*mini* 37779 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 آخیش، بالاخره اولیش رسید. (کم کم تلافی من داره شروع میشه) چه صورتاشونم با رنگ لباساشون ست کرده.....خدا نکشتت مردم از خنده 2
MechJJ 11369 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ای بشکنه دستت اسی اااااا خب چرا نگفتید؟!!!!!!!!! چایی ما موند کلا!!! به هرکی گفتیم میخوری یا داشت میخورد یا گفت نمیخوام! دیگه حمید چرخونده بود نمیدونستیم شمارو قال گذاشته چرا واسه من پیام نقل قول نمیاد دیگه بش گفتیم منتها لیوان نبود دیگه :دی خیلی هم هوس نکرده بودیم دیگه بیخیال شدیم. 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 چرا واسه من پیام نقل قول نمیاد دیگهبش گفتیم منتها لیوان نبود دیگه :دی خیلی هم هوس نکرده بودیم دیگه بیخیال شدیم. نه بود.. واسه ما فقط دوتاش استفاده شد بقیش تمیز مونده بود :دی 1
MechJJ 11369 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 نه بود.. واسه ما فقط دوتاش استفاده شد بقیش تمیز مونده بود :دی شما میز بغل ما بودین دیگه؟ همون مال ما بود حمید داد بتون:دی الان دلم چایی خواست 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 شما میز بغل ما بودین دیگه؟همون مال ما بود حمید داد بتون:دی الان دلم چایی خواست نه ما از اون برنداشتیم از سینی خودمون خوردیم عذاب وجدان گرفتم :icon_pf (34): 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 یکی بره این اسمارتیز خور رو پیدا کنهههه معلوم نیست کجاست!! :)))) 4
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 تور بعدی مسابقه فوتبال هست.(ستاد زیر پا گذاشتن قوانین تالار) هرکی بلده به ما بگه !!! توپ جمع کن نداریم و برانکارد. من میشم برانکارد:ws28: عکسای 5 تنم به من بدینبه مرگ جفت بچه هام دیگه همشو کامل بهتون میدم کسی عکسای اونا رو نداره ؟ من برات فستادم عکس؟؟؟
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 یادمه یه عکس دم خونه مریم مقدس دسته جمعی گرفتیم که دادیم لیدر گرفت ، اونم نه یکی نه دوتا سهههه تا گرفت اون با دوربین کی بود؟:JC_thinking: اونم بدین پک من کامله دوربین اوری بوود گفت خیلی بد افتاده عکساش 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 رد کن بیادمن و مسعود چایی نخوردیم حمید نامرد برداشت برد واسه دخترا ریخت دیگه واسه ما نیاورد
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بنده خدا این لیدره هی گفت آقا نرو بالا نرو اینجا زود تخریب میشه ولی کو گوش شنوا 12
کتایون 15177 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اااااا خب چرا نگفتید؟!!!!!!!!! چایی ما موند کلا!!! به هرکی گفتیم میخوری یا داشت میخورد یا گفت نمیخوام! دیگه حمید چرخونده بود نمیدونستیم شمارو قال گذاشته دروغ میگیییییییییییییییییییییییی.... من اون همه خودمو به در ودیوار زدم چرا هیچکس به من توجه نکرد پس... یعنی سرنوشت اون چایی چی شد؟!!!! عکسی هم از پنج تنتون دارین که بزنیم بالای هیئتمون؟ چه هیئتی میشه اون هیئت لامصب... شما میز بغل ما بودین دیگه؟همون مال ما بود حمید داد بتون:دی الان دلم چایی خواست سعییییییییییییید نگوووووووووووووو منم میخواااااااااااااااااااام... 9
Anooshe 11040 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 عکسی هم از پنج تنتون دارین که بزنیم بالای هیئتمون؟ داریم نمیدیم 3
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 چه هیئتی میشه اون هیئت لامصب... داریم نمیدیم یعنی واقعا هیچکدوم از این 5 تن به هیچی معتقد نیستن. :icon_pf (34): ارزش های مارو هم همه جا زیر سئوال بردن و میبرن. 2
کتایون 15177 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 یعنی واقعا هیچکدوم از این 5 تن به هیچی معتقد نیستن. :icon_pf (34): ارزش های مارو هم همه جا زیر سئوال بردن و میبرن. ما به خیلی چیزا معتقدیم تا منظورت چی باشه....... 3
*mini* 37779 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 شما میز بغل ما بودین دیگه؟همون مال ما بود حمید داد بتون:دی الان دلم چایی خواست میز بغلتون ما بودیم عجب چایی بود واقعا ولی حمید عروسِ خوبی نمیشه....با اوون چشاش آدمو زهرِ ترک میکنه 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 یعنی واقعا هیچکدوم از این 5 تن به هیچی معتقد نیستن. :icon_pf (34): ارزش های مارو هم همه جا زیر سئوال بردن و میبرن. ما به خیلی چیزا معتقدیم تا منظورت چی باشه....... راست میگه اول باز کن ببینیم اعتقاد به چی منظورته ؟ 2
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 ما به خیلی چیزا معتقدیم تا منظورت چی باشه....... راست میگه اول باز کن ببینیم اعتقاد به چی منظورته ؟ اول سه اصل دین : توحید، معاد، نبوت سپس فروع دین : امامت ،جهاد، امربه معروف و نهی از منکر،نماز،خمس،جهاد و...... به چی معتقدین شما گروهک انحرافی که نام 5 تن را برای خودتون گذاشتین؟ 3
کتایون 15177 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اول سه اصل دین : توحید، معاد، نبوتسپس فروع دین : امامت ،جهاد، امربه معروف و نهی از منکر،نماز،خمس،جهاد و...... به چی معتقدین شما گروهک انحرافی که نام 5 تن را برای خودتون گذاشتین؟ خب یگانه ایم دیگه، این از توحیدش... معادم که خب ما هر جا بریم به هم برمیگردیم... نبوتم که دیگه پرسیدن نداره...:vahidrk: بیا این از اصولش...فروعشم خودمون باید پایه گذاری کنیم..ناسلامتی 5 تنییییییییییییییم... 7
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اول سه اصل دین : توحید، معاد، نبوتسپس فروع دین : امامت ،جهاد، امربه معروف و نهی از منکر،نماز،خمس،جهاد و...... به چی معتقدین شما گروهک انحرافی که نام 5 تن را برای خودتون گذاشتین؟ خب یگانه ایم دیگه، این از توحیدش...معادم که خب ما هر جا بریم به هم برمیگردیم... نبوتم که دیگه پرسیدن نداره...:vahidrk: بیا این از اصولش...فروعشم خودمون باید پایه گذاری کنیم..ناسلامتی 5 تنییییییییییییییم... فروعش هم یه نقطه میذاری میشه فروغ...حله؟؟؟؟ 6
کتایون 15177 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 فروعش هم یه نقطه میذاری میشه فروغ...حله؟؟؟؟ ای جون ای جون... تو خود اصلیییییییییییییی 1
ارسالهای توصیه شده