*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ نه بابا من پیادم.خرم کجا بود؟ خو بیا بهت خر بدم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ حالا این حرفا رو ول کن نظرتو راجع به اون حرف بگو... 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ "تنهایی بدو"اینو یکی از اساتیدمون میگفت...میگقت واسه اینکه بتونی تو کارت موفق بشی و نتیجه تلاشاتو ببینی تنهایی بدو! کاری به کسی نداشته باش که فلان دوستت چقدر توو کارش پیشرفت کرده یا اصن چیکا میکنه.... میگفت واسه خودتون کار کنین...کاری به بغل دستی و پشت سری و جلوییتون نداشته باشین که دارن چطور میدووَن کار خودتو انجام بده و حد اکثر تلاشتو بزار....اونوقته که میبینی تو بهتر از اونا داری پیش میری اگه من این رو بفهمم خیلی خوبه !! یعنی با یه دست کار می کنم ، با یه دست اس می دم فلانی تو کجا رسوندی؟؟ کارت تموم شد؟نشد ؟ کی میری پلات بگیری ؟؟ بعد اگه عقب تر باشم دیگه هیچی ... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اگه من این رو بفهمم خیلی خوبه !! یعنی با یه دست کار می کنم ، با یه دست اس می دم فلانی تو کجا رسوندی؟؟ کارت تموم شد؟نشد ؟ کی میری پلات بگیری ؟؟ بعد اگه عقب تر باشم دیگه هیچی ... :icon_pf (34): :ws28: منم قبلا اینجور بودم....بعد کم کم که وارد کارشناسی شدم آدم شدم(البته سو تفاهم نشه...منظور بدی ندارم) دیدم تا بخوام از طرف بپرسم کجاستو چیکار میکنه و اینا خودم عقب میمونم...فقط در صورتی که به اشکالی بر بخورم با دوستام یه مشورتی کوچیک میکنم لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ برای شاخ به شاخ شدن مجدد اعلام حضور می نماییم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ "تنهایی بدو"اینو یکی از اساتیدمون میگفت...میگقت واسه اینکه بتونی تو کارت موفق بشی و نتیجه تلاشاتو ببینی تنهایی بدو! کاری به کسی نداشته باش که فلان دوستت چقدر توو کارش پیشرفت کرده یا اصن چیکا میکنه.... میگفت واسه خودتون کار کنین...کاری به بغل دستی و پشت سری و جلوییتون نداشته باشین که دارن چطور میدووَن کار خودتو انجام بده و حد اکثر تلاشتو بزار....اونوقته که میبینی تو بهتر از اونا داری پیش میری مصداق این جمله منم اصلا با هیچ کس هیچ کاری ندارم سرم به کار خودمه بیشتر بقیه می پرسن چی کار کردی نکردی ولی دوست من هر کی رو می بینه می گه چی کار کردی کجا رسوندی می گم ول کن بابا چی کار داری تو آخه گوش نمی ده که! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ برای شاخ به شاخ شدن مجدد اعلام حضور می نماییم خودت یه موضوع مطرح کن تا شاخ به شاخ شیم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ مصداق این جمله منماصلا با هیچ کس هیچ کاری ندارم سرم به کار خودمه بیشتر بقیه می پرسن چی کار کردی نکردی ولی دوست من هر کی رو می بینه می گه چی کار کردی کجا رسوندی می گم ول کن بابا چی کار داری تو آخه گوش نمی ده که! خوب این خیلی عالیهههههههههههه میدونی...وقتی مدام در حال پرس و جوو از اینو اون باشی که چیکار میکنی و اینا نه تنها از کارت عقب میمونی بلکه بیشتر دچار استرس میشی و همین استرس بیشتر کارت رو عقب میندازه.. من خودم از زمانی که از دوست دوران کاردانیم(anastazia هست اسم یوزرش توو این انجمن) جدا شدم این عادتو گذاشتم کنار...قبلنا خیلی به اون اتکا میکردمو مدام ازش میپرسیدم کجاست کارت؟ به کجا رسیدی؟ اما الان دیگه نه..سرم به کار خودمه...سوالی داشته باشم از دوستام میپرسم وگرنه میخوام تنهایی بدووام از این به بعد 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خوب این خیلی عالیههههههههههههمیدونی...وقتی مدام در حال پرس و جوو از اینو اون باشی که چیکار میکنی و اینا نه تنها از کارت عقب میمونی بلکه بیشتر دچار استرس میشی و همین استرس بیشتر کارت رو عقب میندازه.. من خودم از زمانی که از دوست دوران کاردانیم(anastazia هست اسم یوزرش توو این انجمن) جدا شدم این عادتو گذاشتم کنار...قبلنا خیلی به اون اتکا میکردمو مدام ازش میپرسیدم کجاست کارت؟ به کجا رسیدی؟ اما الان دیگه نه..سرم به کار خودمه...سوالی داشته باشم از دوستام میپرسم وگرنه میخوام تنهایی بدووام از این به بعد خیلی خوبه این خوبه که آدم اگه اشکالی داشته باشه بکه شما چی کار کردین تا یه کمکی بگیره ولی این که همه ش به فکر این باشه که بقیه چی کار کردن من چی اصلا خوب نیست کار خود آدمم آخر خوب در نمیاد یا لااقل خودش این فکرو می کنه 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی خوبه این خوبه که آدم اگه اشکالی داشته باشه بکه شما چی کار کردین تا یه کمکی بگیره ولی این که همه ش به فکر این باشه که بقیه چی کار کردن من چی اصلا خوب نیست کار خود آدمم آخر خوب در نمیاد یا لااقل خودش این فکرو می کنه آره ..دقیقا.. به نظرم آدم اگه اعتماد به نفس هم نداره ، بـــــاید واسه کارای خودش که انجام میده اعتماد به نفس داشته باشه....وگرنه هیچکاری نمیتونه پیش ببره واگر هم بتونه کیفیتی که میخواد رو نداره 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ یک بحث خیلی مهم لطفا شاخ های خود را تیز کنید: به نظر شما هدف از معماری چیه و معمار باید چه هدفی داشته باشه؟شما از خودتون تو این رشته چه توقعی دارید؟ 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ بله ..........درست می فرمایید.از شاخ به شاخ شدن شما متشکریم(ستاد شرمنده سازی شاخ شاخی)............ 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ بله ..........درست می فرمایید.از شاخ به شاخ شدن شما متشکریم(ستاد شرمنده سازی شاخ شاخی)............ ای جان سارا جوون اینجا بعضی وقتا میشه تا 3 هفته کسی نمیاد جواب بده... بعد یهو یکی یکی میان.... 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ به نظرتون فرق بین سبک و مکتب چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ به نظرتون فرق بین سبک و مکتب چیه؟ خوب سبک، سبکه . مکتبم ، مکتبه دیگه. عجب جوابی دادما ولی نه به نظر من مکتب حالت کلی تری داره و چند تا سبک با هم میتونن زیر مجموعه ی یه مکتب باشن حالا دیگه نمیدونم فکرم درسته یا نه لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ خوب سبک، سبکه . مکتبم ، مکتبه دیگه. عجب جوابی دادما ولی نه به نظر من مکتب حالت کلی تری داره و چند تا سبک با هم میتونن زیر مجموعه ی یه مکتب باشن حالا دیگه نمیدونم فکرم درسته یا نه مکتب جهانشموله 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ به نظرتون فرق بین سبک و مکتب چیه؟ چه جالب، سوال خوبیه من نمیدونم والا؛ اما احساس میکنم ،مکتب سبک رو میسازه، مکتب میتونه یه جمعی باشه که یک سری نظر و ایده دارن و وقتی اونو ثبتش کنن میشه سبک لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ مثه مکتب شیکاگو یا سبکِ های تک با ونوس موافقم تا حدودی مکتب جامع تر هست و به نظرم هر مکتبی میتونه سبکِ خاصِ خودشو داشته باشه اما فرقِ اساسیشونو نمیفهمم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ مثه مکتب شیکاگویا سبکِ های تک با ونوس موافقم تا حدودی مکتب جامع تر هست و به نظرم هر مکتبی میتونه سبکِ خاصِ خودشو داشته باشه اما فرقِ اساسیشونو نمیفهمم شاید بشه اینجوری هم گفت : مثلا من سبکم یه چیزه ، و سبک تو یه چیر دیگه .ولی هر دومون پیرو یک مکتبیم ! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ شاید بشه اینجوری هم گفت : مثلا من سبکم یه چیزه ، و سبک تو یه چیر دیگه .ولی هر دومون پیرو یک مکتبیم ! ینی یه مکتب میتونه دارای چندین سبک باشه درسته؟ خوب فکر میکنم اصول اولیه یه مکتب روو سبکهایی که ازش نشات میگیره(هرچند جزئی) هم تاثیر گذار باشه...ینی مثلا هر سبک یکی از اصول اولیه مکتبی که ازش پیروی میکنن رو هم داشته باشه...اوونوقت چی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده