شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ من از اینکه صبح ها تلاش میکنم بی سر و صدا از خونه بزنم بیرون تا مامانم بیدار نشه و یه دفعه دست یکی رو روشه ام احساس میکنم میبینم مامانمه که چند ثانیه نگاهم میکنه و بهم میگه چشماتو خیلی سیاه کردی کمتر ریمل بمال واقعا لذت میبرم........... مامانی عاشقتتتتتمممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ من از اینکه صبح ها تلاش میکنم بی سر و صدا از خونه بزنم بیرون تا مامانم بیدار نشه و یه دفعه دست یکی رو روشه ام احساس میکنم میبینم مامانمه که چند ثانیه نگاهم میکنه و بهم میگه چشماتو خیلی سیاه کردی کمتر ریمل بمال واقعا لذت میبرم........... مامانی عاشقتتتتتمممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ای ول به مامانت مثله مامان خودمه 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ من از اینکه بابام هرشب میاد دم شرکت شراغم خیلی لذت میبرم... چون واقعا دیگه شبا نای رفتن به خونه رو ندارم از خستگی 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ منم از این که هر روز صبح قبل اینکه گوشیم زنگ بخوره بیدار شم،میبینم مامانم میگه مهدی صدات در بیاد تیکه تیکت میکنم لذت میبرم 11 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ من از این دنیا چی می خوام دوتا صندلی چوبی تا بشینیم روبروی هم واسه گفتن حرفای خوب 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ خوندن همين جملات تو تاپيك برام لذت بخشه ...اينكه از لذتهاي كوچيك دوستان حتي براي چند دقيقه لبخند مياد رو لبام...قشنگه ...نه؟؟؟!!! 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ من از اینکه برای رسیدن یکی(...) به هدفش دارم همه تلاشمو می کنم لذت می برم 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ درآوردن حرص همسایه ی بی ملاحظه پ.ن:البته از نوع کمدی..نه اکشن 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی یک نفر دراوج ناامیدیه مثل کوه پشتش وایسم و بهش امید بدم ................... وقتی با پارساجونم سربازی گوشی به کشمکش میافتیم یا میاد دعوت میکنه به رقص یا بازی های مخصوص خودمون:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ توی حمام 1 لگن رو برعکس بذارم روی سرم بعد دوش رو باز کنم برم زیرش بعد صدای اب تو مغزم اکو بشه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ از اینکه بفهمی مشکل دوستت حل شده...... 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ ما هم که رقص بلد نیستیم با دست زدن در کنار گود و متلک انداختن که ببین خودش کُشت خردادیانی برقصه آخرشم نتونست کاملا شوخی بود،ما باید به خودمون متلک بندازیم که بلد نیستیم از شب نشینی خونه ی اقوام و دیدنشون بعد از عمری 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ امروز فهمیدم آغوش کسی که دوسش داری یه لذت خاصی داره کوچیک نیست ولی لذت بخشه.... حاضر نیستم با هیچی عوضش کنم 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ وقتی واسه مامانم شعر میخونم...... 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ از اینکه همسرم رو خوشحال ببینم 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ وقتي دوستت بهت ميگه كه هنوز دوستت داره...من اين حرفو با دنيا عوض نمي كنم...دوستت دارم دوستم! 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم اینجا منظور از لذت کوچیک همون لذت ساده است دیگه , نه ؟ یکی از ساده ترین اما بزرگترین لذت های من اینه که شماره کسی رو که روی اعصابم بوده رو بذارم توی بلک لیست و هر بار که زنگ می زنه و تماسش رد می شه همزمان با عصبی شدن اون قند توی دلم آب میشه :persiana__hahaha: 7 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ از فهمیدن یه مسئله درسی و درست حل کردن سوال مرتبطش واقعا لذت میبرم:hapydancsmil: از گوش کردن به یه آهنگ دلنشین لذت می برم از دور زدن تو خیابون و گوش دادن به موسیقی به همراه دوستان یا خانواده لذت میبرم :hapydancsmil: از پیاده روی وقت غروب یا آخرای شب به همراه خانواده لذت میبرم از بازی بدمینتون توی پارک یا باشگاه لذت میبرم:hapydancsmil: از خرید لذت وافری می برم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده