sadafv 6584 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 موندم الان دارم زندگی می کنم یا مردگی!! دلم می خواد تو یه حیاطی باشم که وسطش یه حوض کوچیک آبیه دورشم چن تا گلدون شمعدونی...شب عکس ماه بیفته تو آب حوض و من به دور از همه ی وسایل الکترونیکی اون ماه و ببینم و آرامش شب رو قطره قطره بچشم... دلم یه قطره آرامش می خواد نه این همه استرس که هر روز داره بهم تحمیل می شه،واقعا زندگی باید این جوری باشه؟!! چرا نمی تونم زندگیمو زنده کنم؟!! از این ضعف بدم میاد...کاش قوی شم 12
*mini* 37778 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 9
sahar 91 9480 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 لبخند رضایتت مرا به اوج میبرد... همین نگاه تحسین برانگیزت انگیزه ایست برای من... در این بی هدفی ها خوشحالی تو برایم سر منزل آرزو ها شده است . 11
Z@laL 6664 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 خدایا بخاطر همه ی دلخوشی هایی که بهم دادی ازت ممنونم . لطفا اگر اضافه نمیشن بذار همین اندازه بمونندو کم نشن 9
not found 16275 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 چقدر سریع قطار حرکت میکنه!!! اونقدر سرم گرم یافتن جایی برای نشستن بود که زیبایی مناظر بیرون را ندیدم..... قطار وارد تونلی تاریک شده که انتها نداره.... افسوس 12
laden 4758 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 می خواهم بنویسم... نمیتوانم...! یک کلمه به ذهنم می رسد... *تـــــــــو* تمام شد....این هم نوشتهء امروز...!!! 12
*pedram* 21266 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 بعضی ها مثل دستگاه سی تی اسکن میمونن ، فقط تو وجود آدما دنبال عیب میگردن ... 7
padrone 1136 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 واژه عشق عجیب غریب مانده در این زمانه تاریک و جاهل. ریش سفیدانمان تیغ اندرز و تهدید به دست دوستانمان قهر نادانی و عجالت به چشم و خودمان پر از شک لبریز از هزار سوال بی جواب :icon_razz: 11
آریودخت 43941 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 ساعت 4 صبح خدایا من با اینهمه خوشبختی چیکار کنم ؟ کسی نمیخواد یکم بهش از این خوشبختی بدم ؟ بجون خودم ، من خسته شدم تو خسته نشدی ؟ بابا چه توانایی داری تـــــــــــــــــو قلبم درد میکنه اخه مگه آزار داری ؟ من میخوامــــــــــــــــ برم ، میشنوی ؟ 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 ببخشید ... با شمام میای ابروشو درست کنی داری چششو کور میکنیا حواست باشه ( ناز زیادی مهر دلو از بین میبره ، ازت میسازه اون چیزی که نیستی ؛ و این اصلا خوشایند نیست ) 14
O-N 10553 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 وااااااااااي خدا! چقــــــــــــدر آدما باحالن ريشهي خيلي از دردا بي درديه!:persiana__hahaha: نظر يكي از عموها اينه كه "درد بي دردي علاجش آتش است" :gnugghender: ولي به نظرم اونيكي عمو بهتر ميگه: "در سینه کسی که راز پنهانش نیست چون زنده نماید او ولی جانش نیست رو درد طلب که علتت بیدردیست دردیست که هیچگونه درمانش نیست" بعلــــه :) نكنيم اين كارا رو 19
sadafv 6584 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 به چه زبونی بگم خسته شدم! یه هفته مونده امتحانام تموم شه اما دیگه کم اوردم جدا!!! من حوصله ندارم درس بخونم...کاش لااقل تا ترم بعد یه ذره فاصله بود...بابا ربات که نیستیم 7 سال بدون تعطیلی و فرجه کار می کشین ازمون....آدمیم به خدا...آ د م 15
laden 4758 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 بازگشت آتش و آدم ترکیبی نامتجانس است من از میان این آتش گر گرفته در رویاها و عشق ها غیر ممکن است سالم برگردم بازگشت من اندوه بار خواهد بود کاش مثل نان بودم چه زیبا بر می گردد از سفر آتش! 13
Lean 56968 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 گاهی شنیدن یک موسیقی چقد حال آدمو خوب میکنه البته شما گوش نکنیدا موسیقی حرامه 11
Z@laL 6664 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 گاهی وقتا باید چشاتو ببندی و تمام دلتنگیاتو فراموش کنی و فقط وفقط به خودت فکر کنی و فرصت بدی به خودی که مدتهاست میخواد باهات حرف بزنه ولی نمیزاری ... 9
*pedram* 21266 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 بد داغونم، بد ... وقت نكردم هنوز اتاقمو آذين بندي كنم واسه دهه فجر... 7
Z@laL 6664 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 با دلم میگویم حتما مانده ای وقتی بیایی که تعداد روزهای نبودنت رندشود!؟ 8
mani24 29665 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 خدایا نمی دونم چی شد و چرا اینقدر ناراحت تا حالا اینجوری پریشون نبود امیدوارم هیچ وقت سر دوراهی نذاریش می دونم خیلی سخت و می دونم خدایا خیلی سخته بتونی تصمیم درست بگیری از یه طرف دل و یه طرف دیگه عقل م و هزار اگر واما ....................... خدایا خودت کمکش کن تصمیمی بگیره که حداقلش همیشه لبخند از صورتش محو نشه .............. 5
Lean 56968 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 لازمه حضور مردمی در مراسم دهه فجر این است که مردم حضور داشته باشند یعنی با شنیدن این جمله پر مغز داغونم کردی مسئول جان یقین کردم شاگرد همونی بودی که در یک سخن گهر بار فرمود دانشگاه باید دانشگاه باشد. 9
ارسال های توصیه شده