ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ تفکرات وعقاید آدما چقدر باهم فرق میکنه دارم نا امید میشم.... 7 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ امشب حالم خیلللللللللللللللللللللللی بده خیلللللللللللللللی. دلم پره از تموم دنیا از خودددددددددددم از خداااااااااااااااااااااااااا .الان تو تاریکی پشت بوم خلوت کردم با خودم با خدا .خیلی حالم بده خییییییییییلی تو رو خدااااااااا برام دعا کنین....... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ امشب یک هفته از اون کابوس مزخرف می گذره . . . 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ امشب دو تا احساس و با هم دارم هم شادی و هم ترس گاهی باید برای تصمیم گرفتن دلیر بود 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ دلم میخواد برم بهشت زهرا ... اما ماشین و گرفتن و تو پارکینگه ! دیشب و امشب به چندتا از دوستام که تاحالا به دادشون رسیدم رو زدم اما ... بی معرفتی که شاخ و دُم نداره ...! امشب خیلی بیشتر دلم گرفت ... خیلی ... 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ ماه ببین امشب چه زیباست ... یار آمده یار آمده اینجاست :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ امشب میخواستم راجع به خودم بگم بگم از خودم متنفرم ، حالم از رفتار خودم بهم میخوره خاک تو سرم که نمیتونم یک کوچولو خودمو تغییر بدم حالم از این حالم بهم میخوره از خودم خسته شدم .... خیلی مزخرفم . خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ امشب مجبور شده 1 چیزیو تو ضیح بدم یه یکی دلایل بگم خیلی محکم و قاطع فک کرد دارم خیلی مستبدانه دارم حرف میزنم قصدمم همین بود که این فکرو راجع به من بکنه غافل اینکه خودم پشت این اس ام اس اشک میریختم فک کردم چقد خوبه که میشه آدما با هم حرف بزنن بدون اینکه همو ببینن یا صدای همو بشنون حداقل لحن آدما معلوم نمیشه پ.ن اس ام اس چیز خوبیه 15 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ امشب دلم ميخواست با يكي ميرفتم پياده روي ولي هيچ كس نبود. منم نرفتم.:cryingf::cryingf: 12 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ تمامی درد و رنجهایی که میکشم و تمامی گناهانی که میکنم هیچ بگذریم آرزویت میکنم تمام لحظههایی که دل تنگ تو هستم در آن هنگام، آسمانت ابری باد 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ امشب فهمیدم با کمترین هزینه میتونم به بزرگترین آرزوم برسم خدایا شکــــــرت 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ امشب دقیقا حس بوق بودن بهم دست دارم ! یه ذره احترام هم بد نیست ! 10 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ امشب فهمیدم زندگی میتونه خیلی قشنگ بشه برام.... یه لحظه ی خیلی کوچولو آرزومو تصور کردم....تصورشم برام قشنگه... خدا منو به آرزوم برسون...به کی بگم جز تو؟ 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ امروز کلا روز خوبی بود محیط کار ، برگشت چند درصدی مالیات ، جواب امتحانات با نمرات خوب...امشب همه چی عالی و پرفکت.آماده برای یه خواب راحت .......... 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ امشب هم نیز مثل دیشب خیلی از دست خودم ناراحتم ... 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ حاصل امشب هم خستگیِ یک عروسی خیلی بیخود و رفتارهای خیلی بیخودتر و بی محلیهای خیلی بَر خورنده.. چقد اینروزها پر شدم از نفرت .هر روزم بهانه های بیشتری دستم میاد ینی چه هیزم تَری به این دنیا و ادماش فروختم؟ کاش همه منو فراموش میکردن مث چیزی که اصلا وجود نداشته 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ امشب حس خوبی بووود...بازم همه جمعیم دور هم :hapydancsmil:خیلیا ارزوش دارن خدایا شکرت.مراقب همه جمعای خانوادگی باش 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ امشب اسپانیا یه گام دیگه به پایان دورانش نزدیک شد! فورزا آتزوری! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ در حد مرگ خستم...زندگیم شده روزی 12 ساعت کار +2.5 ساعت رانندگی :imoksmiley: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده