M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیزی که به آشپزی علاقه مند هستند در این مطبخ هنر های خودشون رو به دوست داران این هنر نیز آموزش بدن....انواع اقسام غذاها و دسرها و نوشیدنی هایی که خودتون درست میکنید..و همچنین سفره آرایی .اگر همراه با تصویر هم که باشه چه بهتر اولین غذا سرآشپز :rezanassimi کباب دیگی سرآشپز:Fluid سوپ قارچ و مرغ سرآشپز:کتایون دلمه برگ سرآشپز:S.Tabassom کوکو سرآشپز: کتایون دلمه گوجه فرنگی سرآشپز:S.Tabassom املت قارچ سرآشپز:Venooos کوکو بادمجون سرآشپز:Pianist ساندویچ مرغ سرآشپز:rezanassimi کله پاچه سرآشپز:Sefid barfi غذای فوری با تن ماهی سرآشپز:S.Tabassom پاستا سرآشپز:کتایون املت مجردی سرآشپز:bahram_first007 کنجه ی لاری سرآشپز: Ssara کوفته تبریزی سرآشپز:سارا افشار کتلت مرغ سرآشپز:S.Tabassom اسم نداره! سرآشپز:CodePlus PIZZA سرآشپز:rezanassimi آش دوغ اردبیل سرآشپز:shirin.agro خورشت پیچاق قیمه اردبیل سرآشپز:shirin.agro بازهم یک غذای بی نام سرآشپز:Zina پنیر برشته سرآشپز:bahram_first007 سالاد ماکارونی سرآشپز:Mahnaz.D خورشت قارچ سرآشپز:S.Tabassom یک غذای ساده دانشجویی سرآشپز:peyman2133 26 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی مریمی تاپیک خیلی خوبیه... این جوری بچه ها تشویق میشن که آشپزی کنن... و لذتش رو درک کنن... 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی مریمی تاپیک خیلی خوبیه...این جوری بچه ها تشویق میشن که آشپزی کنن... و لذتش رو درک کنن... ممنون کتایون جان نظرت چیه..خودت شروع کننده باشی؟ 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون کتایون جاننظرت چیه..خودت شروع کننده باشی؟ مشکلی ندارم برای شروع کردن... اما خب غذاهایی که تا حالا درست کردم زیاد پیچیده نبوده... غذاهای سنتی ایرانی و فست فود های روتین... از کجا شروع کنم؟ 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مشکلی ندارم برای شروع کردن...اما خب غذاهایی که تا حالا درست کردم زیاد پیچیده نبوده... غذاهای سنتی ایرانی و فست فود های روتین... از کجا شروع کنم؟ طبخ کله پاچه چرب و طریقه تمیز کردن و بار گذاشتن. 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ طبخ کله پاچه چرب و طریقه تمیز کردن و بار گذاشتن. کله پاچه واستون ضرر داره حاج اقا... 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ طبخ کله پاچه چرب و طریقه تمیز کردن و بار گذاشتن. پختنش کاری نداره پاک کردنش دردسره ! پریشب خوردم _____________________ خیلی عالیه من حتما شرکت میکنم :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ کله پاچه واستون ضرر داره حاج اقا... نترس من طبق فرموده آغا،هر روز صبح میروم کوهنوردی. از ابتدا طرز طبخ کله پاچه + سیرابی را توضیح بدین. 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مشکلی ندارم برای شروع کردن...اما خب غذاهایی که تا حالا درست کردم زیاد پیچیده نبوده... غذاهای سنتی ایرانی و فست فود های روتین... از کجا شروع کنم؟ حالا که دوستان اصرار دارن..کله پاچه رو یاد بده..مراحل هم تصویری باشه دستور طبخ هر غذا به پست اول افزوده میشود. 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ایول من عاشق آشپزیم من گاهی دست بکار میشم و تو آشپزخونه یه چیزایی درست میکنم اینی که توضیح میدم خیلی سادست ولی چیز خوشمزه ایه که بد نیست یه بار امتحانش کنین. همون پوره سیب زمینیه که با پنیر پیتزا و ذرت و کالباس مخلوط شده... اول دوتا سیب زمینی بزرگ تو ظرف آب بریزین و با نمک زیاد آبپز کنین. بعد پوستشونو بگیرین و همشو بکوبین. میتونین از گوشکوب برقی استفاده کنین ولی از رنده استفاده نکنین که کشدار نشده. حالا سیبزمینی هارو روی اجاق بذارین و یه لیوان شیر آروم آروم بهش اضافه کنین تا رنگش یکم روشن بشه. حالا یه قالب 100 گرمی کره رو چند قسمت کنین و تو مخلوط بریزین و رو همون حرارت کم هم بزنین تا جذب سیب زمینی ها بشه. نوبت ذرت و کالباسه. یکم کالباس گوشت 90درصد و یه مقدار ذرت شیرین ترجیحا خارجی (ذرتای ایرانی پوستشون کلفته و یکم تلخ مزن) داخل مواد و از روی اجاق بردارین و هم بزنین تا حسابی مخلوط شه. مقدار این مواد سلیقه ایه.... حالا یه ظرف مثل پیتزا خوری یا یه چیز مشابه که خیلی گود نباشه بیارین و موادو داخلش بریزین. نوبت پنیر پیتزاست. باید از پنیر رنده شده استفاده کنین. روی مخلوطی که تو ظرف ریختین شیارای عمیق طولی بوجود بیارین و توشو با پنیر پر کنین و روشو دوباره با مواد بپوشونین. مثل لوله های پنیر که داخل مواد باشه. حالا روی موادم با پنیرزیاد بپوشونین و داخل فر بذارین. اگه از ماکروفر استفاده میکنین باید درجه ماکرو بیشتر از 450 نباشه وگرنه پنیری که داخلش هست بیرون میزنه. بهترین گزینه همون فر هست. انقدر بذارینش که روش طلایی بشه. آماده شد. خیلی خوشمزه میشه حالشو ببرین 17 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ کباب دیگی: مواد لازم:گوشت چرخ کرده،پیاز-نمک-فلفل-زردچوبه-سیب زمینی اول پیاز رو رنده کنید و با گوشت خوب ورز بدید،همچنین مقداری کمی زردچوبه و فلفل و مقدار مناسب نمک اضافه کنید.کاملا مواد رو با دست با هم مخلوط کنید...بهتره از قابلمه روی استفاده کنید.مواد رو مانند شامی کباب برداشته و بر دیواره های قابلمه بچسبانید،نصف نیم لیوانی نیز آب در قابلمه بریزید.و شعله گاز رو خیلی کم کنید و درب قابلمه رو بزارید.بعد از 20 دقیقه یک عدد سیب زمینی رو بصورت نگینی خرد کرده و در آب قابلمه بریزید.نیم ساعت بعد از اینکه سیب زمینی ها رو اضافه کردید..کباب آماده هست..اضافه کردن سیب زمینی ها هم کاملا سلیقه ای هست..ولی بهتون پیشنهاد میکنم امتحان کنید. 14 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ کله پاچه در تخصص من نیست... سوپ غذای مورد علاقه منه... اینم سوپ قارچ و مرغ: قارچ ها رو به صورت عمودی خرد کنین و با یه مقدار روغن سرخ کنین... مرغ رو که اصولا بال و گردنه رو با پیاز که قبلا سرخ شده و هویچ خرد شده و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و نمک و زرد چوبه تفت بدین... بعد حدود نصف لیوان آب به این مواد اضافه کنین... آرد رو توی یه قابلمه با کره تفت بدین و بهش نمک و فلفل اضافه کنین...کم کم و در حال هم زدن شیر رو بهش اضافه کنین طوری که محلول یکنواختی به دست بیاد... دو ترکیب قبلی رو به این محلول آضافه کنین... وقتی غلظت سوپ به حالت دلخواه دراومد جعفری را اضافه کنین... این زمان میشه سوپ رو از روی گاز برداشت و خامه بهش اضافه کرد...من خودم خامه نمیزنم البته خیلی خوشمزه اس... 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ منم هستم چی یاد بدم؟ فک کنم فقط آش و کله پاچه بلد نیستم درست کنم 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ منم هستم چی یاد بدم؟ فک کنم فقط آش و کله پاچه بلد نیستم درست کنم دلمه برگ مو... 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دلمه برگ مو... من عاشقشمولی چون همیشه برگ مو نیست...دلمه فلفل دلمه ای هم خوبه یادبگیریم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دلمه برگ اول برگ مو رو می شوریم می زاریم با آب و نمک بجوشه.به اندازه 5 یا 6 دقیقه نه زیادتر. لپه رو که قبلا خیس کردیم با آب و نمک می پزیم.وقتی پخته شد آب اضافی رو دور می ریزیم . برنج رو که قبلا خیس کردیم با آب ونمک آبکش می کنیم. پیاز ریز شده رو با روغن سرخ می کنیم و بهش گوشت چرخ شده رو می اضافه می کنیم.بهشون فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه می کنیم.برای اینکه بوی گوشت گرفته بشه می تونیم سرکه به اندازه یک قاشق اضافه کنیم.بعد به مواد سبزی دلمه رو که قبلا شستیم و ریز کردیم اضافه می کنیم..اگه گوشت گوسفند باشه لازم نیست بزاریم با آب بپزه. توی مواد گوشت می تونیم یکم زرشک هم بزنیم. به مواد لپه و برنج هم اضافه می کنیم و گاز رو خاموش می کنیم. مواد رو لای برگ مو می پیچیم.ته قابله یک ردیف برگ مو می زاریم.دونه دونه که مواد رو پیچیدیم می زاریم توی قابله .دلمه ها رو نباید شل ببندیم.توی قبلمه هم فشرده می چینیم.وقتی هم دلمه رو پیچیدیم آبلیمو به اندازه یک استکان کوچیک یا نصفه با سه قاشق شکر و نصف استکان آب هم می زنیم و روی مواد می ریزم.می تونیم کنار دلمه ها گوجه سبز هم بزاریم.بجای آبلیمو می شه از سرکه هم استفاده کنیم.بعد می زاریم دلمه هم بپزه.روی کل دلمه ها داخل قابله یک بشقاب می زاریم که دلمه ها فشرده تر بشن. 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دلمه برگ اول برگ مو رو می شوریم می زاریم با آب و نمک بجوشه.به اندازه 5 یا 6 دقیقه نه زیادتر. لپه رو که قبلا خیس کردیم با آب و نمک می پزیم.وقتی پخته شد آب اضافی رو دور می ریزیم . برنج رو که قبلا خیس کردیم با آب ونمک آبکش می کنیم. پیاز ریز شده رو با روغن سرخ می کنیم و بهش گوشت چرخ شده رو می اضافه می کنیم.بهشون فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه می کنیم.برای اینکه بوی گوشت گرفته بشه می تونیم سرکه به اندازه یک قاشق اضافه کنیم.بعد به مواد سبزی دلمه رو که قبلا شستیم و ریز کردیم اضافه می کنیم..اگه گوشت گوسفند باشه لازم نیست بزاریم با آب بپزه. توی مواد گوشت می تونیم یکم زرشک هم بزنیم. به مواد لپه و برنج هم اضافه می کنیم و گاز رو خاموش می کنیم. مواد رو لای برگ مو می پیچیم.ته قابله یک ردیف برگ مو می زاریم.دونه دونه که مواد رو پیچیدیم می زاریم توی قابله .دلمه ها رو نباید شل ببندیم.توی قبلمه هم فشرده می چینیم.وقتی هم دلمه رو پیچیدیم آبلیمو به اندازه یک استکان کوچیک یا نصفه با سه قاشق شکر و نصف استکان آب هم می زنیم و روی مواد می ریزم.می تونیم کنار دلمه ها گوجه سبز هم بزاریم.بجای آبلیمو می شه از سرکه هم استفاده کنیم.بعد می زاریم دلمه هم بپزه.روی کل دلمه ها داخل قابله یک بشقاب می زاریم که دلمه ها فشرده تر بشن. مرسی... ولی تو رو خدا لپه نریزید... :icon_pf (34): باغلا بریزید خیلی خوشمزه تر میشه... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی... ولی تو رو خدا لپه نریزید... :icon_pf (34): باغلا بریزید خیلی خوشمزه تر میشه... خواهش می کنم. باغلا؟؟؟ تا حالا اینو نشنیده بودم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خواهش می کنم. باغلا؟؟؟ تا حالا اینو نشنیده بودم آره ما همیشه اینطوری درست میکنیم. خوب میشه امتحان کن... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آره ما همیشه اینطوری درست میکنیم. خوب میشه امتحان کن... جالبه این دفه امتحان می کنم.توی دلمه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم باغلا می ریزین؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده