hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اگر من دستم میشکست و اون چایی رو نمیدادم به اون جمعیت،الان این همه درخواست دوستی نداشتمپی ام دادن میگن چن سالته بالام جانکی بود گفت چه عروسی دارم،دستاش نمیلرزه؟ یک تابو شکنی دیگه از اسی: لیوان داغ چایی رو کوبید به لیوان من ،طوری که نصفش ریخت رو پام و بعدش گفت به سلامتی،من گفتم سلامتی نو اندیشان،ایشون با کمال مهر و محبت فرمودند نخیر،سلامتی عشقم بیا پیش منو ممدرضا بالام جان
hilda 13377 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بچه ها دلم به هم خورد دیگه خوبه 6 ساعت با هم بودیم ... اگه سفر چند روزه بود که نمیدونم تا کی تعریف میکردین برین سر کاراتون تا تخته نکردم در اینجارو 3
کتایون 15177 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 یعنی همه با قابلیتن رو نمی کنن بلاسوخته هااااااااااااااا... از ظرفیت من خارجه دیگه خوندن این تاپیک...:icon_razz: گندتون بزنن... 11
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 مهمترین درس و مشق ما بررسی انواع و اقسام راه های نفوذ شیطان بوده و هست و خواهد بود. :zadan:در کنارش دروس دنیوی رو هم نگاه میندازیم. این hamid.cfd دقیقا مثل قُطام میمونه،توی کوفه شهرک سینمایی هم مدام میرفت پشت نخل های خونه قطام اینا و برام دالی میکرد و در دل من محبت شکوفه میزد. همونجا خواستیم نماز ظهر را هم بخونیم اما اینقدر از جلومون رد شد که چند بار تجدید وضو کردیم........ :icon_razz: هیچ وقت نباید شیطان رو دست کم گرفت. اون تجدید وضوت که به خاطر عدم استفاده از ایزی لایف بود،سیب زمینی گندیده:vahidrk: الان بزنم لهت کنم؟؟؟ دست به من بزنی میدم اسی بخورتت بچه ها دلم به هم خورد دیگه خوبه 6 ساعت با هم بودیم ... اگه سفر چند روزه بود که نمیدونم تا کی تعریف میکردین برین سر کاراتون تا تخته نکردم در اینجارو 3
hilda 13377 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اون تجدید وضوت که به خاطر عدم استفاده از ایزی لایف بود،سیب زمینی گندیده:vahidrk: دست به من بزنی میدم اسی بخورتت پیشته حمیدددددددددددددددد متفرق شین بینم زوووووووووووووووود نبینم دیگه کسی رو تو این تاپیکا 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 پیشته حمیددددددددددددددددمتفرق شین بینم زوووووووووووووووود نبینم دیگه کسی رو تو این تاپیکا با خواهرزاده من بودی هیلدااااااااااااااااا :icon_pf (34): حمید برو حال کن چه قدر فک و فامیل داری 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 یعنی همه با قابلیتن رو نمی کنن بلاسوخته هااااااااااااااا...از ظرفیت من خارجه دیگه خوندن این تاپیک...:icon_razz: گندتون بزنن... داداشتو نشناختی پس دیشب دیگه آخرای شب بود که رفتیم به اوج،حاجی ترسید رفت خوابید تو پروفش نوشتم: بَگَل بَگَل ماچ موچ عشگم رفته گُل یا پوچ دو دیقه بعد رفت لالا 9
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 پیشته حمیددددددددددددددددمتفرق شین بینم زوووووووووووووووود نبینم دیگه کسی رو تو این تاپیکا مگه حکومت نظامیه؟ با خواهرزاده من بودی هیلدااااااااااااااااا :icon_pf (34): حمید برو حال کن چه قدر فک و فامیل داری من که گفتم خاله هام یه دونه اند 1
Anooshe 11040 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دوستان تا آخر امشب هرچقدر میخواین عشقولانه هاتونو در کنین که شب تاپیک بسته میشه 10
hilda 13377 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دوستان تا آخر امشب هرچقدر میخواین عشقولانه هاتونو در کنین که شب تاپیک بسته میشه خدا ایشالله خیر دنیا اخرت و یه جا اونم دو برابر بهت بده دیگه میخواستم بزنم مانیتورو خورد کنم الانم بستی بستی زیاد اتفاق مهم نمیفته میرن تو عروس گلم خزعبلاتشون و ادامه میدن 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 خدا ایشالله خیر دنیا اخرت و یه جا اونم دو برابر بهت بدهدیگه میخواستم بزنم مانیتورو خورد کنم الانم بستی بستی زیاد اتفاق مهم نمیفته میرن تو عروس گلم خزعبلاتشون و ادامه میدن من تو این زمان باقی مونده از لج توام شده تمام عشق و محبتم رو به اسی جونم ثابت میکنم 2
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 پیشته حمیددددددددددددددددمتفرق شین بینم زوووووووووووووووود نبینم دیگه کسی رو تو این تاپیکا
Anooshe 11040 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 خدا ایشالله خیر دنیا اخرت و یه جا اونم دو برابر بهت بدهدیگه میخواستم بزنم مانیتورو خورد کنم الانم بستی بستی زیاد اتفاق مهم نمیفته میرن تو عروس گلم خزعبلاتشون و ادامه میدن آخی... خب آخه همه اسپم بازیاشون میره تا برنامه بعدی اینه که یکم فضا بهشون دادم گفتم تا امشب قشنگ با خیال راحت اسپم کنن که رفت تا چند ماه دیگه اسپم های این تالار 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 آخی...خب آخه همه اسپم بازیاشون میره تا برنامه بعدی اینه که یکم فضا بهشون دادم گفتم تا امشب قشنگ با خیال راحت اسپم کنن که رفت تا چند ماه دیگه اسپم های این تالار احسنت بر این رفتار کاریزمای شما 2
کتایون 15177 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 داداشتو نشناختی پسدیشب دیگه آخرای شب بود که رفتیم به اوج،حاجی ترسید رفت خوابید تو پروفش نوشتم: دو دیقه بعد رفت لالا تو رو که من بزرگت کردم... به خودم رفتییییییییییییییی احسنت بر این رفتار کاریزمای شما بترکی 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 تو رو که من بزرگت کردم...به خودم رفتییییییییییییییی بترکی آهان از اون لحاظ؟آره،کلا هممون به هم رفتیم بالاخره 2 سری عکس رسید دستم تا حالا این همه عکس تار و یه وری رو یه جا ندیده بودم،هیلدا کلا رو ویبره بودی و ازمون عکس انداختی؟ من تو عکسا یا پاهام نیست یا دستام حمیدشهرساز اون چه سابجکتیه زدی برا ایمیل من آخه 5
کتایون 15177 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 آهان از اون لحاظ؟آره،کلا هممون به هم رفتیم بالاخره 2 سری عکس رسید دستم تا حالا این همه عکس تار و یه وری رو یه جا ندیده بودم،هیلدا کلا رو ویبره بودی و ازمون عکس انداختی؟ من تو عکسا یا پاهام نیست یا دستام حمیدشهرساز اون چه سابجکتیه زدی برا ایمیل من آخه دو تا من چرا یه دونه دارم پس 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دو تا من چرا یه دونه دارم پس آره یکیش که هیلدا داد یکیشم گذری رسید(حمید شهرساز فرستاد) نداری بوگو بفرستم برات 2
کتایون 15177 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 آرهیکیش که هیلدا داد یکیشم گذری رسید(حمید شهرساز فرستاد) نداری بوگو بفرستم برات هیلدا رو دارم...اون یکی رو رد کن بیاد... 3
ارسالهای توصیه شده