Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 ای جون ای جون...تو خود اصلیییییییییییییی کتی همینجوری بدجوری خرابتم! خرابترم نکننننننننننن 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 برای هر عکس با 3 تا دوربین عکس می گرفتین تا الان فقط عکسای حمیدشهرساز به من رسیده بقیش کو ؟ 3
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 میز بغلتون ما بودیمعجب چایی بود واقعا ولی حمید عروسِ خوبی نمیشه:icon_razz:....با اوون چشاش آدمو زهرِ ترک میکنه
hilda 13377 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بنده خدا این لیدره هی گفت آقا نرو بالا نرو اینجا زود تخریب میشه ولی کو گوش شنوا این دو تا رو من ادم کردم پری روز تا نزدیک خونه دیدمشون ! هر جا میرفتم اینا بودن میخندیدن به من ولی اگه نبودن خدایی خوش نمیگذشت تو مترو 2
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 و اینک توجه شما را جلب میکنم به عکسی زیبا......!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره ی 1:معروف به پاستیل انجمن(شییییییییییییره) شماره 2:معروف به مظلوم انجمن(شیییییییییره) شماره 3:معروف به صاحابای تور گردشگری() شماره 4: معروف به خواهران انجمن(سوووراخه) شماره 5:معروف یه بی اعصاب انجمن(یه وقت با خانوم عکاسه اشتباهی نگیریدا) شماره 6:معروف به عشق بی اعصاب انجمن(شکلک سبز یاهووو) شماره 7:معروف به بوووق پیتزا شماره 8:معروف به فروع پنج تن بقیه دوستان هم لقب خوبی براشون پیدا نکردم مار گیر انجمن هم در حال عکاسی است 15
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 منظورش اون یکی حمید بود.تو خیالت راحت.عروس خوبی میشی
M_Archi 7762 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 دروغ میگیییییییییییییییییییییییی....من اون همه خودمو به در ودیوار زدم چرا هیچکس به من توجه نکرد پس... یعنی سرنوشت اون چایی چی شد؟!!!! نفهمدیدیم بخدا صاحابش اومد با خودش برد و احتمالا ریخت دور! 3
کتایون 15177 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 نفهمدیدیم بخدا صاحابش اومد با خودش برد و احتمالا ریخت دور! وا مصیبتااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1
hilda 13377 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بچه ها مردم تا اپ شد لینکشو ازم بگیرین گفتن اینجا نذارم تو روحتون دسته جمعی که انقدر عکس گرفتین 70 مگه 7
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 خوش به حالتون. تو پاییز که بیکار بودم و هی میگفتم بیایین هیچی تور نبود،حالا که کلی گرفتار شدم،همش بیرون میرن. این کار نمیذاره ما دیگه هیچی میتنیگ بریم. خیلی بامزه تعریف کردین،مخصوصا قسمت دگرباش. بیچاره نگار جونم رو چقدر متهم کردن. 7
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 خوش به حالتون.تو پاییز که بیکار بودم و هی میگفتم بیایین هیچی تور نبود،حالا که کلی گرفتار شدم،همش بیرون میرن. این کار نمیذاره ما دیگه هیچی میتنیگ بریم. خیلی بامزه تعریف کردین،مخصوصا قسمت دگرباش. بیچاره نگار جونم رو چقدر متهم کردن. 2 تا عاشق و معشوق کم بودن شمام اومدی؟؟؟ 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بچه ها می دونم همه خیلی گل و خوب هستین فقط برای یاداوری می گم عکس دسته جمعی که من توش باشم خواهشا تو فیس بوک نزارین 11
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بچه ها می دونم همه خیلی گل و خوب هستین فقط برای یاداوری می گم عکس دسته جمعی که من توش باشم خواهشا تو فیس بوک نزارین البته احتیاط خیلی خوبه و این هم حق هرکسی هست که در مسائل شخصی خودش تصمیم بگیره. اما اینقدر جامعه از این چیزها پر هست، که اینها جلوش هیچه. امروز دیگه مثل گذشته نیست که عکس کسی به درد کس دیگه ای بخوره. از بس فتوشاپ و موبایل و... هست که. 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 بچه ها می دونم همه خیلی گل و خوب هستین فقط برای یاداوری می گم عکس دسته جمعی که من توش باشم خواهشا تو فیس بوک نزارین اگه دیدی کسی بدون اجازه گذاشته حتما اطلاع بده 6
M_Archi 7762 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 البته احتیاط خیلی خوبه و این هم حق هرکسی هست که در مسائل شخصی خودش تصمیم بگیره.اما اینقدر جامعه از این چیزها پر هست، که اینها جلوش هیچه. امروز دیگه مثل گذشته نیست که عکس کسی به درد کس دیگه ای بخوره. از بس فتوشاپ و موبایل و... هست که. ببین کی داره به کی میگه!!!! 4
MechJJ 11369 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 :hapydancsmil: کجا بودی مهندس؟ گوشیت شارژ شد؟ از حمزه چه خبر؟ 5
bme.masood 5832 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 کجا بودی مهندس؟گوشیت شارژ شد؟ از حمزه چه خبر؟ من امروز رسیدم مشهد ! تا چندتا مهمونی رفتم شب شد و حالا هم که در خدمت شمام ;) اره رفتم خونه سریع شارژ کردم . اونم خوبه ، خیلی بهش خوش گذشته بود ازم خواست که از تمام دوستان واسه مهربونی و مهمون نوازیشون تشکر کنم واقعا خیلی بهمون خوش گذشت 14
hilda 13377 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 کجا بودی مهندس؟گوشیت شارژ شد؟ از حمزه چه خبر؟ همزه حروف ناخوانا 2
ارسالهای توصیه شده