چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ من از اینکه نقاشی بکشم لذت می برم . من از اینکه به یه دوست قدیمی زنگ بزنم باهاش حرف بزنم لذت می برم . 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ هر بار که یکی بهم می گه خیلی ساده ای! لذت می برم از شنیدنش! . . . می دونم خیلی وقتا اون رویِ سکه ی معنیِ سادگی رو با کنایه، سیلی می زنن به صورتم... ولی... ولی چه خوب که هنوز آنقدر پیچیده نشده ام که برای شناختم...هزاران تعریف به جا و نابه جا بسازند یک کلام می گویند....چقد ساده ای... 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ از پیاده روی لذت میبرم مخصوصا تو پاییز مخصوصا با صدای خش خش برگ ها زیر پام 17 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ گرفتن عکس خانوادگی و دیدن اون بعد مدتها......... 9 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ لحظه ای که محمد جواد باصدای نازش میگه عمه انسان برای برخورداری از شادی باید خودش را باور کند. tomas payn 12 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ از پیاده روی لذت میبرم مخصوصا تو پاییز مخصوصا با صدای خش خش برگ ها زیر پام منم پیاده روی را دوست میدارم 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ بعد از یک روز سخت کاری .... بیام خونه ... دراز بکشم همین جوری توی سکوت زل بزنم به سقف توی رویای زیبا غرق بشم 12 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ وقتي يك خنگي مثل من يك مقاله لاتين ترجمه ميكنه (خودش) زوركي اخرش كه ميخونه خر كيف ميشه .... مثل خري كه زده به كارتون تي تاپ يعني من بودم ؟؟؟ الان يه همچين وضيعتي داريم ما 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ وقتي كل فاميل دور هم جمع ميشيم ميگيم مي خنديم شاديم....ديدن لبخند روي لب هاي عزيزات،كساني كه طاقت غمشونو نداري! من خيلي مهموني رو دوست دارم بخصوص مهموني رفتن:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
little girl 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ وقتی با شوی مهربان میشینیم منج بازی میکنیم لذت میبرم:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ وقتی خوشحالی و آرامش مادرم رو می بینم 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ میوه پوست کندن برای بقیه خانواده............... 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ وقتی دایی زنگ زد و گفت بیا دم در برات سوغاتی دارم و ببینی دم در مامان بزرگت که یکساله ندیدیش واستاده آخر لذت زندگیه :hapydancsmil::hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ اين وقت شب داري گزارش مي نويسي،مي خواي به دوستت اس بدي ميبيني ي قرون شارژ نداري:5c6ipag2mnshmsf5ju3بعد يهو چشمت مي خوره به بالاي صفحه :فروش كارت شارژ چه حالي ميده لم بدي رو صندلي و شارژ بخري!هلو بپر تو گلو:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ شامورتی بازی در مقابل کسی که خودش رو ته کوچه ی زرنگی می دونه!!! ولی خبر نداره ما از کاربورات زرنگی رفتیم تو..از اگزوزش اومدیم بیرون! 12 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ وقتی که کارت رو درست انجام میدی یک لبخند بزنی بعد تودلت بگی آفرین دختر خوب میدونستم میتونی 11 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ وقتي تو دانشگاه شاگرد ممتاز مي شم موقعي كه به بابام مي گم واون از ته دلش مي خنده و شاد مي شه انگار دنيارو به من مي دن. 11 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ وقتی میبینم این همه لذتهای کوچیک هست که میتونه اثرات یه غم بزرگ رو کمرنگ کنه :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده