Mehdi.Aref 26782 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ یکسال دیگر از تأسیس رسمی انجمن نواندیشان گذشت. انجمنی که از ابتدا با اهداف عالی علمی و فرهنگی خود گام به عرصه جهانی اینترنت گذاشت .انجمن نواندیشان در سال دوم پیشرفت های زیادی را چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی حاصل نمود که می توان به موارد زیر اشاره کرد: ارتقای رتبه سایت در الکسا از 60هزار در ایران به 300 افزایش تعداد کاربران از حدود 19 هزار نفر به حدود 90 هزار نفر راه اندازی صفحه اصلی سایت خرید سرور اختصاصی تهیه مجلات تخصصی در تالارهای انجمن که مجلات برق، گرافیک و خانواده از جمله آنها می باشد راه اندازی سرویس خرید کارت شارژ آنلاین راه اندازی آپلودسنترعکس اختصاصی ایجاد تورگردشگری انجمن تمامی این پیشرفت ها مدیون زحمات و تلاش های مدیران و کاربران عزیز می باشد که نقش بسزایی در این پیشرفت ها داشتند و امیدواریم این روند در سال سوم خیلی بهتر هم ادامه داشته باشه و شاهد هرچه علمی تر شدن انجمن باشیم. در این هفته هم به مناسبت سالروز افتتاح انجمن خبرهای جدیدی به اطلاع دوستان خواهد رسید. جا داره در اینجا از دوستان عزیز تشکر و قدردانی به عمل بیارم که اسمای بسیاری از این دوستان در تاپیک تاریخچه مدیریتی نواندیشان آمده است و بعضی از این دوستان هم الان نیستن که از طریق یادی بشه ازشون. یه تشکر ویژه هم از مدیران ارشد که زحمات خیلی زیادی رو کشیدن و فشارهای زیادی هم متحمل شدن. یه تشکر و قدردانی هم از کاربرانی که زحمات زیادی رو کشیدن ولی اسمشون اون تاپیک نیست. شاید بعضی از دوستان رو من فراموش کنم و یادم بره که دوستان خوشحال میشم تو همین تاپیک یادآوری کنن. sefid barfi ، سارا-افشار ، بهار. ، Atre Baroon ، sookut ، gray ، niaz ، * Ven000s * ، ooraman ،setiya ، تینا ، Waffen ، El Roman ، SH E I KH ، لیلیان ، mohsen 88 ، goddess_s ، HaMiD.CFD ، hamid_shahrsaz ، armin.eleman ، samaneh66 ، bpcom ، سـارا ، golnar ، hilda ، Hossein.B، lady architect ، هادی ناصح ، کهربا ، kimia ، amin 202 ، Fo.Roo.GH ، zahra22 ، S.Tabassom ، bme.masood ، eder ، masoume ، Valentina ، Sepideh.mt ، M.R.Y.M ، mechjj ، hami_sani ، vahid hipodamus ، pooran.mehr ، zzahra ، Eng HVAC ، from_hell ، hamid_hisystem ، AFARIN ، اذین25 ، میلاد68 ، M_Archi ، bahram_first007 ، panoram ، amirgb ، alimec ، آرانوس ، Saman_88 ، jozef ، fargol_2408 ، ...Urbanist... ، @S!N ، *sepid* ، نسترن ، m f s ، حانی ، shirin.agro ، morta ، phyto ، Ssara ، Tulkas ، Gizmo ، خاله ، Hamed&Mahi ، اندیشه ، smmoosavian ، Yekta.M ، Esi-72 ، ~M~O~J~ ، sushianess ، *Mahla* ، مهران رضائیان ، طـــلا ، sadaf2samira ، chame ، atusa ، Babak.PHP ، Zeshto ، soudabe ، پیرهاید ، unique1366 و .... با آرزوی موفقیت تمامی نواندیشان عزیز در تمام مراحل زندگی 77 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من یادتون رفت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 20 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم به امید موفقیت های بیشتر:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:love070: 22 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم:wubpink: امیدوارم روز بروز شاهد پیشرفت انجمن باشیم 20 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من هم به نوبه خودم دومین سال افتتاح رسمی انجمن نواندیشان رو به همه دوستان تبریک میگم. امیدوارم شاهد پیشرفت های هرچه بیشتر انجمن به خصوص در زمینه های علمی و تخصصی باشیم. از خود مهدی، از همه مدیران و تمام کاربران عزیز هم تشکر میکنم که هرکس به نوبه خودش تلاش ها و زحمات زیادی رو برای انجمن کشیدن تا این انجمن دوسال خوب رو با فراز و نشیب هاش پشت سر بذاره و به جایی که الان هست برسه اینجا هم لینک تاپیک تاریخچه مدیریتی رو که مهدی گفت هم میذارم: تاریخچه مدیریتی نواندیشان 32 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ نواندیشانم دیگه داره بزرگ میشه کم کم..... منم به نوبه خودم تبریک میگم 20 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام وقتی میگن نواندیشان حس میکنم انگار بچه ای هستش که لحظه لحظه رشدش رو دیدم خیلی دوسش داشتم ودارم......:w36: از تک تک لحظاتش خاطره دارم.........(چه خوب وچه بد!) گاهی دلم واسه کسائی که قبلا پیشمون بودن خیلی تنگ میشه.... ممکنه یه زمانی برسه به هر دلیلی دیگه نتونم اینجا باشم ،اما جزئی از زندگی بوده وهست ... هیچ وقت نخواستم دل کسی رو بشکنم ،اما شاید ناخواسته اینکارو انجام داده باشم ، امیدوارم هرکس از من کدورتی داره من رو ببخشه ....... در اینجا دوستان جدیدی پیدا کردم،هرچند مجازی اما احساسشون واقعی بوده...... حالا برهر دلایلی ممکن بوده نتونن گاهی به من سربزنن ،اما خودم هر وقت بتونم بهشون سر میزنم، گاهی از فراموشی نیس ،فقط فقط از مشغله وناراحتی هستش که افراد دارند............(ایشالله همیشه تنشون سالم باشه) :4uboxsmiley: در اخر از کاربری یاد میکنم که همیشه تو خاطرمون میمونه Architect واسه شادیه روحش یه فاتحه بفرستین.......... و از همه مدیران وکاربرانی که تا این لحظه برای شکوفا شدن این انجمن تلاش کردند تشکر میکنم.............. :w14::w14::w14: 32 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام نی نی ما هم بالاخره دو ساله شد .. محمد جان حسابی خسته نباشی .. دیگه لازم نیست شیرش بدی :texc5lhcbtrocnmvtp8 شیر مادر فقط تا دوسالگی :2i1d1co: پوشکش هم نمیخواد بکنی .. دیگه خودش بزرگ شده میره دستشویی :2i1d1co: خدا به هممون بخشدش .. ایشالا اون دنیا دست هممون رو بگیره :icon_pf (17): از زحمات یکایک همراهان و هم شهریان گرامی به نوبه ی خودم تشکر می کنم . به امید آنکه روزی پاپیروس ما هم کتیبه ای شود جاوید ، باشد که در طول اعصار نسل های نواندیش بیایند و بخوانند و فاتحه ای روانه کنند . جا داره از دوست خوبمون کامیار هم یادی کنم . روحش شاد :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y با آرزوی بهترین ها برای نواندیش و نواندیشان :flowerysmile: 32 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تولدت مباررررررک انجمن :mbj6ivxkw3ccem7bie7 همگی خسته نباشید....:mbj6ivxkw3ccem7bie7 23 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ منم به نوبه خودم تبریک میگم ایشالا عمری باشه وسال دیگه هم باشم وتبریک بگم................. اما.............................. 19 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من هم تبریک میگم... انشاالله که همه موفق باشیم:hrqr6zeqheyjho1f9mx.. راستی من فردا که شما دارید جشن میگیرید باید 350000 تومن پول جاره خونه بدم 13 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من کو...؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ 2 ساله شد واقعا؟ تولدش مبااااااااااارکککک... چه جالب... برای من این جا تجربه ی جالبی بود چون اولین فرومی بود که عضو شدم و البته تقریبا آخریش... 14 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ مبارکه امیدوارم روز به روز بهتر شیم و سال بعد جزئ ده سایت برتر قرار بگیریم خدایا اعضای تلار فضای سبز رو هم زیادتر کن 15 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اسی هم که رفته ولی حیفه که اینجا اسمی نبریم هم تو تالار تخصصی خیلی فعال بود هم گفتگوی ازاد امیدوارم هر جا هست موفق باشه 10 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم دومین سال تاسیس رو :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 12 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم دو سالگی انجمن رو :2eaoapgxehimkak1y7e امیدوارم در سال آینده جزء 10 سایت برتر باشه :ha5t4lmd53df3cpu2lq:2eaoapgxehimkak1y7e 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ منم تبریک میگم امیدورام روز به روز بهتر بشیم... :wubpink: 10 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم :flowerysmile: به اینجا رسیدن انجمن در دو سال ، پیشرفت نسبتا خوبی بوده . ولی راه دراز است ... خسته نباشید میگم به محمد عارف 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده