DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چه تلخه تنهایی :icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چیزی شبیه معجزه است... وقتی هر شب به خیر می گذرد.. در حالی که کسی به تو شب بخیر نمی گوید..!!!! 14 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ با تو سبز ِ سبز می شوم چون بهار بی تو زرد ِ زرد چون ترانه ی خزان . با تو لبخند می زنم ، می خندم ... ... بی تو بغض می کنم ، می گریم ، اگرچه شیرین است برای من و دوست داشتني گریستن برای تو . عاشقانه دوست دارمَت که حاضر می شوم بمیرم برای تو ، بسوزم به پای تو . من، بیش از آن اندازه که خداوند تو را دوست دارد، دوست دارم. ... 11 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ..........................امشب خیلی سرخوشم چون خودمو از قید و بند دوست داشتن رها کردم سلام تنهایی دوست دارم تنهاییی:girl_blush2: 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چقدر مهم بود روز آخریها خداهم اشکش دراومد ولی چقدر فاز داد شب توی بارون پیاده روی دلم هوارتا آروم شد 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چه برفی می یاد تو پاییز این همه برف 8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ می گم حکایت ما می گه نقل سنگ و شیشه می گم دلم شکسته می گه قصه ی همیشه ... می گم با بی وفایی چه کنم می گه تحمل ... 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ترس هايي كه مانع از ابراز وجود شوند را بايد شكست ترس از چه باعث شده بود تا امروز نگويم كه چقدر دوستت دارم... مادر؟ يا شايد ه از بديهيات بود و نمي خواستم بگم؟ 14 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ دلم برف میخواد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اونایی که امکانات رفاهی خوب ندارن یه سرپناه خوب ندارن.... تو این برف چیکار کنن؟! 11 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ وقتی بعد از یه مدت رکود برمیگردی به همون حالت قبل ، حس خوبی بهت دست میده 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ فردا تعطیل بشه!!:gnugghender::w42::w14::w330::w70::w31::druze3cfjhkv7q65cc0:mbj6ivxkw3ccem7bie7:ag2f893eg0ja83qr8q::2eaoapgxehimkak1y7e:6snuiio5gm0n52hzey4:ws17: 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ گاهی دلت از زنانگی ات می گیرد ... میخواهی كودك باشی دختر بچه ای كه به هر بهانه ای به آغوشی پناه می برد ... و آسوده اشك می ریخت... زن كه باشی بـــــــایــــــد بـــــغـــــض هـــــای زیــــــــادی را ... بــــــــی صــــــــدا دفـــــــن كنـــــــی !!! 11 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ همیشه تو فیلم زندگی نقش منفی ماله توئه همیشه مقصر تویی خوب باشی وظیفته نباشی هم بی رحمی خری اگه دل بسوزونی چون اخرش همیشه مقصری من خرم ....خر 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ جعبه ی مداد رنگی را بر می دارم....برای رنگ زدن این دنیا.... انگار کارما همین است در این دنیا.... رنگ زدن.....و ندانسته رنگ خوردن از رندان... در این میان....عده ای در گوشه نشستن.....و رنگ زنان...و رنگ شدگان را نگاه می کنند..با پوزخند..... و کاش می شد...من و تو جزو آن نظاره کنندگان بودیم.... . . . گاه باید نظاره کرد...پوزخند زد.....به رنگ بازیه دنیا..... 13 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ پاييز رو با هزار رنگ خودش بيشتر دوست دارم تا با اين رنگ سپيد عاريتي... هرچند اين چيزي از زيبايي و لطافت برف كم نميكنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ مهربانی را اگر قسمت کنیم من یقین دارم به ما هم میرسد آدمی گر ایستد بر بام عشق، دستانش تا خدا هم میرسد مهربان باشیم با هم ، همیشه...همیشه.... 18 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی دلخوشی ها کم نیست مثلا این هوا ............................... 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ آخ جون هوا با همین سرعت پیش بره هفته دیگه عیده نوروزه...2 هفته دیگه هم تابستون شروع میشه ... مدرسه ها تعطیل میشه 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده