Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ :ffuzma2nlljlasbauln مبارکه همه کاربرا و مدیرا و همکارا و فعالا و مدالدارا و متخصصا و اسپمرا و جدیدا و قدیمیا.... همّه!!!! 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ دوسالگی انجمن مبارک باشه... از مهدی هم تشکر میکنم که یادی هم از بچه ها رو فراموش نکرد.... امیدوارم که باز انجمن مثل چندماه پیش بشه چون یک مدتیه یکم جوش سنگین شده...... 8 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ منم تبریک میگم،امیدوارم روز به روز با کمک و تلاش همدیگه شاهد پیشرفت موفقیت انجمن و تمام کاربرا و مدیرایی عزیز باشیم خسته نباشید :icon_gol: جا داره از دوست خوبمون کامیار هم یادی کنم . روحش شاد روحشون شاد :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تفلد تفلد تفلدش مبالک مبالک مبالک تفلدش مبالک:shad::shad: بیا شمارو هوووووووووووووووف کن تا صد سال زنده باشیییییییییییییییییی:heartshape2::heartshape2::heartshape2: مبالکههههههههههههههههههههههههههه:happy::happy::happy: اخ جووووووووووووووووووووووووووووون...دوساله شدییییییییییییم:w330::w330::w330::w330: :aghosh::aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v جای کامیار و بقیه کسایی که پیشمون نیستن سبز:rose::rose::rose::rose: 13 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تبریِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِک:3384s: 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ شدیدا تبریک میگم به امید روزی که نواندیشان بتونه از همه سایت های مشابه یه سرو گردن بالاتر باشه. از محمد هم ممنونم که خیلی زحمت میکشه برای این انجمن 11 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک و خسته نباشید ب مدیرا و کاربرای خوب :wubpink: 10 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تبريك ميگم و از همه دوستان عزيز تشكر ميكنم. اميدوارم هميشه موفق و شاد باشيم. 11 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ ای دلبر من الهی صد ساله شوی در پهلوی ما نشسته همسایه شوی :w58: :2eaoapgxehimkak1y7eتولدت مبارک خونه مجازی من :2eaoapgxehimkak1y7e :4chsmu1:به صاحب خونشم تبریک میگم...ما که مستاجریم :4chsmu1: :heartshape2: تولدت مبــــــــــــارک 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ عید و امسال عیدی ندارم گزاشتی رفتی عزیزم من بی قرارررر ام به یاد Z!ZA Essi و................ که دیگر نیستن 9 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ خوبه....خوبه... مبارک باشه! فقط کاش تو سال سوم تغییرات بیشتری رو ببینیم... از جمله: تغییر نوع عضویت از شرایط کنونی به اشتراک بین حساب الکترونیکی. (به ممد توضیح دادم قبلاً) راه اندازی آموزش آنلاین نواندیشان.(در حال بررسی) تغییر در شیوه ی مدیریتی تالارها. (اینم در حال بررسیه) حذف کاربرانی که بیش از 6 ماه به سایت سر نزدن.(باعث افزایش انتخاب کاربران هنگام تعویض نام کاربری میشه) سعی بر بازگردوندن مدیران و کاربران ارزشمندی که از دست دادیم... تقویت آپلود سنتر نواندیشان به طریقی که از تمامی فایل ها پشتیبانی کنه...اونم تا بالای 50 مگ برای هر فایل! :smiley (18): لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ به به به 2 سالگی نواندیشان رو به همه نواندیشاها تبریک میگم...:shad: همگی خسته نباشین...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 8 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم امیدوارم آینده ای روشن و موفق پیش رو داشته باشه از همه مدیرا از ادمین گرفته تا همکار مدیر و متخصص و کاربر ویژه و ... اینا و از همه کاربرای انجمن که تلاش زیاد کردن و موجب شدن من چیزای خوب زیادی ازشون یادبگیرم بسیار سپاسگذارم. همین الآن فهمیدم اسی رفته .... :icon_pf (34): ..... امیدوارم همه اونایی که وجودشون برکت و حرفشون گوهر بود همیشه باشن اگر هم رفتن زود بیان تو جمع ماها :w139: شادی ، عزت و سرفرازیتان آرزو ست. 13 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ نواندیشان تولد دو سالگیت رو تبریک میگم 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم ایشالله عروسیش!!! محمد دقیقا امیر من 30روز بزرگتر از انجمنه! دی 9 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام منم تولد انجمن تبریک میگم.:happy: امیدوارم خیلی زود بزرگ بشه و پیشرفت کنه!!! 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به شما . 2 سال گذشت . سالهای دیگه هم خواهد گذشت ! خیلی ها بودن دیگه نیستن . خیلی هستن دیگه نخواهند بود . شیوه گذر ایام همین بوده و هست . البته این رسم دنیای حقیقی ه . تو دنیای مجازی همیشه احتمال بازگشت عزیزان هست . نوشتیم خطی تا ب یادگار ماند از ما، سخنی کوتاه . شاد باش ک زندگانی این است . واقعا پیشرفت خوبی داشتیم و مسلما در سال آتی پیشرفت های بهتر هم بدست خواهد آمد. با تشکر از تک تک شما دوستان و کادر مدیران محترم (دیگه شامل مدیر ارشد،همکار مدیر و مدیر و ... ) موفق و شاد و پیروز باشید . :flowerysmile: 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده