای بود بیشتر توانجمن باشم ... 16 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب اگر یاری کنی ای دیده طوفان می کنم آتش به دل می افکنم دریا به دامان می کنم 16 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انرژی زیادی داشتم. با وجود خواب کم شب، شور بود و حال.. بیخود از شعشعه ی ذاتم کردن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان هم برم شام بخورم و احتمالا بخوابم 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب بد نیست... امشب اولین شبیه که حس میکنم فرداش روز منه....! 12 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دارم یه سری عکس حیوانات رو میکشم....دارم آااااا ...بذارین هر وقت آماده شد میگم برای چی.... فردا شب یا به احتمال بسیار بیشتر پس فردا .... 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب حالت من:84eb3ampc0vsywihe0i مسواک زدم اومدم گفتم بابا چرا مسواک منو خیس میکنین خب داداشم میگه ببخشید ولی خواب بودم ندیدم با مسواک تو مسواک زدم قبلش نگفتم که حالت بد نشه:84eb3ampc0vsywihe0i خب نمیگفتی کلا دیگه 20دقیقس همش حس میکنم دارم بالا میارم انداختم دور نازنین مسواکمو 10 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب هم عصبی ام و هم دلم گرفته . کسی هم ندارم باهاش حرف بزنم 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نفر بالایی، من هستما امشب داریم 90 میبینیم صندلی داغ کفاشیان ه 8 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشـــــب دارم از ســــــرما یخ می زنم! 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند روز وشبه همش در حال اماده کردن ِ سمینارامم .. اما هنوز یکیش کامل تموم نشده خوابم میاد:bigbed: 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سرررده آقاجان سررررد..قندیل بستم!!! 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خداییش امشب سرد ه شوفاژارو خاموش کردن! منم لباسامو ارتقا دادم 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب همینجوری....خیلی خوشحالم ولی نگران کارای فردامم هستم یه خولده!!!:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب سرشارم از عشق ...... اوخیییی قلبم داره میاد تو دهنم :shad: 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب حس میکنم دیگه کافیه تنبیه ش نمیکنم گناه داره نازی نازی 8 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب بدتر از دیشب هستم نمیدونم چرا این هفته انقدر به من فشار روحی وارد میشه خسته شدم 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب زود اومتم خونه خسته نباشم اجرم با امام زمان چقد در راه عارمان های عمام تلاشیدم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده