M!Zare 48041 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 توروخدا نگاشون کن من رفتم جلسه توجیهی طرح نهاییم تموم شد اومدم شما هنوز دارین خرعبلات میگین چتونه این سری ؟ کاش تو همون ماشین حمید و داده بودم دست اسی قال قضیه کنده شده بود سخت نگیر دختری.....تا شب مهلت دارن هیلدا اینا عکس بود گرفته بودی یا شکار صحنه ها:icon_pf (34): 6
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دکتر:icon_razz:ما خودمون حریف اینا میشیمتو اونجا وایسا مصدومها رو معالجه کن سعی کن مصدوم نکنی تا جایی که میتونی فقط نیتت آخرت باشهپس فردا بچه هاشون میان ازت انتقام می گیرناااااااااا از ما گفتن
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 توروخدا نگاشون کن من رفتم جلسه توجیهی طرح نهاییم تموم شد اومدم شما هنوز دارین خرعبلات میگین چتونه این سری ؟ کاش تو همون ماشین حمید و داده بودم دست اسی قال قضیه کنده شده بود الان توجیهت کردن؟ مث که هنو توجیه نشدیا
hilda 13377 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سخت نگیر دختری.....تا شب مهلت دارن هیلدا اینا عکس بود گرفته بودی یا شکار صحنه ها:icon_pf (34): عکسای دوربین خودم اون دسته جمعیا بود واونایی که سر نهار بود و تو ماشینیا که جز نهار شما تو هیچ کدومش نبودی بقیه شکار صیحنه ها مال دوربین بقیه بود که سلکشن گذاشته بودم 2
M!Zare 48041 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 عکسای دوربین خودم اون دسته جمعیا بود واونایی که سر نهار بود و تو ماشینیاکه جز نهار شما تو هیچ کدومش نبودی بقیه شکار صیحنه ها مال دوربین بقیه بود که سلکشن گذاشته بودم من فقط دستم به عکاس عکس یوحنا با کلاه الهام حمیدی برسه یه عکسی بود که در دکور مریم مقدس گرفتیم..هنوز به دست من نرسیده...عکاسش کی بود؟ 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 توروخدا نگاشون کن من رفتم جلسه توجیهی طرح نهاییم تموم شد اومدم شما هنوز دارین خرعبلات میگین چتونه این سری ؟ کاش تو همون ماشین حمید و داده بودم دست اسی قال قضیه کنده شده بود هیلدا جون اینجوری یه موضوع دیگه برای ادامه بحث میومد دستمون اونوقت دیگه دونه دونه موهاتو میکندی از سرت! من فقط دستم به عکاس عکس یوحنا با کلاه الهام حمیدی برسه یعنی اون عکس من الان دست همه هستاااااااااااااا اولا که کلاه زهره حمیدی بود نه الهام بعدشم اون دیگه چرا برا همه فرستاده شد! الان دیگه منو با زهره اشتباه میگیرن! 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بچه ها اون عکس دسته جمعی که رو پله ها گرفتیم..اقاهه اومد گرفت نیست؟؟ 5
hilda 13377 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 هیلدا جون اینجوری یه موضوع دیگه برای ادامه بحث میومد دستمون اونوقت دیگه دونه دونه موهاتو میکندی از سرت! یعنی اون عکس من الان دست همه هستاااااااااااااا اولا که کلاه زهره حمیدی بود نه الهام بعدشم اون دیگه چرا برا همه فرستاده شد! الان دیگه منو با زهره اشتباه میگیرن! دیگه قابل گفتن نبود 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بچه ها اون عکس دسته جمعی که رو پله ها گرفتیم..اقاهه اومد گرفت نیست؟؟ دست اورامان ه،ولی هنوز نتونسته ایمیلشو باز کنه که بفرسته... گویا زیاد هم جالب نشده... همونجا که 3 تا دونه اسمارتیز رو به فنا دادی؟ 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دست اورامان هگویا زیاد هم جالب نشده... همونجا که 3 تا دونه اسمارتیز رو به فنا دادی؟ دو تا بود.....گوشتو بیار : فوت کردم خوردمشون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکیش رو هم میخواستم بدم به خورد اسی نگرفت 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دو تا بود.....گوشتو بیار : فوت کردم خوردمشون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکیش رو هم میخواستم بدم به خورد اسی نگرفت قرار شد که کوفت هم ندیم بهش که 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دو تا بود.....گوشتو بیار : فوت کردم خوردمشون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکیش رو هم میخواستم بدم به خورد اسی نگرفت بترکی دخمل فوت نمیخواست که اونجا تمیس! بود مریم مقدس راه رفته بود فقز 7
M!Zare 48041 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 هیلدا جون اینجوری یه موضوع دیگه برای ادامه بحث میومد دستمون اونوقت دیگه دونه دونه موهاتو میکندی از سرت! یعنی اون عکس من الان دست همه هستاااااااااااااا اولا که کلاه زهره حمیدی بود نه الهام بعدشم اون دیگه چرا برا همه فرستاده شد! الان دیگه منو با زهره اشتباه میگیرن! بلاخره یه حمیدی بود دیگه 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 قرار شد که کوفت هم ندیم بهش که این واسه از این به بعده...بعدم مگه ول میکنه بابا.....شیکموئههههه 1
کتایون 15177 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اولین فیلم منتشر شده از رقص عاشقانه دو دلداده در مینی بوس حامل نواندیشان ( اسی و خواهرزاده بنده) این فیلم تاکنون در یوتیوب 8 میلیارد بازدید کننده داشته ! یعنی یه چیزی بیشتر از جمعیت کره زمین !، این یعنی که فضایی ها هم آرههههه!:persiana__hahaha: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وای خدااااااااااااااااااااااااایعنی این ته لامصبا بود دیگه... دو تا بود.....گوشتو بیار : فوت کردم خوردمشون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکیش رو هم میخواستم بدم به خورد اسی نگرفت فروغ یه اعترافی بکنم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون لحظه میخواستم بگم بده من، دیدم گذاشتی تو جیبت گفتم الان میندازیشون دور اصلا غم عالم اومد تو دلم 6
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سهم اسی رو هرکس خواست بگه یدونه پاستیل اضافه میمونه از این به بعد! بده به من بابا 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بچه ها اون عکس دسته جمعی که رو پله ها گرفتیم..اقاهه اومد گرفت نیست؟؟ اونو اوری با دوربین در پیتیش گرفته بود که میگ خوب نیوفتاده 1
hilda 13377 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 [FLASH=width=200 heigh=200] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Band - Ye Bade Khonak.swf[/FLASH] مکالمه ای اسی و حمید لب ساحل 6
ارسالهای توصیه شده