آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا میدونم پشت همه ی اینا یه حکمتی هست تحملشو بهم بده شکر میکنم به خاطر همه چی حتی اون مشکلاتی که درکشون برام سخته خودت پناهم باش 11 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ بیخیال حرفایی که تو دلم جا مونده بیخیال قلبی که این همه تنها مونده آخه دنیای تو دنیای دلای سنگیه واسه تو فرقی نداره دل من چه رنگیه واسه تو فرقی نداره... 12 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ هی نگو با تو من عوض میشم نگو میشه به عشق برگردم جلوی کی دروغ میبافی بچه من با تو زندگی گردم (فرزاد فرزین) 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ چقدر بازیه درد آوریه خاطره بازی ، همه قلبمو زخم و زیلی کرده ، کاش میشد مثل بچگیا مامانم زخممو بشوره با پارچه ببنده بعدش خوب خوب شه ، ولی انگار زخمای این دوره زمونه درمون نداره حتی با مرهمای مامان 13 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ تو روشن می کنی خورشیدو هر روز تو هر شب توی جلد ماه میری بگیر دستامو محکم تا نیفتم زمین میلرزه وقتی راه میری دلم با خنده تو گرم میشه تو روزایی که دنیا سرد باشه تو رو حس میکنم میفهمم اینو یه زن میتونه گاهی مرد باشه میتونه واقعا 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ نمیدونم چی بگم ولی دلم خیلی پر... دلم پره از دست آدمایی که خیلی دوسشون داری و از همه بشتر واست قابل ارزشن...دوسشون داری چون ارزش دوست داشتن دارن... ولی خیلی زور داره که ذره ایی واسشون ارزش نداشته باشی و هر چی دوس دارن بهت بگن... دیگه واقعا خسته شدم...نمیکشم... ملت میان تو خونه آرامش داشته باشن ما باید فرار کنیم که آرامش داشته باشیم... به خدا دم رفیقام گرم...از یه خون نیستیم ولی خیلی هوا همو داریم...ینی اونا هوا منو دارن 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ مثلا ميخواي نشون بدي كه خوبي و ازم ناراحت نيستي؟! منم اصلا نمي فهمم!باور كن! چرا نميگي؟هميشه ازت خواستم همه چيو بگي!همه چي! از سكوت متنفرم!!! اونم سكوت تو... 11 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ اجازه خدا !؟ میشه من زودتر برگمو بدم؟! نوشته ای توی برگه زندگیم نیست،میدونم! ولی من دیگه طاقتم تموم شده راستش دیگه طاقت دیدن اذیت شدن هم کلاسیامو ندارم... فکر میکنم سوالای اونارو سخت تر از واسه من طرح کردی ... 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ کاش تفاوتی بود بین دردی که تو این دنیا انسانهای دل پاک و ناپاک میکشن ، اما افسوس انگار برعکسه پاکه مهربونم صبر داشته باش ..................................... روزگار اخه تو چقد نامردی؟ خوب به خوب قانع نیس ، میره دنبال بظاهر بهتر . چرا اخه؟ مگه همون خوب چشه 16 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ سختم....سفتم...درست .... اما یه سوال ...... مطمئنی که نمیشکنم...... شک نداری که خوب ساختی....؟ آره....؟ مطمئنی...؟ پس منم به اطمینان تو مطمئنم......فقط باش ....باش تا هم اطمینانم سرجاش بمونه و هم بدونم که هستی..... من اینجام .... ببین ...اینجا..... نگام کن......خیلی کوچیکم نه..... اما میگن تو میبینی ....همه چی رو ....همه جا رو ..... سلاااااام..... جواب سلام واجبه ها........ 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ حالا یارُم بیـــــــــــــا دلدارُم بیـــــــــــــا 11 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ دلم میخواد بدونی که تنها سنگ صبورم بودی با وجود تو بود طوفانها را پشت سر گذاشتم.باشی یا نباشی خاطرت در خاطرم خواهدماند پ .ن .میگم هنوز بچه ای :icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ خداوندا دوست دارم مرد باشم یک مرد واقعی! همان کسی که قدیمی ها میگویند از مردانگی کسی که در درون میشکند اما بیرون جز استقامت اون چیزی نمیبینند. همان کسی که همه ی دنیا بر سرش آوار می شود اما با لبخندی تمسخر آمیز مردانگی اش را به رخ می کشد. همان کسی که حسرت یک آخ را به دل روزگار می گذارد! خدایا پس من کی مرد میشوم؟!! 12 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ دوست داشتن وظيفه نيست!يه احساس بي اراده است! بي هيچ اختيار! پس سعي نكنيم مثل قرصي كه بايد سر ساعت خورده بشه،سر يه ساعت معين بگيم دوستت دارم! لزومي نداره كسي رو 24 ساعته دوست داشته باشي!ميشه تو يه لحظه كسي رو خيلي خيلي دوست داشته باشي...ميشه يه لحظه ديگه خيلي دوستش داشته باشي...گاهي ميشه دوستش داشته باشي...و حتي گاهي وقتا ميشه كسي رو كمي دوست داشته باشي! دوست داشتن يه حسه!نه يه وظيفه! پس فقط وقتي كه واقعا اين حس تو وحودمون هست ابرازش كنيم!نه هر دقيقه و هر ساعت! وظيفه كم كم تبديل ميشه به عادت... عادت به دوست داشتن مرگ احساسه!مرگ احساس... 12 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ کوچه علی چپ دیگه جواب نمیده ... یعنی راستش این روزا هرج و مرج تو کوچه علی چپ بیشتره .... باید یه کوچه جدید ساخت .. اما نه اینم نمیشه راه حل درست این فقط موقتیه ... مثل کوچه علی چپ این کوچه هم یه روز پر میشه بهتره بزنیم به دیوونگی 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ احساس اینکه حرفات تو یکی اثر گذاشته باشه و نتیجه شو با چشمای خودت ببینی خیلی رضایت بخشه...اما خودمونیم احساس یه مادربزرگی بهم دست داد که نوه شو نصیحت میکنه... همه ی ما احتیاج داریم گاهی یکی بهمون امید بده... و گاهی باید از یه دوست بخواهیم غیر خوبیهامونو بهمون بگه شاید ندونسته دلی رو شکسته باشیم . 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ باید به عقربه ها کمک کنم . . . شاید تند تر حرکت کنند . . . 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ فكر كنم منم بايد كم كم رخت بر بندم از اينجا... به قول pesare irani: آروم آروم كمرنگ ميشم! 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ روو که نیست که سنگِ پا قزوینم گذاشته جیب بغلش 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده