.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ برای گول زدن خودم توی پروفایلم پیام میذارم... شاید اومدم بیرون بنویسه اع شما: 1 و اون پیامی باشه از طرف تو..... 20 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ لذتی رو که موقع امتحانات دبیرستان داشتم هیچوقت یادم نمیره و هیچ وقت هم تکرار نمیشه چه دوران خوبی بود چقدر زندگی لذت بخش بود ، چقد امید پر رنگ بود ، چقدر آینده روشن بود ، و چقدر از حال لذت میبردم 16 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ تا حالا شده یکی یه حرفیو بهتون بزنه بعد خوب تو ذهن شما بمونه بعد از یه مدت کوتاه دقیقا بر خلاف حرف خودش عمل کنه به طوری که حیرت شمارو برانگیزه... من واقعا موندم اینجور ادما خودشون کم حافظن فکر میکنن ماهم الزایمر داریم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! 21 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ خدایا میان این همه تالار تالار بی کسان کجاس؟ سودی غم میدارد...اما کمی... 13 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ مهم نیس ستاره های زیادی داشته باشی مهم اینه تک ستاره ی انجمن باشی.. مثل همه بچه های بامرام که میان تو این تاپیک حرف دلشونو با ماها قسمت میکنن... 13 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ ناراحتی نداره مشتی درخت پیر باغچه حتی هنوز داره نفس میکشه به امید دیدن بهار بعدی ناراحت نباش / اگه بعده بیست سال زندگی مثل من پیر شدی شکستی مثل برق / مثل قبلنا نمیشینه خنده رو لبت اگه حالا جای برچسبای آدامس خرسی زخم رو تنت اگه پای عشقت الکی هدر رفتی سوختی پاش اگه پره حرف دلتو لبات و به هم دوختی داش / ناراحت نباش 13 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ بدم میاد از آدمایی که دوست دارن همه رو تحقیر کنند! بدم میاد........................... 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ عـــــــــاشقِ چشماتم دیوونه نگاتـــــــــــــم پـــــــــــس پاشو با من برقص هستی واسه من نفـــــــــس 13 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ بعد از ظهر تو راه خونه از شرکت یکم خوشحال بودم چون فردا (چهارشنبه) رو مرخصی گرفتم چون واقعا تحمل این روز پر ترافیک و معمولا آلوده سخته و ..... یه دفعه یاد 14-15 سال پیشم افتادم زمانی که راهنمایی بودم روزهای یکشنبه و چهارشنبه و پنجشنبه رو بیشتر از همه دوس داشتم بازم تو اینا از همه بیشتر چهارشنبه رو عجیب بازی ایست روزگار ... یادش بخیر نه تورمی نه درک تورمی نه رای نه احمدی نژادی کاش میشد برگشت به همون روزها و یه چهارشنبه دیگه رو تجربه کرد اون چهارشنبه ها پنجشنبه ای بود که هنوز کلی ش مونده بود ... 23 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ یه تجربه خوب:hapydancsmil: هر وقت خواستین برای رفتن دنبال کار از خونه برین بیرون ، قبلش بگین خدایا روزی امروزو از خودت میخوام! ( اینو با تمام وجود بخواین حتی اگر میدونین کسایی هستن که کارشون خوردن حق شماست) من چند روزی این کارو کردم هرچند تلخ گفتم اما هر روز نتیجش شیرین تر میشه 23 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ وقتی به روزا و شبای ِ خودم فکر میکنم میبینم ،طول ِعمر ِشادی هام خیلی کمتر از طول ِعمر ِ یه عنصر ه... به قول ِ فیس بوکیا : اصن یه وضی 22 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ وقتي پيامهايي که برامون ميفرستن کپي باشه ديگه چه انتظاری داريم که دوسِت دارم هاشون قپي نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 20 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ هیچ اشتباهی بزرگتر از این نیست که دستت اشتباهی بخوره رو اینترنت اکسپلورر، باز شدنش یه داستانه، بسته شدنش یه داستان دیگه :)))) |: 18 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ من تمام ارسال هایت راسپاس کردم و تو تمام خوبی های مرا با ناسپاسی جواب دادی 10 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ خدایا تنها شدم هواشو داشته باش 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ قدر یکدیگر بدونید...عجل سنگ است و ادم مثل شیشه ... 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ مثل فنري كه در رفته باشه آخرين امتحانمو دادم پريدم تو انجمن دوران سختي بود... ... اين نيز گذشت!يه ترم بزرگتر شديم 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ حکایت ما آدم ها عجیبه . . . عجیب . . . 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ به اندازه ی تمام ارسال های- Nahal -با تو حرف داشتم اماافسوس که تونماندی 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده