HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 هیلدا رو دارم...اون یکی رو رد کن بیاد... فرستادم برات 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 آهان از اون لحاظ؟آره،کلا هممون به هم رفتیم بالاخره 2 سری عکس رسید دستم تا حالا این همه عکس تار و یه وری رو یه جا ندیده بودم،هیلدا کلا رو ویبره بودی و ازمون عکس انداختی؟ من تو عکسا یا پاهام نیست یا دستام حمیدشهرساز اون چه سابجکتیه زدی برا ایمیل من آخه اصل حالش به همون سابجکتشه بالام جان هرچی عکس خووبه رو من گرفتما
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 هیلدا رو دارم...اون یکی رو رد کن بیاد... چیو رد کن بیاد بابا!! اونا فقط عکسایی که سی اف دی توش بودن رو فرستادم با پسر مردم چیکار داری آخه؟؟ میل بده اگه تو عکسی بودی بفرستم برات!!! 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اصل حالش به همون سابجکتشه بالام جان هرچی عکس خووبه رو من گرفتما آره عکسات باحال بود،مث خودت بالام جان چیو رد کن بیاد بابا!! اونا فقط عکسایی که سی اف دی توش بودن رو فرستادم با پسر مردم چیکار داری آخه؟؟ میل بده اگه تو عکسی بودی بفرستم برات!!! تو روابط خانوادگی ما دخالت نکن هاداداششم:vahidrk: 2
کتایون 15177 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 چیو رد کن بیاد بابا!! اونا فقط عکسایی که سی اف دی توش بودن رو فرستادم با پسر مردم چیکار داری آخه؟؟ میل بده اگه تو عکسی بودی بفرستم برات!!! بفرست واسه داداشم... تو روابط خانوادگی ما دخالت نکن هاداداششم:vahidrk: همینو بگوووووووووووو... ایششششششششششش:icon_razz: 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اولین فیلم منتشر شده از رقص عاشقانه دو دلداده در مینی بوس حامل نواندیشان ( اسی و خواهرزاده بنده) این فیلم تاکنون در یوتیوب 8 میلیارد بازدید کننده داشته ! یعنی یه چیزی بیشتر از جمعیت کره زمین !، این یعنی که فضایی ها هم آرههههه!:persiana__hahaha: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اولین فیلم منتشر شده از رقص عاشقانه دو دلداده در مینی بوس حامل نواندیشان ( اسی و خواهرزاده بنده) این فیلم تاکنون در یوتیوب 8 میلیارد بازدید کننده داشته ! یعنی یه چیزی بیشتر از جمعیت کره زمین !، این یعنی که فضایی ها هم آرههههه!:persiana__hahaha: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بدجنس. باور کن یه لحظه قلبم ریخت. :icon_razz: 5
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بدجنس. باور کن یه لحظه قلبم ریخت. :icon_razz: خوب خداروشکر غرض همین بود ک حاصل شد! 7
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اولین فیلم منتشر شده از رقص عاشقانه دو دلداده در مینی بوس حامل نواندیشان ( اسی و خواهرزاده بنده) این فیلم تاکنون در یوتیوب 8 میلیارد بازدید کننده داشته ! یعنی یه چیزی بیشتر از جمعیت کره زمین !، این یعنی که فضایی ها هم آرههههه!:persiana__hahaha: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهترین پست این تاپیک...دمت گرررررررررم یوحی اخرش بود 6
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 خوب خداروشکر غرض همین بود ک حاصل شد! :evilsmile: اگه من دیگه به یک دونه از پاستیل های بدمزت لب زدم. 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اولین فیلم منتشر شده از رقص عاشقانه دو دلداده در مینی بوس حامل نواندیشان ( اسی و خواهرزاده بنده) این فیلم تاکنون در یوتیوب 8 میلیارد بازدید کننده داشته ! یعنی یه چیزی بیشتر از جمعیت کره زمین !، این یعنی که فضایی ها هم آرههههه!:persiana__hahaha: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خالهههههههههههههههههه گفتم لو رفت ها 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اگه من دیگه به یک دونه از پاستیل های بدمزت لب زدم. بترکی حالا که همشو خوردی میگی دیگه نمیخوری؟! سهم اسی رو هرکس خواست بگه یدونه پاستیل اضافه میمونه از این به بعد! خالههههههههههههههههههگفتم لو رفت ها 5
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 همه ریختین سر اسی بیچاره؟ چند نفر به یکی دو نفر؟ انجمن حمایت از حقوق پایمال شده مردان توسط زنان رو نداریم تو انجمن؟ 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بترکی حالا که همشو خوردی میگی دیگه نمیخوری؟! سهم اسی رو هرکس خواست بگه یدونه پاستیل اضافه میمونه از این به بعد! بده ش به من یوحی جونم کوفت هم به اون نده 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سهم اسی رو هرکس خواست بگه یدونه پاستیل اضافه میمونه از این به بعد! من من :shad::shad::shad::shad::shad: 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بده ش به من یوحی جونم کوفت هم به اون نده باشه فروغ ژونم همش برا خودت انقد زیاد خورد که فک کنم بتونم به همه یکی اضافه بدم من من :shad::shad::shad::shad::shad: به تو هم میرسه 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 ترسوها رو تو رو خدااااااااااااا بترکی حالا که همشو خوردی میگی دیگه نمیخوری؟! سهم اسی رو هرکس خواست بگه یدونه پاستیل اضافه میمونه از این به بعد! سهمش رو بده به شریک زندگیش همه ریختین سر اسی بیچاره؟چند نفر به یکی دو نفر؟ انجمن حمایت از حقوق پایمال شده مردان توسط زنان رو نداریم تو انجمن؟ دکتر:icon_razz:ما خودمون حریف اینا میشیمتو اونجا وایسا مصدومها رو معالجه کن 3
hilda 13377 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 توروخدا نگاشون کن من رفتم جلسه توجیهی طرح نهاییم تموم شد اومدم شما هنوز دارین خرعبلات میگین چتونه این سری ؟ کاش تو همون ماشین حمید و داده بودم دست اسی قال قضیه کنده شده بود 4
ارسالهای توصیه شده