hilda 13377 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 جواب منو بدین این همه عکس جمعی گرفتیم من کوشم پس ؟ به هر کی میگم میگه عکس از من نیست بدین عکسامو خو 2
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 جواب منو بدین این همه عکس جمعی گرفتیم من کوشم پس ؟ به هر کی میگم میگه عکس از من نیست بدین عکسامو خو بدین عکساشو برای منم بفرستید 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عوضییییییییییییییییییییی :ws28: 5
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 جان بچه هاتون به من عکس بدین من تازه میخواستم الان از تو بخوام عکسهارو بدی. :icon_pf (34): کاملش دست شهرساز و انوشه و هیلداست. 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 من تازه میخواستم الان از تو بخوام عکسهارو بدی. :icon_pf (34):کاملش دست شهرساز و انوشه و هیلداست. من به این نتیجه رسیدم هیشکی منو دوست نداره اینهمه عکس رد و بدل شده هیچی که هیچی 3
hilda 13377 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 من تازه میخواستم الان از تو بخوام عکسهارو بدی. :icon_pf (34):کاملش دست شهرساز و انوشه و هیلداست.عکسای 5 تنم به من بدینبه مرگ جفت بچه هام دیگه همشو کامل بهتون میدم کسی عکسای اونا رو نداره ؟ 1
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 تور بعدی مسابقه فوتبال هست. (ستاد زیر پا گذاشتن قوانین تالار) هرکی بلده به ما بگه !!! توپ جمع کن نداریم و برانکارد. 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 یادمه یه عکس دم خونه مریم مقدس دسته جمعی گرفتیم که دادیم لیدر گرفت ، اونم نه یکی نه دوتا سهههه تا گرفت اون با دوربین کی بود؟:JC_thinking: اونم بدین پک من کامله 13
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 سیلاااااااااام دوستان یکی پول چایی من رو حساب کرد فراموش کردم بهش برگردونم اگر پیغام من رو میخونه سریعا به من مراجعه کنه تا من شب با ارامش سر بر بالین بذارم بدهکار نباشم جا داره ازحاجیه خانوم نه ببخشید حاجاقا اسی تشکر کنم بخاطر معرفی این تاپیک جهت حل این مشکل 11
MechJJ 11369 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 سیلاااااااااامدوستان یکی پول چایی من رو حساب کرد فراموش کردم بهش برگردونم اگر پیغام من رو میخونه سریعا به من مراجعه کنه تا من شب با ارامش سر بر بالین بذارم بدهکار نباشم جا داره ازحاجیه خانوم نه ببخشید حاجاقا اسی تشکر کنم بخاطر معرفی این تاپیک جهت حل این مشکل رد کن بیاد من و مسعود چایی نخوردیم حمید نامرد برداشت برد واسه دخترا ریخت دیگه واسه ما نیاورد 9
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 آخیش، بالاخره اولیش رسید. (کم کم تلافی من داره شروع میشه) 13
Yuhana 12780 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 رد کن بیادمن و مسعود چایی نخوردیمحمید نامرد برداشت برد واسه دخترا ریخت دیگه واسه ما نیاورد عیب نداره عوضش پاستیل خوردین 2
*mini* 37779 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 یادمه یه عکس دم خونه مریم مقدس دسته جمعی گرفتیم که دادیم لیدر گرفت ، اونم نه یکی نه دوتا سهههه تا گرفت اون با دوربین کی بود؟:JC_thinking: اونم بدین پک من کامله ما هم نیازمند یاری سبزتان هستیم...هر کی برام نفرستاده بیاد من ایمیلمو بدم پکِ شماره 2 هم کامل شه 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 آخیش، بالاخره اولیش رسید. (کم کم تلافی من داره شروع میشه) ای بشکنه دستت اسی رد کن بیادمن و مسعود چایی نخوردیم حمید نامرد برداشت برد واسه دخترا ریخت دیگه واسه ما نیاورد اااااا خب چرا نگفتید؟!!!!!!!!! چایی ما موند کلا!!! به هرکی گفتیم میخوری یا داشت میخورد یا گفت نمیخوام! دیگه حمید چرخونده بود نمیدونستیم شمارو قال گذاشته 10
Anooshe 11040 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 من چه بچه خوبی بودم هرکی عکس خواسته بهش دادم.. لُپ خودمو بکشم عکس های جمعی با دوربین ِ اورامان گرفته شد... هروقت اومد باید بریزیم سرِش عکسای 5 تنم به من بدینبه مرگ جفت بچه هام دیگه همشو کامل بهتون میدم کسی عکسای اونا رو نداره ؟ عکسای پنج تن از هر زاویه که بخوای همش دست ِ خودمه 10
Anooshe 11040 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ما هم نیازمند یاری سبزتان هستیم...هر کی برام نفرستاده بیاد من ایمیلمو بدم پکِ شماره 2 هم کامل شه مینی جان تو همین تاپیک ازت حلالیت میطلبم خودکارت دستم جا موند...... چقدرم رَووون بود خدایی.. حالا تا برنامه بعدی واست میذارمش گوشه گنجه 5
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 عکسای پنج تن از هر زاویه که بخوای همش دست ِ خودمه عکسی هم از پنج تنتون دارین که بزنیم بالای هیئتمون؟ 3
ارسالهای توصیه شده