شــاروک 30242 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 من از اینکه صبح ها تلاش میکنم بی سر و صدا از خونه بزنم بیرون تا مامانم بیدار نشه و یه دفعه دست یکی رو روشه ام احساس میکنم میبینم مامانمه که چند ثانیه نگاهم میکنه و بهم میگه چشماتو خیلی سیاه کردی کمتر ریمل بمال واقعا لذت میبرم........... مامانی عاشقتتتتتمممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 11
.Yaprak 15748 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 من از اینکه صبح ها تلاش میکنم بی سر و صدا از خونه بزنم بیرون تا مامانم بیدار نشه و یه دفعه دست یکی رو روشه ام احساس میکنم میبینم مامانمه که چند ثانیه نگاهم میکنه و بهم میگه چشماتو خیلی سیاه کردی کمتر ریمل بمال واقعا لذت میبرم........... مامانی عاشقتتتتتمممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ای ول به مامانت مثله مامان خودمه 6
.Yaprak 15748 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 من از اینکه بابام هرشب میاد دم شرکت شراغم خیلی لذت میبرم... چون واقعا دیگه شبا نای رفتن به خونه رو ندارم از خستگی 10
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 منم از این که هر روز صبح قبل اینکه گوشیم زنگ بخوره بیدار شم،میبینم مامانم میگه مهدی صدات در بیاد تیکه تیکت میکنم لذت میبرم 11
محمدa 1104 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 من از این دنیا چی می خوام دوتا صندلی چوبی تا بشینیم روبروی هم واسه گفتن حرفای خوب 10
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 مرداد، 2012 خوندن همين جملات تو تاپيك برام لذت بخشه ...اينكه از لذتهاي كوچيك دوستان حتي براي چند دقيقه لبخند مياد رو لبام...قشنگه ...نه؟؟؟!!! 6
.Yaprak 15748 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 من از اینکه برای رسیدن یکی(...) به هدفش دارم همه تلاشمو می کنم لذت می برم 4
moein.s 18984 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 درآوردن حرص همسایه ی بی ملاحظه پ.ن:البته از نوع کمدی..نه اکشن 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 29 مرداد، 2012 وقتی یک نفر دراوج ناامیدیه مثل کوه پشتش وایسم و بهش امید بدم ................... وقتی با پارساجونم سربازی گوشی به کشمکش میافتیم یا میاد دعوت میکنه به رقص یا بازی های مخصوص خودمون:hapydancsmil: 6
lorena 10304 ارسال شده در 29 مرداد، 2012 توی حمام 1 لگن رو برعکس بذارم روی سرم بعد دوش رو باز کنم برم زیرش بعد صدای اب تو مغزم اکو بشه 4
moein.s 18984 ارسال شده در 7 شهریور، 2012 ما هم که رقص بلد نیستیم با دست زدن در کنار گود و متلک انداختن که ببین خودش کُشت خردادیانی برقصه آخرشم نتونست کاملا شوخی بود،ما باید به خودمون متلک بندازیم که بلد نیستیم از شب نشینی خونه ی اقوام و دیدنشون بعد از عمری 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 امروز فهمیدم آغوش کسی که دوسش داری یه لذت خاصی داره کوچیک نیست ولی لذت بخشه.... حاضر نیستم با هیچی عوضش کنم 8
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 وقتي دوستت بهت ميگه كه هنوز دوستت داره...من اين حرفو با دنيا عوض نمي كنم...دوستت دارم دوستم! 7
EOS 14528 ارسال شده در 25 مهر، 2012 فکر کنم اینجا منظور از لذت کوچیک همون لذت ساده است دیگه , نه ؟ یکی از ساده ترین اما بزرگترین لذت های من اینه که شماره کسی رو که روی اعصابم بوده رو بذارم توی بلک لیست و هر بار که زنگ می زنه و تماسش رد می شه همزمان با عصبی شدن اون قند توی دلم آب میشه :persiana__hahaha: 7
pme 3474 ارسال شده در 25 مهر، 2012 از فهمیدن یه مسئله درسی و درست حل کردن سوال مرتبطش واقعا لذت میبرم:hapydancsmil: از گوش کردن به یه آهنگ دلنشین لذت می برم از دور زدن تو خیابون و گوش دادن به موسیقی به همراه دوستان یا خانواده لذت میبرم :hapydancsmil: از پیاده روی وقت غروب یا آخرای شب به همراه خانواده لذت میبرم از بازی بدمینتون توی پارک یا باشگاه لذت میبرم:hapydancsmil: از خرید لذت وافری می برم 7
ارسال های توصیه شده