sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ موندم الان دارم زندگی می کنم یا مردگی!! دلم می خواد تو یه حیاطی باشم که وسطش یه حوض کوچیک آبیه دورشم چن تا گلدون شمعدونی...شب عکس ماه بیفته تو آب حوض و من به دور از همه ی وسایل الکترونیکی اون ماه و ببینم و آرامش شب رو قطره قطره بچشم... دلم یه قطره آرامش می خواد نه این همه استرس که هر روز داره بهم تحمیل می شه،واقعا زندگی باید این جوری باشه؟!! چرا نمی تونم زندگیمو زنده کنم؟!! از این ضعف بدم میاد...کاش قوی شم 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ لبخند رضایتت مرا به اوج میبرد... همین نگاه تحسین برانگیزت انگیزه ایست برای من... در این بی هدفی ها خوشحالی تو برایم سر منزل آرزو ها شده است . 11 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا بخاطر همه ی دلخوشی هایی که بهم دادی ازت ممنونم . لطفا اگر اضافه نمیشن بذار همین اندازه بمونندو کم نشن 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ چقدر سریع قطار حرکت میکنه!!! اونقدر سرم گرم یافتن جایی برای نشستن بود که زیبایی مناظر بیرون را ندیدم..... قطار وارد تونلی تاریک شده که انتها نداره.... افسوس 12 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ می خواهم بنویسم... نمیتوانم...! یک کلمه به ذهنم می رسد... *تـــــــــو* تمام شد....این هم نوشتهء امروز...!!! 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ بعضی ها مثل دستگاه سی تی اسکن میمونن ، فقط تو وجود آدما دنبال عیب میگردن ... 7 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ واژه عشق عجیب غریب مانده در این زمانه تاریک و جاهل. ریش سفیدانمان تیغ اندرز و تهدید به دست دوستانمان قهر نادانی و عجالت به چشم و خودمان پر از شک لبریز از هزار سوال بی جواب :icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ ساعت 4 صبح خدایا من با اینهمه خوشبختی چیکار کنم ؟ کسی نمیخواد یکم بهش از این خوشبختی بدم ؟ بجون خودم ، من خسته شدم تو خسته نشدی ؟ بابا چه توانایی داری تـــــــــــــــــو قلبم درد میکنه اخه مگه آزار داری ؟ من میخوامــــــــــــــــ برم ، میشنوی ؟ 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ ببخشید ... با شمام میای ابروشو درست کنی داری چششو کور میکنیا حواست باشه ( ناز زیادی مهر دلو از بین میبره ، ازت میسازه اون چیزی که نیستی ؛ و این اصلا خوشایند نیست ) 14 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ وااااااااااي خدا! چقــــــــــــدر آدما باحالن ريشهي خيلي از دردا بي درديه!:persiana__hahaha: نظر يكي از عموها اينه كه "درد بي دردي علاجش آتش است" :gnugghender: ولي به نظرم اونيكي عمو بهتر ميگه: "در سینه کسی که راز پنهانش نیست چون زنده نماید او ولی جانش نیست رو درد طلب که علتت بیدردیست دردیست که هیچگونه درمانش نیست" بعلــــه :) نكنيم اين كارا رو 19 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ به چه زبونی بگم خسته شدم! یه هفته مونده امتحانام تموم شه اما دیگه کم اوردم جدا!!! من حوصله ندارم درس بخونم...کاش لااقل تا ترم بعد یه ذره فاصله بود...بابا ربات که نیستیم 7 سال بدون تعطیلی و فرجه کار می کشین ازمون....آدمیم به خدا...آ د م 15 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ بازگشت آتش و آدم ترکیبی نامتجانس است من از میان این آتش گر گرفته در رویاها و عشق ها غیر ممکن است سالم برگردم بازگشت من اندوه بار خواهد بود کاش مثل نان بودم چه زیبا بر می گردد از سفر آتش! 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ گاهی شنیدن یک موسیقی چقد حال آدمو خوب میکنه البته شما گوش نکنیدا موسیقی حرامه 11 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ گاهی وقتا باید چشاتو ببندی و تمام دلتنگیاتو فراموش کنی و فقط وفقط به خودت فکر کنی و فرصت بدی به خودی که مدتهاست میخواد باهات حرف بزنه ولی نمیزاری ... 9 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ بد داغونم، بد ... وقت نكردم هنوز اتاقمو آذين بندي كنم واسه دهه فجر... 7 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ با دلم میگویم حتما مانده ای وقتی بیایی که تعداد روزهای نبودنت رندشود!؟ 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ الان تو اجمن شدیدا احساس غربت میکنم... 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا نمی دونم چی شد و چرا اینقدر ناراحت تا حالا اینجوری پریشون نبود امیدوارم هیچ وقت سر دوراهی نذاریش می دونم خیلی سخت و می دونم خدایا خیلی سخته بتونی تصمیم درست بگیری از یه طرف دل و یه طرف دیگه عقل م و هزار اگر واما ....................... خدایا خودت کمکش کن تصمیمی بگیره که حداقلش همیشه لبخند از صورتش محو نشه .............. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ لازمه حضور مردمی در مراسم دهه فجر این است که مردم حضور داشته باشند یعنی با شنیدن این جمله پر مغز داغونم کردی مسئول جان یقین کردم شاگرد همونی بودی که در یک سخن گهر بار فرمود دانشگاه باید دانشگاه باشد. 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده