Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 جیگرتو خام خام. :boos: همون رقص باعث شده به دلم بشینی. مخصوصا اون لحظه که دست انداختم دور گردنت و چشم تو چشم شدیم. واقعا توی یک دنیای دیگه ای سیر میکردم. میخوام هر روز بیام ببینمت. ولی وقتی عشوه میایی خیلی با نمک میشی، عین هلو انجیری میخواهی بری تو گلو. خیلی خودم رو نگه داشتم که ازت....نگرفتم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حرکاتی جایگزین در فکرش باش به جای طناب و.... تو اول بگو تو مشهد پشت سر ما چیا میگفتی،بعدا.سر میز غذا روت نشد بگی،اینجا بگو. در ضمن اون شاه مزه جوجه کباب را هم خوردی و تنها کسی که به ما نداد تو بودی. اینقدر هم دور و برم عشقم پرسه نزن. خودت رو مرده بدون 5
nazfar 8746 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 برو سخنان گوهر بارم رو نوشتمنیای دعوا اسی،فروغ به عشقت میگه اسمارتیز خور،همینجوری وایسادی؟منو باش که به یه سیب زمینی دل بستم واه چرا دعوا؟ جرف خاصی نزدی! اتفاقاً عینکی هم بودم ولی لایزک کردم! در مورد قد شرمنده! یه کوشولو شبیه شما بودیم دیگه! در خصوص سبزه نبودنم هم خودم عاشقشم!حرفیه؟ 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 چیکار کنم ملوسکم؟ تو چند نوبت که توی رقص خواستم بهت نزدیکتر بشم خودتو از من دریغ کردی. یک کم از فروغ فعلا کتک بخور تا وقتی یک چشمه اومدم سریع خودت تا تهش بری. تو همش روابط کاریتو با زندگیمون قاطی میکنی نیمیشه جلو همه تو اتوبوس که،اون راننده ی مست چی میگه؟ ولی خوجحالم که اجازه دادی توی کوفه حَد ت بزنم عشگممیسی که عکسمم سانسور کردی،دیگه بهت نیمیگم دیب دمینی 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 واه چرا دعوا؟جرف خاصی نزدی! اتفاقاً عینکی هم بودم ولی لایزک کردم! در مورد قد شرمنده! یه کوشولو شبیه شما بودیم دیگه! در خصوص سبزه نبودنم هم خودم عاشقشم!حرفیه؟ نه خواستم بگم سلام به جاوید برسون،حرفی نیس 1
nazfar 8746 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 نه خواستم بگم سلام به جاوید برسون،حرفی نیس دارم سلام خیلیارو میرسونم... واسه شما مخصوص میرسونم:gnugghender: 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 خودت رو مرده بدون اسی جونم این نره...(آقای محترم) چی میگه؟ بگو تا فلکت نکردم 4
MechJJ 11369 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 من دیگه دارم بالا میاررررررررررررررم :ws28: منم همینجور:ws28: میخواستم پست ندم تو روابط زناشویی خللی وارد نشه این تیکه آخر لوس شدن حمید روده واسم نموند از بس خندیدم. 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 من دیگه دارم بالا میاررررررررررررررم :ws28: بیگیر اونور سرتو،ما داریم گونی گونی لاو میریزیم این وسط 1
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اسی جونم این نره...(آقای محترم) چی میگه؟بگو تا فلکت نکردم کوفت بگیری، پروفایلم کلا شده مردونه. پیام خصوصی و نقل قول هام همه مردونه است . دست بردارین از سر من. ولش کن عشقم، مهریه اش رو میخواد. من بهش گفته بودم عمو سبزی فروش من تُرُب میخوام،تو رو یه ربع میخوام، اما نمیفهمید. 7
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اسی خودت رو مرده بدون الهی عشقم خودتو ناراحت نکن واسه بچه خوب نیست. اون حمید زودگذره، تویی که واسم میمونی. :boos: 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 کوفت بگیری، پروفایلم کلا شده مردونه.پیام خصوصی و نقل قول هام همه مردونه است . دست بردارین از سر من. ولش کن عشقم، مهریه اش رو میخواد. من بهش گفته بودم عمو سبزی فروش من تُرُب میخوام،تو رو یه ربع میخوام، اما نمیفهمید. منم صندوق پیامهام پر شده آهان،خوب گفتی بهش،چون من حس هفتمم داشت بهم میگفت اسی خیانت کرده بهت حلقمون رو تو اون انگشت کوفتیت بنداز که هی نیان سراغت،هزار بار بهت گفتم من از اطرافیان میترسم،میگی خیالت تخت 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 الهی عشقم خودتو ناراحت نکن واسه بچه خوب نیست. اون حمید زودگذره، تویی که واسم میمونی. :boos: ببند اون دَک و دُنجتو:vahidrk:جلو من داری کیو ماچ میکنی؟ دیروز همینو به من نگفتی؟:vahidrk:هی گفتی حمید صفا وجود خارجی نداره،تو برام مهمیهی بع بعی ساده لوح که گول این شیاد رو خوردی 6
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 کوفت بگیری، پروفایلم کلا شده مردونه.پیام خصوصی و نقل قول هام همه مردونه است . دست بردارین از سر من. ولش کن عشقم، مهریه اش رو میخواد. من بهش گفته بودم عمو سبزی فروش من تُرُب میخوام،تو رو یه ربع میخوام، اما نمیفهمید. اینا رو با منی؟
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اخه من یبار اینجوری تو دانشگاه خندیدم همه گفتن مسعود خودتییییییییی ؟ گفتم خو مگه چیه ؟ گفتن تو اینقدر ساکتی بهت نمیخورد اینجوری بخندی ! اخه من کلا دو حالت دارم ! حالت اول شناسایی افراد و یاد گرفتن اخلاقشونه که یه موقع یه حرفی نزنم که ناراحت بشه بعد تو مرحله دوم شروع به حرف زدن میکنم و میخندم و شوخی میکنم ! فکر کنم با این سالی 1 میتینگی که میام تا 10 سال دیگه وارد مرحله اول بشم اما تو اینترنت زودی میرم مرحله دوم ما کلا با یه مرحله (سایلنت بودنت )رفتیم غول مرحله آخرت 1
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 ببند اون دَک و دُنجتو:vahidrk:جلو من داری کیو ماچ میکنی؟دیروز همینو به من نگفتی؟:vahidrk:هی گفتی حمید صفا وجود خارجی نداره،تو برام مهمیهی بع بعی ساده لوح که گول این شیاد رو خوردی بابا مگه اون شعر شهرام آذر از گروه سندی رو نشنیدی؟ میگه یه نظر حلاله پسر دیگه اون چادرو بردار، اگه تو بشی عروس مادرُم والا چه خوبه، اگه هیچی ندارُم دلم به گرمای جنوبه......:hapydancsmil: من از همه فقط یک نظر میگیرم، سعی کن بهم برسی تا بیشتر بهت نظر کنم. 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بابا مگه اون شعر شهرام آذر از گروه سندی رو نشنیدی؟ میگه یه نظر حلاله پسر دیگه اون چادرو بردار، اگه تو بشی عروس مادرُم والا چه خوبه، اگه هیچی ندارُم دلم به گرمای جنوبه......:hapydancsmil: من از همه فقط یک نظر میگیرم، سعی کن بهم برسی تا بیشتر بهت نظر کنم. پ چرا اون شعر جدیدشو حفظ نیستی بی حیااونا که به نفعته حفظ میکنی؟ اینم حفظ کن تحقیق کرده ننم سیتو خیلی،امشو خونتونیم سی امر خیری،بعدشم میگه ابروتو بردار که بریم محضر:hapydancsmil:سِجِلتُو بیار که بریم محضر:hapydancsmil:بوققققققققققق هی به من میگی این هفته بریم محضر،بعد زنگ میزنی میگی گرفتارمحداقل بذار ابرومو بردارمتو خودت آخوندی،دیگه برا چی بریم محضر آخه شیاددیگه دوجت ندالم ای تیر بره به اون نظرت 8
nazfar 8746 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بابا مگه اون شعر شهرام آذر از گروه سندی رو نشنیدی؟ میگه یه نظر حلاله پسر دیگه اون چادرو بردار، اگه تو بشی عروس مادرُم والا چه خوبه، اگه هیچی ندارُم دلم به گرمای جنوبه......:hapydancsmil: من از همه فقط یک نظر میگیرم، سعی کن بهم برسی تا بیشتر بهت نظر کنم. ازونجا که تالار رفع شبهاتم دسترسی بهش پولی شده من یه شبهه دارم حاجی شما که این همه سرت توی درس و مشقته چجوری وقت کردی این همه آهنگ مستهجن! حفظ کردی؟همه رو هم قشنگ با صداگذاریشم میذاره شیطون 9
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 ازونجا که تالار رفع شبهاتم دسترسی بهش پولی شده من یه شبهه دارم حاجیشما که این همه سرت توی درس و مشقته چجوری وقت کردی این همه آهنگ مستهجن! حفظ کردی؟همه رو هم قشنگ با صداگذاریشم میذاره شیطون مهمترین درس و مشق ما بررسی انواع و اقسام راه های نفوذ شیطان بوده و هست و خواهد بود. :zadan: در کنارش دروس دنیوی رو هم نگاه میندازیم. این hamid.cfd دقیقا مثل قُطام میمونه،توی کوفه شهرک سینمایی هم مدام میرفت پشت نخل های خونه قطام اینا و برام دالی میکرد و در دل من محبت شکوفه میزد. همونجا خواستیم نماز ظهر را هم بخونیم اما اینقدر از جلومون رد شد که چند بار تجدید وضو کردیم........ :icon_razz: هیچ وقت نباید شیطان رو دست کم گرفت. 6
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 راستی من تو رستوران فکر کردم که ممرضا داره 17تومن از هر نفر میگیره،گفتم برو بچ کره ها و پیاز ها رو هم برید بالا که ضع خرابه،نفری 17 تومن دارن میگیرن حمید شهرساز(این بچه سوسول{رهگذر قزوینی}) هم که از پیاز متنفر بود ولی اسی راست میگه رقصیدنش خیلی جوک بودمیخواست اسی رو گاز بگیره الان بزنم لهت کنم؟؟؟ 1
ارسالهای توصیه شده