HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اسم پاستیل نیارررررر تموم شدن پاستیلاممممممم نخیرررر سوت هم بلد بودم بزنم ندیدی حرکات موزونتون با سوتای من چگده گشنگ میشد؟! آخ آخ از اون سوت ها نگو که گوشمان هنوز آلبالو گیلاس میچینهولی وقتی عشوه میایی خیلی با نمک میشی، عین هلو انجیری میخواهی بری تو گلو. خیلی خودم رو نگه داشتم که ازت....نگرفتم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حرکاتی جایگزین در فکرش باش به جای طناب و.... تو هم که چقد ناز میخریدیرقص میله جلوت رفتم پرو شدی؟:vahidrk: اختیار دارین،چندین بار جا خالی دادم،عرض کردم که:vahidrk: اسی تو روحت،13 تا درخواست دوستی از پسرای انجمن دارم:vahidrk: دوستان عزیز،لطفا اگر فیلمی(فقط فیلم) رو از داخل اتوبوس ضبط کردید به کسی ندید،من چند بار هم گفتم یا حذفش کنید،یا به کسی ندید،الانم برای تاکید یه بار دیگه گفتم 14
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اسی تو روحت،13 تا درخواست دوستی از پسرای انجمن دارم بترکی حمید 4
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 دوستان عزیز،لطفا اگر فیلمی رو از داخل اتوبوس ضبط کردید به کسی ندید،من چند بار هم گفتم یا حذفش کنید،یا به کسی ندید،الانم برای تاکید یه بار دیگه گفتم کجای کاری بنده خدا، سی دی ما هم بیرون اومده، اون که سهله. ولی شنیدم گویا پخش شده. :icon_razz: من دیگه غلط بکنم جایی جلف بشم.:icon_pf (34): 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بترکی حمید مسعود من شوخی کردم بهت گفتم عسل خانومآهنگش بود دیگه کجای کاری بنده خدا، سی دی ما هم بیرون اومده، اون که سهله. ولی شنیدم گویا پخش شده. من دیگه غلط بکنم جایی جلف بشم. ای بابا،حداقل رو دی وی دی میزدن منم شنیدم اون همه گفتیم ندید به کسی باز پخش شد؟ شایدم نشده ها 5
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 مسعود من شوخی کردم بهت گفتم عسل خانومآهنگش بود دیگه ای بابا،حداقل رو دی وی دی میزدن:icon_razz: منم شنیدم اون همه گفتیم ندید به کسی باز پخش شد؟ شایدم نشده ها کجای کاری، من یکبار نمایشگاه کتاب رفتم یکسری عکس دو نفره من با رفیقهامو داشتن !!!!! این چیزها دیگه از گردن ما گذشته. نباید مهم باشه. برای من که دیگه مهم نیست،چون هرکاری کردن بکنن. 6
bme.masood 5832 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 مسعود من شوخی کردم بهت گفتم عسل خانومآهنگش بود دیگه یعنی تو واقعا فکر کردی شوخی دوست گلی مثل تو به من بر میخوره ؟ اخه بزنم نصفت کنم الان ؟ خیلی میخوامت حمید جون راستی من گفته باشم ، فیلمُ ندیده پیشنهاد دوستی دادم هاااا 10
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 راستی من گفته باشم ، فیلمُ ندیده پیشنهاد دوستی دادم هاااا تو اول بگو تو مشهد پشت سر ما چیا میگفتی،بعدا. سر میز غذا روت نشد بگی،اینجا بگو. در ضمن اون شاه مزه جوجه کباب را هم خوردی و تنها کسی که به ما نداد تو بودی. اینقدر هم دور و برم عشقم پرسه نزن. 5
MechJJ 11369 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 تو اول بگو تو مشهد پشت سر ما چیا میگفتی،بعدا.سر میز غذا روت نشد بگی،اینجا بگو. در ضمن اون شاه مزه جوجه کباب را هم خوردی و تنها کسی که به ما نداد تو بودی. اینقدر هم دور و برم عشقم پرسه نزن. سو تفاهم نشه ولی منم ندادم به خدا 9
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 یعنی تو واقعا فکر کردی شوخی دوست گلی مثل تو به من بر میخوره ؟ اخه بزنم نصفت کنم الان ؟ خیلی میخوامت حمید جون راستی من گفته باشم ، فیلمُ ندیده پیشنهاد دوستی دادم هاااا نه همینچوری گفتم منم میخوامت،ولی قبلش اسی رو باید سر به نیست کنی تا به وصال من برسی اَی خدااااااااااااااا راستی من تو رستوران فکر کردم که ممرضا داره 17تومن از هر نفر میگیره،گفتم برو بچ کره ها و پیاز ها رو هم برید بالا که وضع خرابه،نفری 17 تومن دارن میگیرن حمید شهرساز(این بچه سوسول{رهگذر قزوینی}) هم که از پیاز متنفر بود ولی اسی راست میگه رقصیدنش خیلی جوک بودمیخواست اسی رو گاز بگیره 11
bme.masood 5832 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 تو اول بگو تو مشهد پشت سر ما چیا میگفتی،بعدا.سر میز غذا روت نشد بگی،اینجا بگو. در ضمن اون شاه مزه جوجه کباب را هم خوردی و تنها کسی که به ما نداد تو بودی. اینقدر هم دور و برم عشقم پرسه نزن. من اخر خودمُ میکشم هاااا درضمن عشق تو نیست و رفیق گل خودمه من گفتم زیاد بخوره دلدرد میشی واسه همین گفتم جهنم و ضرر ، در راه دوست جوحه خوردن خوش است 5
EVF 5465 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 واقعا خداوند منان رو شاکرم که در جای جای این میهن اسلامی و مقدس همشه و در هر حال موجوداتی ریز بین و خداترس وجود دارند تا آنچه را که حتی فرشتگان از ثبت و ضبط آن عاجزند به صورت کاملا مولتی مدیا ذخیره می کنند و در روز مبادا پلی بک می کنند.تبارک الله خداوند همه ما رو به صراط مستقیم دعوت کند.حالا کی رفته بودین اوونجا؟؟ببینم کاری میتونید بکنید که عین قضیه پارک آب و آتش بشه؟؟ بعد تو اخبار بیان صورتتونو شطرنجی کنه و بگه : تعدادی از افراد باند مخوف معروف به نو اندیشان که تحت حمایت مستقیم موصاد و سی آی ای و ام آی 6 قرار داشت و بارها و بارها با ارزشهای مقدس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ستیز آمده بودند با تلاش سربازان گمنان صاحب الزمان دستگیر شدند. 9
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 رد کن بیادمن و مسعود چایی نخوردیم حمید نامرد برداشت برد واسه دخترا ریخت دیگه واسه ما نیاورد اگر من دستم میشکست و اون چایی رو نمیدادم به اون جمعیت،الان این همه درخواست دوستی نداشتم پی ام دادن میگن چن سالته بالام جانکی بود گفت چه عروسی دارم،دستاش نمیلرزه؟ یک تابو شکنی دیگه از اسی: لیوان داغ چایی رو کوبید به لیوان من ،طوری که نصفش ریخت رو پام و بعدش گفت به سلامتی،من گفتم سلامتی نو اندیشان،ایشون با کمال مهر و محبت فرمودند نخیر،سلامتی عشقم 12
nazfar 8746 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 من امروز رسیدم مشهد ! تا چندتا مهمونی رفتم شب شد و حالا هم که در خدمت شمام ;)اره رفتم خونه سریع شارژ کردم . اونم خوبه ، خیلی بهش خوش گذشته بود ازم خواست که از تمام دوستان واسه مهربونی و مهمون نوازیشون تشکر کنم واقعا خیلی بهمون خوش گذشت الهی میگما آخرش یخ دوستت آب نشدااااااا:vahidrk:میخوای بدم بچه ها روش کار کنن؟:gnugghender: 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اگر من دستم میشکست و اون چایی رو نمیدادم به اون جمعیت،الان این همه درخواست دوستی نداشتمپی ام دادن میگن چن سالته بالام جان یک تابو شکنی دیگه از اسی: لیوان داغ چایی رو کوبید به لیوان من ،طوری که نصفش ریخت رو پام و بعدش گفت به سلامتی،من گفتم سلامتی نو اندیشان،ایشون با کمال مهر و محبت فرمودند نخیر،سلامتی عشقم یعنی تو روح جفتتون واقعا :ws28: 8
nazfar 8746 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 نازنین:اصلا مطابق تصوراتم در نیومدیحالا بعدا تو تاپیکش میگمخوشحال شدم از دیدارت،به جاوید سلام برسون مینیا: در آخر از مسئولین بر گزاری تور تشکر میکنم و یه بار دیگه مرسی از همه که همراه شدند... جماعت نسوان(اوناث) 45 دقیقه برای عکس گرفتن ما رو کاشتن،با یه دست لباس 15تومنی اندازه 150000تومن عکس مفتی با کوزه و سه تار انداختن اون اولش هم که خیلی تلاس کردم برم رو اعصاب فروغ و سپیده و جماعت پنج تن که بالاخره موفق شدم،ولی آخرش کوتاه اومدم به خاطر خواهرانم منم که همش ساکت یه جا نشسته بودم و هیچ کاری نمیکردم،همه شاهدن یعنی شی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زود تند سریعععععععععععع بگو.کدوم تاپیک؟ وگرنه جاویییییییییید راستی میسی.محبتت رو به جاوید میرسونم.منم از دیدارتون بسی خرسند شدم 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 رد کن بیادمن و مسعود چایی نخوردیم حمید نامرد برداشت برد واسه دخترا ریخت دیگه واسه ما نیاورد همه ش رو اون باکتری(روده خالص){اسی} دوبله سوبله خورد سعیدهمه ش هم با عشقش به سلامتی رفت بالا یعنی شی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زود تند سریعععععععععععع بگو.کدوم تاپیک؟وگرنه جاویییییییییید راستی میسی.محبتت رو به جاوید میرسونم.منم از دیدارتون بسی خرسند شدم تو تاپیک تصور میگم خو فقط سلام برسونیا،دیگه از جزئیات چیزی نگو،ما اعتماد داریم به شما 8
nazfar 8746 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 همه ش رو اون باکتری(روده خالص){اسی} دوبله سوبله خورد سعیدهمه ش هم با عشقش به سلامتی رفت بالا تو تاپیک تصور میگم خو فقط سلام برسونیا،دیگه از جزئیات چیزی نگو،ما اعتماد داریم به شما خو برو بگوووووووو زودددد به منم لینک بده! حالا ببینم چی میشه!بستگی به سخنان گوهر بارت داره! 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 واقعا خداوند منان رو شاکرم که در جای جای این میهن اسلامی و مقدس همشه و در هر حال موجوداتی ریز بین و خداترس وجود دارند تا آنچه را که حتی فرشتگان از ثبت و ضبط آن عاجزند به صورت کاملا مولتی مدیا ذخیره می کنند و در روز مبادا پلی بک می کنند.تبارک الله خداوند همه ما رو به صراط مستقیم دعوت کند.حالا کی رفته بودین اوونجا؟؟ببینم کاری میتونید بکنید که عین قضیه پارک آب و آتش بشه؟؟ بعد تو اخبار بیان صورتتونو شطرنجی کنه و بگه : تعدادی از افراد باند مخوف معروف به نو اندیشان که تحت حمایت مستقیم موصاد و سی آی ای و ام آی 6 قرار داشت و بارها و بارها با ارزشهای مقدس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ستیز آمده بودند با تلاش سربازان گمنان صاحب الزمان دستگیر شدند. 4شنبه رفته بودیم آقا یوسف،یاد کیوان انداختیم جات خیلی خالی بود
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 خو برو بگوووووووو زوددددبه منم لینک بده! حالا ببینم چی میشه!بستگی به سخنان گوهر بارت داره! برو سخنان گوهر بارم رو نوشتمنیای دعوا اسی،فروغ به عشقت میگه اسمارتیز خور،همینجوری وایسادی؟منو باش که به یه سیب زمینی دل بستم 9
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اسی،فروغ به عشقت میگه اسمارتیز خور،همینجوری وایسادی؟منو باش که به یه سیب زمینی دل بستم چیکار کنم ملوسکم؟ تو چند نوبت که توی رقص خواستم بهت نزدیکتر بشم خودتو از من دریغ کردی. یک کم از فروغ فعلا کتک بخور تا وقتی یک چشمه اومدم سریع خودت تا تهش بری. 7
ارسالهای توصیه شده