آرتاش 33340 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 خدایا میدونم پشت همه ی اینا یه حکمتی هست تحملشو بهم بده شکر میکنم به خاطر همه چی حتی اون مشکلاتی که درکشون برام سخته خودت پناهم باش 11
nazfar 8746 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 بیخیال حرفایی که تو دلم جا مونده بیخیال قلبی که این همه تنها مونده آخه دنیای تو دنیای دلای سنگیه واسه تو فرقی نداره دل من چه رنگیه واسه تو فرقی نداره... 12
nazfar 8746 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 هی نگو با تو من عوض میشم نگو میشه به عشق برگردم جلوی کی دروغ میبافی بچه من با تو زندگی گردم (فرزاد فرزین) 9
Lean 56968 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 چقدر بازیه درد آوریه خاطره بازی ، همه قلبمو زخم و زیلی کرده ، کاش میشد مثل بچگیا مامانم زخممو بشوره با پارچه ببنده بعدش خوب خوب شه ، ولی انگار زخمای این دوره زمونه درمون نداره حتی با مرهمای مامان 13
nazfar 8746 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 تو روشن می کنی خورشیدو هر روز تو هر شب توی جلد ماه میری بگیر دستامو محکم تا نیفتم زمین میلرزه وقتی راه میری دلم با خنده تو گرم میشه تو روزایی که دنیا سرد باشه تو رو حس میکنم میفهمم اینو یه زن میتونه گاهی مرد باشه میتونه واقعا 10
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 نمیدونم چی بگم ولی دلم خیلی پر... دلم پره از دست آدمایی که خیلی دوسشون داری و از همه بشتر واست قابل ارزشن...دوسشون داری چون ارزش دوست داشتن دارن... ولی خیلی زور داره که ذره ایی واسشون ارزش نداشته باشی و هر چی دوس دارن بهت بگن... دیگه واقعا خسته شدم...نمیکشم... ملت میان تو خونه آرامش داشته باشن ما باید فرار کنیم که آرامش داشته باشیم... به خدا دم رفیقام گرم...از یه خون نیستیم ولی خیلی هوا همو داریم...ینی اونا هوا منو دارن 13
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 مثلا ميخواي نشون بدي كه خوبي و ازم ناراحت نيستي؟! منم اصلا نمي فهمم!باور كن! چرا نميگي؟هميشه ازت خواستم همه چيو بگي!همه چي! از سكوت متنفرم!!! اونم سكوت تو... 11
Z@laL 6664 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 اجازه خدا !؟ میشه من زودتر برگمو بدم؟! نوشته ای توی برگه زندگیم نیست،میدونم! ولی من دیگه طاقتم تموم شده راستش دیگه طاقت دیدن اذیت شدن هم کلاسیامو ندارم... فکر میکنم سوالای اونارو سخت تر از واسه من طرح کردی ... 9
آریودخت 43941 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 کاش تفاوتی بود بین دردی که تو این دنیا انسانهای دل پاک و ناپاک میکشن ، اما افسوس انگار برعکسه پاکه مهربونم صبر داشته باش ..................................... روزگار اخه تو چقد نامردی؟ خوب به خوب قانع نیس ، میره دنبال بظاهر بهتر . چرا اخه؟ مگه همون خوب چشه 16
hasti1988 22046 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 سختم....سفتم...درست .... اما یه سوال ...... مطمئنی که نمیشکنم...... شک نداری که خوب ساختی....؟ آره....؟ مطمئنی...؟ پس منم به اطمینان تو مطمئنم......فقط باش ....باش تا هم اطمینانم سرجاش بمونه و هم بدونم که هستی..... من اینجام .... ببین ...اینجا..... نگام کن......خیلی کوچیکم نه..... اما میگن تو میبینی ....همه چی رو ....همه جا رو ..... سلاااااام..... جواب سلام واجبه ها........ 13
laden 4758 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 دلم میخواد بدونی که تنها سنگ صبورم بودی با وجود تو بود طوفانها را پشت سر گذاشتم.باشی یا نباشی خاطرت در خاطرم خواهدماند پ .ن .میگم هنوز بچه ای :icon_razz: 11
p mehdi q 6226 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 خداوندا دوست دارم مرد باشم یک مرد واقعی! همان کسی که قدیمی ها میگویند از مردانگی کسی که در درون میشکند اما بیرون جز استقامت اون چیزی نمیبینند. همان کسی که همه ی دنیا بر سرش آوار می شود اما با لبخندی تمسخر آمیز مردانگی اش را به رخ می کشد. همان کسی که حسرت یک آخ را به دل روزگار می گذارد! خدایا پس من کی مرد میشوم؟!! 12
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 دوست داشتن وظيفه نيست!يه احساس بي اراده است! بي هيچ اختيار! پس سعي نكنيم مثل قرصي كه بايد سر ساعت خورده بشه،سر يه ساعت معين بگيم دوستت دارم! لزومي نداره كسي رو 24 ساعته دوست داشته باشي!ميشه تو يه لحظه كسي رو خيلي خيلي دوست داشته باشي...ميشه يه لحظه ديگه خيلي دوستش داشته باشي...گاهي ميشه دوستش داشته باشي...و حتي گاهي وقتا ميشه كسي رو كمي دوست داشته باشي! دوست داشتن يه حسه!نه يه وظيفه! پس فقط وقتي كه واقعا اين حس تو وحودمون هست ابرازش كنيم!نه هر دقيقه و هر ساعت! وظيفه كم كم تبديل ميشه به عادت... عادت به دوست داشتن مرگ احساسه!مرگ احساس... 12
*sepid* 9772 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 کوچه علی چپ دیگه جواب نمیده ... یعنی راستش این روزا هرج و مرج تو کوچه علی چپ بیشتره .... باید یه کوچه جدید ساخت .. اما نه اینم نمیشه راه حل درست این فقط موقتیه ... مثل کوچه علی چپ این کوچه هم یه روز پر میشه بهتره بزنیم به دیوونگی 12
sahar 91 9480 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 احساس اینکه حرفات تو یکی اثر گذاشته باشه و نتیجه شو با چشمای خودت ببینی خیلی رضایت بخشه...اما خودمونیم احساس یه مادربزرگی بهم دست داد که نوه شو نصیحت میکنه... همه ی ما احتیاج داریم گاهی یکی بهمون امید بده... و گاهی باید از یه دوست بخواهیم غیر خوبیهامونو بهمون بگه شاید ندونسته دلی رو شکسته باشیم . 13
- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 باید به عقربه ها کمک کنم . . . شاید تند تر حرکت کنند . . . 11
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 فكر كنم منم بايد كم كم رخت بر بندم از اينجا... به قول pesare irani: آروم آروم كمرنگ ميشم! 9
ارسال های توصیه شده